Sanitetsverige Recenzje 18

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Bedrägeri

De ringer äldre och försöker hävda att de ska komma och rensa avloppet utan att något är beställt. Rensningen ska göras "i förebyggande syfte".
Bedrägligt.

13 kwietnia 2026

Inte seriös

Detta företag har ringt mig vid flera tillfällen och erbjudit rengöring av ventilation. Marknadsföringen är påstridig och de försöker prata över mig när jag säger att jag inte är intresserad. Det är inte ok!

13 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Lite tveksam till säljaren med de gjorde ett bra jobb

Blev uppringd av en säljare som jag inte minns riktigt vad han sade men har ett minne av att det handlade om att det var någon form av krav att man skulle rensa kanalerna till köksfläkten pga brandrisken. Förmodligen rent blaj, men jag kan inte minnas att detta någonsin blivit gjort sedan vi köpte huset för 18 år sedan och dessutom har vi aldrig rengjort ventilationskanalerna. Så jag tackade ja. Jobbet blev gjort snabbt och effektivt och killen som kom var trevlig. Han missade att städa på ett ställe men det är inte hela världen.

20 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Proffsigt jobb och riktigt bra resultat

Hade en avloppsrensning med Mattias och är supernöjd!
Ingen lukt i källaren längre och vattnet rinner undan snabbt i både dusch och kök.
Proffsigt bemötande, tydlig information och smidigt från start till klart.
Rekommenderas varmt!

1 lutego 2026

Min upplevelse av Sanitet Sverige

Blev uppringd av Sanitet Sverige och brukar normalt tacka nej till sånt, men den här gången fick jag ett bra intryck och bokade avloppsrengöring. Fick ett fast pris på arbetet direkt, och när vi pratade vidare valde jag även att ta rengöring av ventilationen när dom ändå var på plats. Under dom cirka 15 år jag bott i huset har varken avlopp eller ventilation blivit rengjort, så det var nog på tiden. Priset kan säkert kännas högt för vissa, men resultatet blev riktigt bra. Allt funkar som det ska nu, så i efterhand känns det ändå värt det.

12 stycznia 2026

Påstridig försäljare

Jag blev uppringd av en försäljare. Då jag inte uppfattade vem han var eller var han ringde ifrån bad jag honom upprepa. På detta fick jag en jättemärklig reaktion. "Hörs jag dåligt eller? Det var ju väldigt konstigt, jag som har nytt headset för flera tusen kronor. Då får jag väl slänga det då, eller vad säger du Maria!??" I övrigt ville han sälja en inspektion av fläkt och skorsten om jag uppfattade det hela rätt. Jag hade hur som helst inget intresse av att ha något mer med detta företag att göra så jag avböjde.

8 stycznia 2026

Bluff företag

De ringer och påstår att rengöring av imkanal är ett lagkrav vart 4:e år.
Det finns dock inget sånt här lagkrav, det är bluff.

14 października 2025

Vi är SÅ nöjda !

Vi hade lyckan att få hjälp av Marcus - en härlig person med stort kunnande och ödmjuk och trevlig och pedagogisk och gav värdefulla tips!
Gratulerar Sanitet Sverige till en fantastisk personalmedlem!
God Jul Marcus och …Tack!
Vänliga hälsningar
från
Staffan och Annika i Linköping

9 grudnia 2025

Proffs!

Allt fungerade klockrent! De höll tiderna, förklarade tydligt vad som skulle göras och lämnade rent och snyggt efter sig. Teknikern var dessutom väldigt trevlig. Rekommenderas varmt!

7 listopada 2025

enligt överenskommelse

blev lite orolig då jag läste de 2 omdömena här på sidan efter att jag blivit uppringd men de löste mitt stopp i tvättstugan och både arbete och pris var enligt överenskommelse.
/Persson, Mölndal

30 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Blev uppringd av Sanitet Sverige AB som…

Blev uppringd av Sanitet Sverige AB som ville rensa IM kanalen, de förklarade även att det MÅSTE göras var femte år samt en inspektion rekommenderades var tredje år. Jobbet skulle ta 60 minuter, fick en prisuppgift på 1600 kronor samt ingen utkörnings kostnad. Teknikern som kom för att utföra jobbet skulle även göra samma jobb hos vår granne. Det första han säger till oss var att vår fläkt är från IKEA, den är kass och värdelös, den går inte att rengöra. Jobbet som utfördes hos oss och vår granne tog sammanlagt 40 minuter. Då räkningen kom var den på 3000 kr innan RUT samt en utkörningsavgift på 195 kr. Kostnaden blev efter RUT blev då 1649 kr. Vi kontaktade företaget och undrade över kostnaden för jobbet på 40 minuter, fick då till svar att det var fast pris vilket vi inte fick information om samt även att utkörning måste finnas med på grund av RUT avdraget. Vi båda var inte nöjda med hur företaget skött det hela med avseende på räkningen samt vad teknikern sa om våra fläktar. Vi kontaktade företaget och gav vår syn på det hela. Vi fick en ny räkning där man dragit av 200 kr efter RUT. Alltid något men vi är fortfarande inte nöjda med företaget. Jag vill varna andra hushåll, låt inte Sanitet Sverige AB utföra något jobb hos er. Har nu efteråt läst recensioner på nätet från andra personer där detta företag utfört jobb. Finns inga positiva utan endast negativa, en del av dessa har riktigt illa recensioner.

4 listopada 2025

VARNING FÖR BEDRÄGERI

Detta företag har en lång historik med bedrägeriförsök genom aggressiva säljare som använder rena lögner. Finns mängder med bevis för detta på nätet och deras metoder bryter även mot marknadsföringslagen och anmälda av NIX. Jag rekommenderar att ni avstår att använda företagets tjänster även om jag inte kan avgöra kvaliteten på deras jobb. Men att de använder oseriösa säljmetoder det är det inget tvivel på. Flera med mig har anmält företaget till både till Polis, NIX och Konsumentverk. Men det bästa sättet är ändå att bojkotta dessa skräpbolag…

18 sierpnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej