SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzenRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We zijn bij verschillende winkels geweest voor onze keuken en badkamer, maar uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Sani-Dump Leeuwarden. Daar zijn we echt ontzettend goed geholpen! Lennart, Sungul en St... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zonder een afspraak gemaakt te hebben in Bergen op Zoom, werden we (toch) uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het uitkiezen van een badkamer. Daarna hebben we verschillende afspraken gehad, voordat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top, in verkoop en uitmuntend ook in de service. Henk heeft eerst heel veel tijd genomen betreffende een geweldig ontwerp te maken. Niets was te veel. Daarna vanuit ons budget bekeken om alles zo moo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eduard en Silvia zijn erg vriendelijk, behulpzaam en goede service. Hele goede adviezen van Eduard. We zijn super blij. Reden dat ook onze zoon en schoondochter daar hun badkamer hebben gekocht.

Informacje dotyczące firmy

1. Wyposażenie łazienek
  2. Projektant łazienek

Napisane przez firmę

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 216

Napisz recenzję

Super goed geholpen in Spijkenisse

Super goed geholpen in Spijkenisse, vriendelijk ontvangen door Jesper, Khaleed, Kamiel en Paul. Een top team!

6 czerwca 2026

Hi Bep,

Heel fijn geholpen door Jeroen

Heel fijn geholpen door Jeroen, open en eerlijk advies. Superblij met onze badkamer. Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs 👌👌

30 maja 2026

Hi Robert,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Jeroen! Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Oceniono na 5 z 5

Actueel aanbod van uitstekend sanitair

Actueel aanbod van uitstekend sanitair, tegelwerk en accessoires. De laatste trends tegen vooroorlogse tarieven. Vestiging Bergen op Zoom heeft een hands on-mentaliteit en een servicegerichtheid om binnen een realistisch budget aan alle wensen te willen voldoen. De zoektocht naar de juiste combinatie was een feest. Niets werd opgevat als gezeur, maar als een uitdaging om ons daadwerkelijk te helpen. Wat je ziet is wat je krijgt zonder aanstellerij, maar met gericht advies. Je zult verbaasd zijn over het succes van je eigen ideeën als je met ze samenwerkt.

3 czerwca 2026

Hi Encardia,

Wat fijn om te horen dat uw zoektocht naar de juiste combinatie zo'n feest was! We waarderen uw complimenten over ons aanbod en de servicegerichtheid van onze vestiging.

Oceniono na 1 z 5

Today i visited Sanidump in Alsmeer, faced racism

Today i visited Sanidump in Alsmeer. The receptionist was very helpful and introduced me to the salesperson. The salesperson ( to identofy him, round face witj lot of marks) turned out to me hurled racist comments and impolite and instead of showing me or helping with prices in 2 mins he has turned me down saying your people do not buy anything and we not sell to you all.

No one wonder why sanidump is going down.

Adding more after reply from sanidump below:
I am also unhappy with reply of Sanidump below. The purpose of my emailing (no one replied) and writing review was to help sanidump to improve. They can look into showroom camera on how impolite and racist thier sales person. Anyway i forgot it as bad incident, and now got my shopping completed with help of good sales people at Maxaro, Sanitairkamer and Sanitair winkel.

3 czerwca 2026

Hi Nadeem,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u uw bezoek als onprettig heeft ervaren.

Wij herkennen ons niet in de beschuldiging van racisme. Onze collega heeft geprobeerd u vriendelijk te helpen en aanvullende vragen gesteld om u van de juiste prijsinformatie te kunnen voorzien. Daarbij is helaas een discussie ontstaan.

Geweldige service!

Vorig jaar een prachtige badkamer gekocht bij Sani Dump Almere, toen al zo fijn geholpen. Helaas bleek mijn douchewand wat mankementen te hebben. Vanuit de leverancier werd ik niet geholpen, maar Sani dump Almere heeft dit keurig voor mij opgelost en krijg ik vanuit hun een nieuwe douchewand geleverd. Echt een top service!

2 czerwca 2026

Hi Randy,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met de badkamer en de douchewand. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Oceniono na 5 z 5

Geweldig goede kwaliteit en service

De spullen voor mijn nieuwe badkamer heb ik allemaal bij Sanidump Zwolle gekocht. Zij hebben mij super goed geholpen en alle producten zijn prachtig. De medewerkers hebben de badkamer opnieuw ingedeeld, waardoor er nu veel meer ruimte is dan in de oorspronkelijke indeling. Met een 3D ontwerp (waar ik met een VR-bril doorheen kon lopen) kon ik precies zien hoe het zou worden. Sanidump Zwolle heeft me ook nog eens gekoppeld aan een aannemer die de cv prachtig heeft 'weggewerkt'. De medewerkers van Sanidump zijn enthousiast, vakkundig, creatief en denken heel fijn mee. Alles was snel geleverd en ik werd continu op de hoogte gehouden van levertijden etc. Mocht ik ooit weer een badkamer willen samenstellen, dan ga ik zeker terug naar Sanidump Zwolle.

1 marca 2026

Hi Mirjam,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met de inrichting van uw nieuwe badkamer! Bedankt voor uw mooie woorden en we zien u graag terug!

De service is fantastisch

De service is fantastischbij Sanidump Zwolle en de nazorg ook, je kunt ook bij ze terecht als er later een probleem ontstaat dit wordt adequaat opgelost, echt een aanrader om hier je badkamerspullen te kopen!

1 czerwca 2026

Hi Rene,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en nazorg! We waarderen uw aanbeveling enorm.

Oceniono na 1 z 5

Ik bel eerst met een vraag

Ik bel eerst met een vraag! En ze laten je voor niets rijden.. super slecht!!! Ik bel niet voor niets! Zeg dan we hebben geen tijd en weten het niet!

31 maja 2026

Hi Geke,

We vinden het jammer te horen dat uw bezoek niet aan de verwachtingen voldeed. Uw feedback is belangrijk en we zullen dit intern bespreken.

Snelle service zonder morren

Klacht over kapotte wc bril doorgestuurd naar leverancier waar ik bij stond. Binnen 2 weken een nieuwe vanuit Duitsland.

12 maja 2026

Hi Hans,

Vandaag bij Paul en Jesper van Sanidump

Vandaag bij Paul en Jesper geweest bij Sanidump en ze hebben ons fantastisch geholpen. Professioneel en deskundig advies met betrekking op onze nieuwe badkamer. In alle rust dachten ze actief mee en bieden ze hele goede kwaliteit prijs combinatie waar geen druk op heeft gezeten. We konden er in alle rust goed over nadenken. We raden iedereen aan om een bezoek te brengen bij Sanidump.

23 maja 2026

Hi Richard,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Paul en Jesper!

Oceniono na 5 z 5

Deze mensen denken echt met ons mee en…

Deze mensen denken echt met ons mee en dragen oplossingen aan na onze wensen gehoord te hebben. Voor Kapotte onderdelen leveren ze gratis nieuwe, ook als het door eigen schuld/ngeluk is gedaan. Altijd ruime eindejaarskortingen bij aanschaf

20 maja 2026

Hi Wout,

Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! We waarderen uw positieve feedback enorm!

Oceniono na 4 z 5

Tevreden met sanidump purmerend

Bij sanidump purmerend erg goed geholpen. Mooie prijzen en goede kwaliteit. Ook levering allemaal op tijd. Jammer dat mn douchescherm niet door het trapgat kon en ik noodgedwongen een 10 cm smaller scherm moest bestellen
Voor het omruilen werd 125 gerekend wat ik aan de dure kant vond.
Verder tevreden

22 maja 2026

Hi Jaap,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en producten.

Oceniono na 5 z 5

Sanidump is een kwaliteitsvolle winkel!

Sanidump (Roosendaal) is een kwaliteitsvolle badkamerwinkel. Hier voel je je thuis als klant, wordt de tijd genomen, is er lekkere koffie en zijn er prachtige en betaalbare artikelen.
We hebben zeer goede ervaringen opgedaan en raden mensen aan om naar hier te komen. Sandra, maar ook andere collega's: allemaal prettige mensen die eerlijk en transparant werken.

20 marca 2026

Hi,

Wat fijn om te lezen dat u zich thuis voelde bij ons en onze service zo waardeert! We zijn blij dat u onze badkamerwinkel aanbeveelt en dat u tevreden bent met onze artikelen en medewerkers. Bedankt voor uw mooie woorden.

Zeer goed. Denise en khalid

Zeer goed Denise en khalid

20 maja 2026

Hi Giovanni,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Denise en Khalid!

Superblij en fijn!!

Wij hebben vandaag met Jesper samen een hele mooie badkamer samengesteld! Dank Jesper voor je tijd en geduld! We zijn superfijn met jouw hulp!!

16 maja 2026

Hi Uden,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Jesper! Veel plezier alvast met de nieuwe badkamer!

Zomaar binnen gelopen bij Sani-Dump Spijkenisse

Zomaar binnen gelopen door Paul geholpen, goede uitleg en tips en uiteindelijk met een zeer mooie badkamer het pand verlaten en dat bij Sani-dump Spijkenisse

16 maja 2026

Hi Natasha,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Paul! Veel plezier alvast met de nieuwe badkamer!

Oceniono na 5 z 5

Wij hadden informatie gevraagd over een…

Wij hadden informatie gevraagd over een douche kop die niet helemaal functioneerde. Een goede uitleg gekregen hoe we dit moesten aanpakken. Een paar dagen later werden we gebeld, dat hun het voor ons hadden geregeld omdat ze zagen dat wij het nog niet hadden opgepakt! Wat een top service. Heel fijn.

13 maja 2026

Hi Anouk,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met de douchekop! We waarderen uw complimenten over onze service enorm.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, behulpzaam.

14 maja 2026

Hi Marco,

Bedankt voor de positieve review!

Meedenkend en oplossingsgericht

Super snel geholpen, erg aardig personeel, zeer meedenkend en oplossingsgericht.

24 kwietnia 2026

Hi Elise,

Oceniono na 5 z 5

Onze badkamer is net opgeleverd

Onze badkamer is net opgeleverd, samen met het team van Terneuzen is het zo geworden wat wij wilden!
Het ontwerp met de 3D tekening, de spullen afhalen van A tot Z klopt het gewoon. Het zijn top medewerkers die daar staan. Zeker een aanrader hier je badkamer te kopen.

8 maja 2026

Hi Familie Vermeulen,

Wat fijn om te horen dat de samenwerking zo goed is bevallen en dat het eindresultaat volledig aan jullie wensen voldoet! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met het ontwerp en de service. Bedankt voor de positieve review.

Groet,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej