SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzenRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We zijn bij verschillende winkels geweest voor onze keuken en badkamer, maar uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Sani-Dump Leeuwarden. Daar zijn we echt ontzettend goed geholpen! Lennart, Sungul en St... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zonder een afspraak gemaakt te hebben in Bergen op Zoom, werden we (toch) uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het uitkiezen van een badkamer. Daarna hebben we verschillende afspraken gehad, voordat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top, in verkoop en uitmuntend ook in de service. Henk heeft eerst heel veel tijd genomen betreffende een geweldig ontwerp te maken. Niets was te veel. Daarna vanuit ons budget bekeken om alles zo moo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eduard en Silvia zijn erg vriendelijk, behulpzaam en goede service. Hele goede adviezen van Eduard. We zijn super blij. Reden dat ook onze zoon en schoondochter daar hun badkamer hebben gekocht.

Informacje dotyczące firmy

1. Wyposażenie łazienek
  2. Projektant łazienek

Napisane przez firmę

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 216

Napisz recenzję

Een dikke pluim voor Sanidump Capelle aan den IJssel

Sanidump Capelle aan den IJssel waar we zijn geholpen door Julia.

Van de aankoop en vakkundige advisering tot aan de levering en ook daarna was het één groot 'warm bad' waarin we terecht kwamen.

Na een foutje bij het plaatsen van de douchedeur hadden we nog wat onderdeeltjes nodig. Ook kwamen we wat tegels tekort. Niets was een probleem en alles werd goed en snel geregeld. Wat een ongekend hoog service niveau!

Een dikke pluim voor dit bedrijf en deze vestiging.

16 marca 2026

Hi Gerard,

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en die van Julia. Veel plezier met uw nieuwe badkamer!

GMB

Oceniono na 2 z 5

Direct beslissen bij prijs

Goede ervaring gehad tot de prijsonderhandelingen.
Winkel ziet er goed uit en service is goed, maar om de uiteindelijke prijs te krijgen moet er direct beslist worden. Sanidump wil niet dat je daar nog over na kan denken. Van deze praktijken ben ik niet gediend, dus hebben wij besloten de badkamer bij een andere winkel te kopen.

11 grudnia 2025

Hi Mike,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u onze winkel en service als positief heeft ervaren. We vinden het jammer dat u het gevoel heeft gekregen dat u direct moest beslissen, dat is uiteraard niet onze bedoeling. We nemen uw feedback mee om onze werkwijze verder te verbeteren.

Oceniono na 5 z 5

Voor het eerst een badkamer gekocht.

Voor het eerst een badkamer gekocht.
Op z'n minst spannend te noemen.
Sanidump Terneuzen is above en beyond gegaan om te helpen.
Vriendelijke mensen,gezellige tijd en vooral hele goeie service.
Niks te veel en met een beetje geduld komt alles precies zo als het voorgesteld is.
Zeker de moeite waard om.daar eens te gaan kijken.

6 kwietnia 2026

Hi Desiree,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Goede service. Snelle
Levering en goee kwalteit !

3 kwietnia 2026

Hi Noelle,

Wat fijn om te horen. Bedankt voor uw positieve review!

Fijn geholpen

Wat een kundige mensen die met humor en een goed luisterend oor samen een prachtige badkamer hebben ontworpen.
Inclusief plantjes is de badkamer door hen verkocht.

3 kwietnia 2026

Hi Mariska,

Wat fijn om te horen. We zijn blij dat onze medewerkers u goed hebben geholpen. Bedankt voor uw positieve review!

Oceniono na 5 z 5

Gewoon goed geholpen door meedenkende…

Gewoon goed geholpen door meedenkende adviserende medewerkers

28 marca 2026

Hi Koen,

Bedankt voor uw positieve review en goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.

Vriendelijk en Professioneel

Met de hulp van Michel heb ik een mooie badkamer uitgekozen bij Sani Dump Woerden. Ook Giovanni en Jeroen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik hoefde maar te bellen en alles werd keurig opgelost. Ze denken echt mee en waren niet te beroerd om te helpen met sjouwen. Zeer vriendelijke mannen en ik zal ze zeker aanbevelen aan anderen.

25 marca 2026

Hi,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat onze collega's u zo goed hebben kunnen helpen. Hopelijk tot een volgende keer!

Vakkundig geholpen

Wij zijn bijzonder goed geholpen bij SaniDump Spijkenisse door Jesper. Vanaf het eerste moment was er sprake van een zeer persoonlijke en betrokken aanpak. Hij dacht actief mee, gaf deskundig advies en hielp ons stap voor stap bij het samenstellen van een badkamer en toilet voor mijn moeder.

De combinatie van vakkennis, aandacht en oprechte interesse maakte het hele proces erg prettig en vertrouwd.

Een uitstekende ervaring – wij bevelen SaniDump Spijkenisse zeker aan!

26 marca 2026

Hi Ramon,

Bedankt voor uw positieve review en goed om te horen dat u jullie zo tevreden zijn over onze service. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Mooie zaak en goed geholpen bij Sanidump Purmerend

Mooie zaak en goed geholpen bij Sanidump Purmerend. Helaas was er een glans bedieningspaneel besteld terwijl we een matte hebben wilde, hier kwamen wij pas achter toen de loodgieter hem al geinstaleerd had, waardoor deze niet meer geretourneerd kon worden. De eigenaar had toevallig nog een ander matte liggen waardoor wij deze alsnog mochten omruilen wat heel fijn was.

7 marca 2026

Hi,

Wat fijn om te horen. We zijn blij dat onze medewerkers u goed hebben geholpen en dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw positieve review en aanbeveling!

Topervaring met Küchen-Dump…

Topervaring met Küchen-Dump Spijkenisse! Kamiel en Edgar hebben mij uitstekend geholpen van begin tot eind. Ze dachten goed mee, luisterden naar mijn wensen en zorgden ervoor dat alles perfect werd uitgevoerd. De service was professioneel en vriendelijk, en de levering was snel. Alles is precies geworden zoals ik het voor ogen had. Zeker een aanrader!

20 marca 2026

Hi Ashley,

Wat fijn om te horen. We zijn blij dat onze medewerkers u goed hebben geholpen en dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw aanbeveling!

Oceniono na 5 z 5

Super geholpen door Gerard Sanidump…

Super geholpen door Gerard Sanidump Tilburg.

Badkamer sanitair compleet besteld bij dit filiaal en de service was van A tot Z super! Waskom was uiteindelijk verkeerd geleverd en geen enkel probleem om hem om te ruilen

Ik zou hier zeker teruggaan.

20 marca 2026

Hi Michelle,

Bedankt voor uw positieve feedback! Goed om te horen dat de omruiling probleemloos is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe sanitair!

Nieuwe badkamer

Onze badkamer was dringend toe aan vervanging. Paul v Sanidump Spijkenisse heeft ons daarbij goed geholpen. Omdat wij niet exact wisten wat we wilden was de badkamer in 3D op de computer ontwerpen een uitkomst. De tegels en accessoires werden in de winkel uitgezocht en in de 3D tekening ingevoerd. Zo kon de 'nieuwe' badkamer van alle kanten bekeken worden. Een jongere werknemer was daar superhandig in!

Daarna volgde de planning. De contacten verliepen via Ahmed en deze kwam ter plaatse de situatie bekijken en er werden nog wat waardevolle tips gegeven. Het contact verliep fijn en de datum werd vastgezet op 9 maart 2026.

Enkele dagen van te voren werden de benodigde materialen netjes geleverd. Op 9 maart klokslag 0800u ging de bel en kwam Ahmed met 2 man van zijn team. De eerste dag was het slopen geblazen en gelijk alles afvoeren voor een schone werkplek.
Dag 2 werd er door Vitali begonnen met de opbouw. Het werk vorderde gestaag en zo nodig was er overleg met ons. Ook Ahmed kwam regelmatig langs of belde om te controleren of alles goed verliep en we tevreden waren. Halverwege kwamen we enkele tegels te kort (door een wijziging tijdens de werkzaamheden). Deze werden met spoed besteld en kwamen de volgende dag aan waardoor het werk gewoon door kon gaan.

De badkamer is inmiddels klaar en heeft onze verwachtingen overtroffen. Speciale dank gaat uit naar Vitali vanwege zijn professionele en secure manier van werken. Ook ging er geen minuut aan werktijd verloren!

9 marca 2026

Hi Boudewijn,

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het hele traject.

Veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Oceniono na 5 z 5

In 2017 een Hotbath douchekraan…

In 2017 een Hotbath douchekraan aangeschaft bij Sanidump. Dankzij het kalkrijk water in Rotterdam moest de thermostaat vervangen worden, hetgeen ik zelf niet voor elkaar kreeg.
Uiteindelijk besloten tot de aanschaf van een nieuwe kraan uiteraard bij Sanidump. Dan blijkt dat niet iedere kraan past. Een lang verhaal kort, Sanidump heeft me in contact gebracht met Hotbath. Hotbath heeft de oude kraan kosteloos gereviseerd. De eerdere aankopen heb ik aan Sanidump mogen teruggeven, de aankoopprijs is teruggestort. Fantastische service én heel aardige mensen.

2 marca 2026

Hi Cees,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We zijn blij dat we samen met Hotbath tot een goede oplossing zijn gekomen. Bedankt voor uw mooie woorden en veel plezier met uw nieuwe kraan!

Badkamer met wensen in Almere

We hebben speciale wensen mbt onze badkamer en die hebben we met Xander in Almere besproken. Meerdere aanpassingen, nav goede tips van hem, gedaan en uiteindelijk de badkamer gekocht.
Fijn dat ze ook de installatie volledig kunnen ontzoregen.
Nu wachten tot we het geleverd krijgen, maar we vinden het een aanrader.

15 marca 2026

Hi Marc,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en die van collega Xander. Veel plezier alvast met de nieuwe badkamer!

Betrouwbaar en super klantgericht

Hier spreekt een heel tevreden klant. Dit filiaal heeft een ruim assortiment en kan met behulp van softwarepakket je hele badkamer naar wens samenstellen. Daarbij luisteren de medewerkers altijd goed naar de wensen die je hebt en wijzen je ook op goedkopere alternatieve keuzes of keuzes die beter bij je situatie passen.

Ze komen hun afspraken na en ook na de levering zijn ze bijzonder klantvriendelijk. Ik had zelf een fout gemaakt met het inmeten van de badkamer, waardoor tijdens de verbouwing bleek dat de meubels niet paste. Ik nam direct contact op met SaniDump en ik kon de betreffende meubels omwisselen. Het personeel denkt echt met je mee, top service. Ik zou iedereen dit filiaal aanraden

9 stycznia 2026

Hi Tim,

Bedankt voor uw mooie review en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service!

We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Oceniono na 5 z 5

Verkoper van filiaal Elst is een topper…

Verkoper van filiaal Elst is een topper enorm behulpzaam, verstand van zaken en te vergeten erg gezellig en vriendelijk

14 stycznia 2026

Hi Michel,

Bedankt voor de leuke review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Zeer goede ervaring met Sanidump

Wij hebben het hele traject van koop tot levering als zeer goed ervaren. Wij zijn erg goed geholpen met het uitzoeken van het sanitair. Men nam ruim de tijd om uitleg te geven over alles wat wij nodig hadden. Nadat wij de bestelling geplaatst hadden konden wij een paar weken voor levering van de spullen contact opnemen om de exacte datum af te spreken. Wij hebben de spullen thuis laten afleveren en ook dit was netjes op tijd.

30 stycznia 2026

Hi Jan,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Goed en vakkundig

Bij Sani Dump in Roosendaal wordt je goed en vakkundig geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel.

7 marca 2026

Hi Marijke,

Oceniono na 5 z 5

Goede uitleg en goede prijs

Sandra in roosendaal had Goede uitleg en een goede prijs

9 października 2025

Hi Sandra,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en die van collega Sandra.

We zijn voor onze badkamer naar Sanidump Gouda geweest

We zijn voor onze badkamer naar Sanidump Gouda gegaan,werden door Kees en Michel hartelijk ontvangen en kregen vrijblijvend goed advies.Via Sanidump in contact gekomen met John.John heeft samen met zijn team heel mooi werk geleverd.Afspraken zijn goed nagekomen en waren heel flexibel.Wij zijn erg trots op onze geheel nieuwe badkamer en toilet.Bedankt allemaal!Mvr.groet familie Overdevest

16 lutego 2026

Hi John,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en die van collega's Michel en Kees. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej