Goede input van verkoper
Levering ging soepel alles op tijd
Chauffeur is uiterst behulpzaam bij binnen zetten.
Bij Sanideco geloven we in de kracht van transformatie in plaats van traditionele renovatie. Ons bedrijf richt zich op het omvormen van badkamers met betaalbaar en hoogwaardig sanitair, gecombineerd met innovatieve wandpanelen. Hierdoor kunnen onze klanten hun badkamer zelf eenvoudig en kostenefficiënt verbouwen. Onze wandpanelen zijn een essentieel onderdeel van onze aanpak. Ze zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook gemakkelijk te installeren, zelfs voor de doe-het-zelver. Dit betekent dat klanten geen dure aannemers hoeven in te schakelen, waardoor de totale kosten aanzienlijk lager zijn. Onze producten zijn van topkwaliteit en ontworpen om jarenlang mee te gaan, wat resulteert in een badkamer die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bij Sanideco staan klanttevredenheid en betaalbaarheid centraal. Wij bieden een breed scala aan sanitair en accessoires, zodat elke klant zijn droom badkamer kan realiseren zonder concessies te doen aan stijl of budget. Ons team van experts staat altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden, zodat het verbouwen van een badkamer een probleemloze en plezierige ervaring wordt. Kies voor Sanideco en ervaar hoe eenvoudig en voordelig het kan zijn om uw badkamer te transformeren. Transformeer, vernieuw en geniet van uw nieuwe badkamer met Sanideco.
Tinstraat 45, 2984 AN, Ridderkerk, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede input van verkoper
Levering ging soepel alles op tijd
Chauffeur is uiterst behulpzaam bij binnen zetten.
Is de showroom open? Dit bedrijf reageert niet, geen bevestiging bestelling en zou binnen 5 dagen geleverd worden. Wel betaald maar totaal niets!! Voelt als oplichting zo!!
Mijn wc was in de eerste instantie niet bij mij geleverd, na telefonisch contact te hebben gehad werd dit zeer netjes en snel opgelost. Goed geregeld uiteindelijk.
Wij hebben onze complete badkamer samengesteld met de beton ciré muurafwerking en alle Hotbath producten van Sanideco en het resultaat heeft echt onze verwachtingen overtroffen. Van de kranen tot de douche en accessoires: alles straalt luxe, kwaliteit en modern design uit.
De beton ciré afwerking geeft een strakke en exclusieve uitstraling, precies zoals je in luxe hotels ziet. In combinatie met de hoogwaardige Hotbath producten is onze badkamer echt een prachtige eyecatcher geworden.
Wat wij ook erg waarderen is de uitstekende service van Sanideco. Vanaf het begin werden we professioneel geholpen met advies en materiaalkeuzes. Alles werd snel geleverd en de communicatie verliep perfect.
Ben je op zoek naar een betaalbare manier om een luxe badkamer te creëren zonder concessies te doen aan kwaliteit? Dan raden wij Sanideco zeker aan!
Een badkamer meubel besteld en retour gestuurd ivm incompleet zijn. Het verwerken van de retour heeft helaas erg lang op zich laten wachten en de bereikbaarheid van het bedrijf laat nog wat te wensen over, maar uiteindelijk gecompenseerd met een mooi ander meubel wat de waarde van het eerdere meubelstuk goed overtrof en daarmee de langere wachttijd ook ruimschoots gecompenseerd is.
Dank dat jullie het uiteindelijk alsnog op hebben willen lossen!
Heel slechte ervaring. Van de bestelling twv 150 euro, kreeg ik maar een deel van 7,50 euro geleverd. De rest niet! Eerst gemaild, geen reactie . Daarna gebeld, toen afgewimpeld, was net niet in de zaak. Ik moest maar opnieuw mailen. Dat gedaan, weer geen reactie. Twee weken later nog eens gemaild, weer geen reactie.
Hier bestel ik zeker nooit meer.
Mooi jong bedrijf, jongens weten waar ze over praten, denken mee en geven goed advies.
Aanrader 👍
badkamer besteld, super vriendelijk geholpen, uitstekend kwaliteit en ruim assortiment!!!
Top jongen! Goed geholpen nadat de wastafel perongeluk stuk ging. Elke aanrader mooi bedrijf!
Super mooie spullen en de beste service! Ik ben goed geholpen bij het terugbrengen van een kraan die niet klopte qua afmetingen.
Zou hier zeker bestellen!
Goede hulp en mooi materiaal
Heel erg tevreden
Super goede service van klantvriendelijke mensen die exact weten waar ze over praten. Een ware aanrader !
Voor onze badkamer en wc-ruimte waren we op zoek naar de juiste sanitairproducten. We besloten een kijkje te nemen bij Sanideco en waren direct onder de indruk van hun bijzondere assortiment die je niet vaak tegen komt.
Daarnaast kregen we vriendelijk en deskundig advies van yordi, waardoor we precies de juiste keuzes konden maken. Sanideco is echt een aanrader!
⭐⭐⭐⭐⭐ Unieke producten en topservice!
Sanidedo is echt een bijzonder bedrijf met unieke producten die je nergens anders kunt vinden. De kwaliteit is top en de prijzen zijn verrassend scherp! We waren vooral verrast door de kwaliteit van de matte SPC-wandpanelen, die niet alleen prachtig zijn voor de wanden, maar ook perfect geschikt zijn voor de vloer in de badkamer. Daarnaast werden we onwijs goed geholpen door Yordi. Dankzij zijn creatieve ervaring en deskundig advies hebben we precies gevonden wat we zochten. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals!
Erg fijn bedrijf en mooie 3D tekening gemaakt ;) bedankt!
Ruim aanbod aan sanitair, en een mooie showroom.
Er werd goed meegedacht en rekening gehouden met mijn wensen en budget.
Zeer behulpzaam en aardig personeel en nemen ook de tijd voor je ongeacht de drukte.
Ik kom hier zeker nog eens terug en raad iedereen Sanideco aan!
Ik heb gisteren een douche besteld bij Sanideco. En ik ben er erg tevreden over. Via stucmatch heb ik een cincewall laten plaatsen. Nou, nog nooit in me leven heb ik zo'n mooie cinewall gezien!
Top bedrijf!
Waskom besteld, mega veel positieve reacties gekregen er over. Erg tevreden.
Zeer tevreden met de service ik was heel snel geholpen met alle vragen die ik had en voor de rest waren de spullen (douchepanelen) die ik had besteld geweldige kwaliteit deze positieve review heeft Sanideco verdient.