Двойная цена. Билет стоит 16 евро, а здесь вы его купите за 32 евро🤯 я понимаю, что у брокера будет комиссия, но не двойная плата за билет! Обман. Не попадайтесь в эту ловушку. Название сайта обманчи... Zobacz więcej
Esperienza molto negativa. Ho acquistato 2 biglietti per l’Abbazia di Mont-Saint-Michel tramite saint-michel-tickets.org, pagando complessivamente 72 €. Solo dopo ho scoperto che il prezzo uff... Zobacz więcej
This website is a scam. Do not use it. You will receive valid tickets, but they are sold at twice the price of the official website or the on-site ticket office. We also never received the link to a... Zobacz więcej
Non si può mettere 0 purtroppo! Ti fanno pagare 20 euro a testa di commissioni senza indicazione. Ho scritto ma mi hanno risposto che si fanno pagare per un servizio che in realtà non fanno. Segnalat... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Veel te duur en foutieve audioguide
Het lijkt een officiele website maar hun prijs is meer dan 100% duurder dan de originele prijs. Dit staat achteraf wel in de kleine lettertjes maar is verre van chique. Daarnaast heb ik de auditour gekocht, deze sluit helemaal niet aan op de tour in de abdij en gaat in het algemeen over het eiland en normandie. Wat een aanfluiting.
DO NOT USE THIS COMPANY
DO NOT USE THIS COMPANY
Appear to be an official website for Mont Saint Michel Abbey entrance tickets. However third party reseller who charge 35 euros for a 16 euro
official entrance ticket which amount s to well over double the entrance price. On closer inspection at the bottom of their website in small writing it does state they are not an official Mont Saint Michel website and do charge a
service fee, supposedly for customer service. That amounts to a 19 euro service fee for a 16 euro ticket!
ONCE AGAIN DO NOT GET SCAMMED BY THIS COMPANY