Virkelig god oplevelse Andreas og Nanna er super gode og dygtige undervisere, og sørger for at alle er trygge med de øvelser der skal laves. De er virkelig professionelle, men skaber samtidig en sjov... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtigt og nemt. Jeg tog vandscooter bevis hos dem i søndags. Var virkelig en god oplevelse, en hurtig gennemgang af teori og prøven på vandet gik super! Tog vandscooterbevis og kommer helt si... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan varmt anbefale at tage dit speedbåds kørekort hos Safety Sea. En sjov dag på havet og i “klasselokalet”, hvor teorien bliver forklaret så alle kan være med.
Vi har haft fornøjelse at at benytte Safety Sea som en lille gruppe på 4. Hvor 2 skulle have vandscooter og speedbåd 1 kun vandscooter og 1 kun speedbåd. Først ville jeg sige jeg var meget skept... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Safety Sea er virksomhed drevet af unge, dynamiske kræfter med en passion for sikkerhed og et liv på vandet. Med vores rødder dybt forankret i det maritime miljø på Sjælland, har vores team en unik forståelse for de lokale farvande og de bedste steder at udforske. Hos os får du ikke kun et certifikat – du får en oplevelse, der vil skabe minder for livet.
Nordre Strandvej 342A, 3100, Hornbæk, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
God vejledning rundt samt grundig forklaring af hvad man skal
Virkelig god oplevelse og overskuelig undervisning :)
Jeg kan varmt anbefale at tage dit speedbåds kørekort hos Safety Sea.
Virkelig god oplevelse
Andreas og Nanna er super gode og dygtige undervisere, og sørger for at alle er trygge med de øvelser der skal laves. De er virkelig professionelle, men skaber samtidig en sjov og rolig stemning. Alt i alt virkelig god oplevelse og en skøn dag på vandet. Jeg har allerede booket vandscooter hos dem også.

Hurtigt og nemt.
Tog vandscooterbevis og kommer helt sikkert igen til mit speedbådcerfikat🚤

Odpowiedź od Safety Sea
Super god oplevelse, lige fra tilmelding til afslutning af kurset

Odpowiedź od Safety Sea
Det var en fantastisk oplevelse at være ude og tage mit motorbådcertefikat hos safty sea virkelig gode underviser

Odpowiedź od Safety Sea
Meget roligt. Føler sig sikker i båden, og Nanna er en rigtig god instruktør.

Odpowiedź od Safety Sea
Gode til at vise udførelse af forskellige øvelser samt at undervise teori.

Odpowiedź od Safety Sea
Sjov oplevelse og gode undervisere.

Mega fed oplevelse!
Vi var i dag 5 afsted til både motorbåd og vandscooter, og det gik over alt forventning - bestået, selvfølgelig, men hele oplevelsen og serviceniveauet = chefs kiss
Kan klart anbefale Safety Sea til alle typer, både vandhunde og os andre der er lidt bange for vand, eller bare ikke nødvendigvis syntes, at det at falde i vandet i kolde Danmark er den fedeste oplevelse - i gjorde det simpelthen fantastisk, og vi var alle ovenud tilfredse, særligt med mad anbefalingen efter kurset - tak Andreas og Nanna
12/10 stjerner, tusind tak!

Odpowiedź od Safety Sea
Mega god oplevelse! De sødeste rare mennesker og vildt kompetente.
Jeg føler mig 100% klar på vandet og de kører det hele på en rolig og afslappet måde så alle føler sig velkomne!

Odpowiedź od Safety Sea
Super fedt dag, gode underviser, og man forstår virkelig hvad det er de lære en... super god service, og dag. Kan kun anbefale dem herfra

Odpowiedź od Safety Sea
super sted at tage både speedbåd og vandscooter kort. Kan klart anbefales ++++++ og fedt at man kan tage speedbåd og vandscooter på kun 1 dag 😉

Virkelig god oplevelse.
Og rigtig god hjælp hvis man ikke er så god til at læse så i alt et kanon godt sted at tage speedbådbevis kan kun anbefales 👍🙂

Odpowiedź od Safety Sea
Var rigtig nervøs da jeg skulle tage mit speedbåd certifikat. Men det fik instruktøren beroligende mig med hans rolighed og top professionelle kundskaber. Havde overhovedet ingen viden om regler, bøjer osv.
Han Fik hurtigt lært mig det jeg skulle op i til prøverne. Og bestod med nul fejl.😊 Super flink og imødekommende . Man følger sig rigtig godt tilpas...
Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Safety Sea
Dygtige undervisere som sikrede at alle på vandscooter holdet i dag bestod deres eksamen. Vores udvekslingsstudent fra New Zealand gennemførte kurset efter at være tilmeldt for 3 dage siden. SafetySea stillede op med en times særundervisning på engelsk dagen før eksamen, som gjorde en kæmpe forskel for ham. Mange tak.