Nauticmarine Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det var en rigtig sjov oplevelse på vandet, og alt gik supergodt. Jeg mødte mange flinke mennesker, og alle var hjælpsomme og støttede hinanden. Det gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg kan helt klart a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min mand, vores svigersøn og jeg selv (sagde hunden) tog speedbådscertifikat i Karrebæksminde i går søndag d. 22. august. Vi havde en helt igennem fantastisk dag. Vi mødte nogle rare mennesker, og fik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu bestået mine dykkercertifikater Open Water, og Advanced Open Water hos jeres dykker instruktør ved navn Aya. Jeg er yderst tilfreds med alt hendes dyknings undervisning, dyknin... Zobacz więcej

1. Kurs

Napisane przez firmę

Nautic Marine er en af landets største maritime kursuscenter, som underviser på alle niveauer i sejlads og dykning. Nautic tilbyder dig de bedste kurser på havet og online. Så udlev din drøm nu.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

57 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det var en rigtig sjov oplevelse på…

Det var en rigtig sjov oplevelse på vandet, og alt gik supergodt. Jeg mødte mange flinke mennesker, og alle var hjælpsomme og støttede hinanden. Det gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg kan helt klart anbefale det!

4 lipca 2026

Odpowiedź od Nauticmarine

Er så glad for at høre du havde en god oplevelse her i højsæsonen, hvor de fleste hold er udsolgt. Og på trods af travlhed møder du , og bidrager med, en god stemning. Rigtig god sommer fra TEAM NAUTIC

Vandscooterbevis hos Nautic Marine

Kan varmt anbefale Nautic Marine - vi var 5 ude i dag til vandscooterbevis og alt teori og praksis gik et et fint og rolig tempo, så alle var med. Tak til Henrik, Alexander, Victoria samt vores sensor Robert for en super skøn og lynhurtig dag🙏👍

28 marca 2026

Odpowiedź od Nauticmarine

Tak for den fine anmeldelse som jeg giver videre til instruktørerne. Herligt at holde et vandscooterkursus i det fine forårsvejr, og med elever der har forberedt sig godt på teorien og tager det friske forårsvejr med et smil. Hav en go sæson på vandet.

Super oplevelseunder

Super oplevelse med Henrik under mit dykkerkursus! Fleksibel og tilgængelig samt stabil og med højt humør var alt der var behov for! Klar anbefaling herfra!

8 sierpnia 2025

Odpowiedź od Nauticmarine

Tak for anbefaling, og det høje humør var absolut gensidigt. Velkommen til den fantastiske verden under havets overflade.

God undervisning hos Nautic Marine

Jeg tog speedbådskort hos Nautic Marine med Andreas som instruktør – super professionel og pædagogisk undervisning. God stemning, klare forklaringer og tryg atmosfære hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

28 czerwca 2025

Odpowiedź od Nauticmarine

Tusind tak for den gode respons. Den giver jeg videre til Andreas. God fornøjelse på vandet.

Oceniono na 5 z 5

søgte en lidt speciel oplevelse for mig…

søgte en lidt speciel oplevelse for mig og min familie, hvor det krævede ganske meget flexibilitet fra Nautic, synes de handlede det helt framragende, på trods af pludselige ændringer fra vores side så stillede de op og leverede, tak for en super dag på vandet og under 👍👍

1 sierpnia 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Tak for den fine tilbagemelding. Det har virkelig været en fornøjelse at introducere dig og din familie til havets lyksaligheder.

Oceniono na 5 z 5

Nauticmarine Dykkerbutik er simpelthen…

Nauticmarine Dykkerbutik er simpelthen fantastisk! Deres imponerende udvalg af dykkerudstyr og ekspertise er uovertruffen. Jeg blev mødt af venligt personale, der var ivrige efter at hjælpe mig med at finde det perfekte udstyr til mine behov. Butikkens layout var intuitivt og let at navigere, hvilket gjorde shoppingoplevelsen endnu mere behagelig. Kvaliteten af deres produkter er i top, og jeg føler mig helt tryg ved at bruge udstyr, som jeg har købt her. Jeg kan varmt anbefale Nauticmarine Dykkerbutik til alle dykkere, uanset om de er nybegyndere eller erfarne. De leverer virkelig en enestående service og dedikation til dykkerfællesskabet

30 czerwca 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var en fornøjelse at betjene dig.

Oceniono na 5 z 5

Efter at have taget både dykkerkursus…

Efter at have taget både dykkerkursus og nu også speedbådskørekort, kan jeg kun anbefale nautic marine. Deres instruktører inden for begge felter, har været gode og professionelle

30 lipca 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Herligt at høre du både har taget dykker og sejlerkursus hos os. Tak for tilbagemelding.

Oceniono na 1 z 5

Spild af tid

Jeg kontaktede Nautic Marine med henblik på at komme med på et vragdyk. Efter to måneders forsøg på at få oplyst datoer for dyk, har jeg måtte opgive. Jeg har kontaktet Henrik Dahl gentagende gange, hvor han ville vænne tilbage med datoer, men desværre har jeg aldrig hørt noget. Bortset fra en enkelt gang, hvor vi endelig fik det arrangeret. Desværre aflyste han dagen inden fordi han havde taget fejl af datoen og ikke kunne skaffe mandskab. Han undskylder den manglende kommunikation og ukoordinerede planlægning med, at der er travlt som aldrig før. Til sidst aftalte vi at det måtte være hans tur til at kontakte mig, når han var kommet tilbage fra ferie, hvilket aldrig skete.

24 czerwca 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Ked af du føler har haft en dårlig oplevelse i kommunikationen med mig og aldrig nåede at prøve vores produkt. Jeg tager din kritik til efterretning og vil bestræbe mig fremadrettet. God vind

Dykkercertifikat gennem Nautic marine

Dykkercertifikat gennem Nautic marine har været tip top! Henrik var vores instruktør og på intet tidspunkt var jeg utryg eller uforstående ifht de øvelser vi lavede. Kan ‘dybt’ anbefale at udforske havets bund gennem
Nautic

11 czerwca 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Herligt du havde en god oplevelse og nu kan få glæde af dit dykkercertifikat,

VHF/SRC kursus

Fint undervisningslokale, underholdende og dygtig kursusinstruktør Morten

- anbefalelsesværdig!

15 maja 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Herligt at du havde go god kemi med vores erfarne instruktør morten. Go sejlersæson

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget mit speedbådscertifikat med Nautic i går og jeg kan bare sige at hele forløbet var fremragende.

God kommunikation hele vejen igennem og så den perfekte, meget målrettede og lærerige undervisning. Det gælder både den teoretiske og den praktiske del.

Kan kun anbefale Nautic Marine, hvis man er interesseret i speedbådskørekort (og sikkert også andre certifikater)

16 kwietnia 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Herligt du/I har haft en udbytterig dag. Stort tillykke med certifikatet som jeg ikke er i tvivl at i vil få brugt.

Tak for anbefalingen og ønsker dig en rigtig god sejlersæson. (både hjemme og sydpå). Kan huske vi snakkede om at leje både i udlandet:)

MVH Henrik TEAM NAUTIC

VHF - fremmøde

VHF - fremmøde kursus
Endnu engang topscorer til Nauticmarine. Denne gang tilegnet underviser Morten som på engageret og solid måde fik hele holdet vellykket gennem kurset.
Tak til Morten

28 marca 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Kære trofaste kunde. Tak for den fine anmeldelse som er givet videre til underviser. Jeg ønsker dig et godt forår på vandet. Mvh Henrik Team Nautic

Online duelighed

Online duelighed

Jeg har taget den teoretisk del til duelighed online ved Nautic Marine med Henrik Dahl, som underviser.
Det har været et fantastisk forløb med en super undervisning. Udover den ugentlige undervisning har Henrik givet øvelsesopgaver, hvis man ønsker det. Han har været til rådighed, hvis jeg har haft spørgsmål, hvilket gør det muligt at opnå fuld forståelse af undervisning og opgaver.
Man har mulighed for at tage den online undervisning flere gange, så man er ikke tvunget til at tage prøven, før man føler sig klar, hvilket har givet mig ro til at lære.

Jeg giver de bedste anbefalinger til Nautic Marine og Henrik Dahl.

Vh Tanja Dyrvig

27 lutego 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Tillykke med certifikatet og tusind tak for de fine ord. Det har været berigende som underviser at mærke dit engagement og motivation. Nu skal du ud og bruge den energi på søen, det bliver så godt.

Henrik Dahl

Henrik Dahl - Yachtskipper 3

Jeg har taget Y3 med Henrik, som underviser. Han har udvist stor tålmodighed, forståelse og yderst kompetent underviser. Henrik har givet 1 til 1 undervisning og været yderst behjælpelig til prøven for at imødekomme min ordblindhed.
De bedste anbefalinger herfra til Nautic Marine og Henrik.

Venlig hilsen Stefan Amsted

20 lutego 2023

Odpowiedź od Nauticmarine

Tak for rejsen Stefan. Super at du flot bestod eksamen. Det er en stor fornøjelse at undervise en person der der bare vil nå i mål, og er villig til at bruge den ekstra tid på det. Er du gal du har læst. Tillykke herfra og jordomsejling.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget speedbåds certifikatet i…

Jeg har taget speedbåds certifikatet i dag.
Super undervisning både i teori og praksis.
Kan varmt anbefales.

15 maja 2022

Odpowiedź od Nauticmarine

Stort tillykke med certifikatet til dig og familien. Jeg har informeret jeres instruktør og han siger TAK :) Glæder mig til at hjælpe dig og familien videre med jeres Online Y3.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop taget online kursus i…

Jeg har netop taget online kursus i vhf, hos Henrik Dahl.
Kurset var veltilrettelagt, spændende og inspirerende
5 stjerner med pil op herfra
Mvh.
Christian

14 marca 2022

Odpowiedź od Nauticmarine

Tak for den flotte anmeldelse. herligt du havde en god oplevelse. Go vind:)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej