Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Zobacz więcej
Pæne og smarte møbler (puff og tilhørende bakke), men da puffen er langt mere “rund” i det, end det fremgår på billederne, står bakken og vakler meget på puffen.
Købte 6 puf 2 bordplader og noget snor Hurtig levering Ved en fejl glemte de at sende snor blev sendt med det samme jeg opdagede fejlen Fragtfirmaet stillede pakken i tørvejr da det pissede n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The products are like described. Seems like good quality, nice design. The delivery process made me rate 4 instead of 5 stars. The SACKit support told me it'll take 6-8 working days for delivery to... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep meblowy
- Dostawca stołków barowych
- Sklep z meblami ogrodowymi
- Sklep z oświetleniem
- Sklep z meblami do salonu
- Sklep z meblami zewnętrznymi
Informacje o SACKit
Napisane przez firmę
Vision
Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.
Levering
1-4 hverdage
Fragt
Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.
Returnering
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Skod produkter
Skod kina produkter
Jeg havde trukket min anmeldelse tilbage men har fortrudt.

Lækker Sækkestol
Lækker Sækkestol. Virkelig svær at samle selv (fyld i betræk). Vi er stadig ikke lykkes med at fordele fyldet ordentlig, så ingen har lyst til at sidde i sækkestolen. Den er ikke som dem vi har set i udstilling. Derfor lidt dårlig oplevelse.

Super oplevelse
Super oplevelse, rigtig fine barstole som lever op til forventningerne. Nøjagtig som beskrevet og vist på hjemmesiden.

Odpowiedź od SACKit
Hurtig levering og super lækker mini…
Hurtig levering og super lækker mini radio med god lyd og eksklusivt design trods prisen.

Perfect
We are really enjoyed by our purchase. The shipment was fast and the customer service very réactive. I recommanded !

Odpowiedź od SACKit
Super snelle levering en een prachtige lamp in huis!
My Danish isn't very good, so I'll just use English. I was looking for a lamp and found one very quickly. I ordered it and it was delivered super fast. The quality is good and we are delighted with this beautiful lamp. The price-quality ratio is also excellent. So don't hesitate if you see something you like on this site.

Odpowiedź od SACKit
Ødelægger deres produkter med vilje
Jeg har en Moveit wifi højtaler fra SACKit. Da jeg skiftede internetudbyder, stoppede den med at virke. Jeg skrev til kundeservice for at få hjælp til at koble på mit nye netværk, da jeg ikke kunne få det til at lykkes. Deres svar var blot at deres app ikke længere er tilgængelig og derfor kan jeg ikke bruge højtaleren via wifi længere. Jeg står derfor tilbage et dårligere produkt, som nu ikke har de funktioner, det er købt med. Det er sidste gang, jeg køber et SACKit produkt.

SackIT soundbar af…
Har fået en sackit soundbar af arbejdet i gave.
Lyden er hul og ikke særlig god. Betjæningen er kluntet. Man skal f.eks holde power knappen inden i 3 sek. for at tænde den. Den slukker alt for hurtigt hvis der ikke er lydinput. Hvorfor!?? Det er lidt frustrerende.
Ellers fungere den som den skal.

Odpowiedź od SACKit
A great experience with them
A great experience with them, starting with their customer service that answered all our questions promptly and precisely before our purchase!
We bought an Expo 185 lamp which is stunning, surpassing our expectations. For sure we'll purchase again in the future

Odpowiedź od SACKit
Dårligt pakket og risiko for beskadede vare
Jeg bestilte en Multiple Charging Station og den kom i en pakke der var 3-4 gange større end kassen produktet lå i men uden at ligge pap eller plastik i så den væltede rundt i kassen virkelig ikke en godt måde at pakke på

Odpowiedź od SACKit
Min datter var kommet til at ødelægge…
Min datter var kommet til at ødelægge opladeren, bestilte en ny oplader, Hurtigt og nemt.

god oplevelse
god oplevelse - bestilte et sæt høretelefoner - og de blev sendt samme dag. jeg havde dem dagen efter.

Odpowiedź od SACKit
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.