Rygeshop.dk

Oceniono na 3 z 5

Jeg syns det var et bra produkt, men jeg fant kjapt ut at det ikke inneholdt nikotin i de rygevæskene Da jeg bestilte det trodde jeg at det skulle inneholde nikotin i vesken, men det gjorde det ikke.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

God hurtig handel manglede dog track and trace når nu jeg valgte at få min pakke leveret via post danmark- fik min pakke efter 4 dage Undrer mig over betalingen går til Rosa og ridderen, men banken... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er netop stoppet med at ryge efter 21 år. Det der fangede min opmærksomhed var, at Rygeshop ligger så tæt op af Rygestop .. Hjemmesiden er meget overskuelig og nem at manøvrere rundt i.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min første handel gik bare som smurt... Bestilte, betalte (dog et lille minus, at man ikke kan betale direkte med Visa el. lignende, men skal have en Paypalkonto...!!) fik bekræftelse og efter to tim... Zobacz więcej

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Rygeshop.dk er en webshop som sælger elektroniske cigaretter. Den har rødder i Vestjylland og der sættes en dyd i, at levere den bedste service for kunden. Rygeshop.dk gør at hvad der er muligt, så du for den bedst mulige service. Det eneste du skal tænke på er blot at bestille dine varer og så sørger rygeshop.dk for at alt er i orden, og du modtager dine varer hurtigst mulig.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Rigtig god shop, billigere end de fleste andre steder

Shoppen er nem at finde rundt i, produkterne er billigere end andre steder.
Bestilte mellem jul og nytår, og varen kom alligevel et par dage efter. Der opstod et problem med min bestilling, og selvom det var mellem jul og nytår, var der en utrolig sød dame der ringede og fik klaret problemet.
Den eneste grund til de ikke får 5 stjerne, er at jeg ikke syntes at deres smag er ret kraftig i forhold til nogle væsker fra et andet firma. Vil helst sikkert anbefale folk at købe e cigaretter på rygeshop.dk, men råder til at købe smag et andet sted :)

4 stycznia 2013

100%

ja, har prøvet alt for at stoppe med at ryge intet virkede, så prøvede jeg rygeshop, og den el, cigaret har virket på mig.. og service er helt i top, en virkelig god behandling har jeg fået, en defekt vare blev omg. byttet. og så hurtig leveret . end ikke Postbudet kan følge med uden sved på panden.
mange hilsner.
Bjarne Jønsson

4 stycznia 2013

hurtigt levering

Nu har jeg bestilt ting fra rygeshop 3 gange og alle 3 gange har jeg fået hvad jeg bestilte og tingene var fremme på maks 2 hverdage. Super god service. Også når man ringer til dem er de klar med hjælp hver gang.

3 stycznia 2013

Alt fungerede

Fin hjemmeside, der gav de muligheder jeg havde brug for. På trods af det var jul, fik vi varerne allerede efter et par dage, så det er helt klart det sted jeg fortsætter med at købe mine varer:-)

2 stycznia 2013

Hurtig service

Jeg er fuldt ud tilfreds med servicen hos rygeshop.dk. Leveringstiden var overholdt og selvom de ikke er online i chatten til spørgsmål kan man jo sende en offline besked, og den blev hurtig besvaret til fuld tilfredshed. Jeg er en glad kunde.

1 stycznia 2013

Rygende god service :-)

Sidder man og kigger på hjemmesiden og har brug for hjælp er det bare at gribe telefonen og ringe til dem, og hold da helt op for en kanon service, mange tak for det.

24 grudnia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej