Jeg syns det var et bra produkt, men jeg fant kjapt ut at det ikke inneholdt nikotin i de rygevæskene Da jeg bestilte det trodde jeg at det skulle inneholde nikotin i vesken, men det gjorde det ikke.... Zobacz więcej
Rygeshop.dk
God hurtig handel manglede dog track and trace når nu jeg valgte at få min pakke leveret via post danmark- fik min pakke efter 4 dage Undrer mig over betalingen går til Rosa og ridderen, men banken... Zobacz więcej
Jeg er netop stoppet med at ryge efter 21 år. Det der fangede min opmærksomhed var, at Rygeshop ligger så tæt op af Rygestop .. Hjemmesiden er meget overskuelig og nem at manøvrere rundt i.... Zobacz więcej
Min første handel gik bare som smurt... Bestilte, betalte (dog et lille minus, at man ikke kan betale direkte med Visa el. lignende, men skal have en Paypalkonto...!!) fik bekræftelse og efter to tim... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Rygeshop.dk er en webshop som sælger elektroniske cigaretter. Den har rødder i Vestjylland og der sættes en dyd i, at levere den bedste service for kunden. Rygeshop.dk gør at hvad der er muligt, så du for den bedst mulige service. Det eneste du skal tænke på er blot at bestille dine varer og så sørger rygeshop.dk for at alt er i orden, og du modtager dine varer hurtigst mulig.
Moeskjærvej 2, 7620, Lemvig
- 71 994 994
- Support@rygeshop.dk
- rygeshop.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Problemfri handel og meget hurtig forsendelse.
Super hurtig levering
Er fuld ud tilfreds, bestilte kl 8 morgen og havde pakken dagen efter, har endda før bestilt kl 15 og stadigvæk fik jeg pakken dagen efter, det er super god service og tilbehøret til ecigaret virker som det skal, så fem stjerner herfra i service og kvalitet
hurtig og effektive
Lyn hurtig levering , alt var som det skulle være
Hurtig levering og ingen problemer
min egen fejl ikke at sikre mig der var nikotin i produktet jeg bestilte
siger bare super bestilt kl 16 fik det dagen efter det er sku nået jeg kan forholde mig til
bare godt det er helt sikket
Hurtig ekspedition, men HVOR ER DANSK INSTRUKTION (den er lov)
Jeg mangler den danske brugervejledning, men ellers er jeg tilfreds med den vare jeg får leveret.
Hurtigt og enkelt.
Dejlig nemt at finde rundt, og bestille et eller flere produkter på jeres hjemmeside, og der var fantasisk hurtig levering!
kanon produkter kanon sevice
nok den bedste sted at handle e cigaretter.. kanon service super hurtig levering...det holder hva det lover. ik haft enneste problem med deres produkter i sidste 8 måneder jeg har haft dem...
hurtig betjening /lev 2døgn og havde varerne
Jeg kan kun anbefale at hanle lihe netop der har kun opleved st få varerne ligeså hurtigt et andet sted før ligeså hurtigt exelent behandling hurtig lev
Skide hurtigt og skide godt!
Ingen problemer, det er bare top dollar :)
Super
Bliver lige overrasket hver gang jeg bestiller hos rygeshop, altid meget hurtig levering og har anbefalet rygeshop til alle mine venner og fået en del af dem med på damp moden :-) kan helt klart anbefales.. Hilsen en meget tilfreds kunde :-)
Alletiders chance for rygestop.
Jeg bruger selv e-cigaretten og har nu anbefalet og købt den til min mor. Det er aldrig for sent at holde .
Fantatisk hurtig betjening
Jeg er ovenud tilfreds med service og vare
Anette Jacobsen
Super
Super sted. God kundeservice og hurtig levering. (Fik pakken dagen efter). Grunden til de ikke får den sidste stjerne er, at det ikke er tydeligt hvordan man bestiller rygevæske med nikotin. Dette kan dog skyldes, at det ikke er helt klart om man juridisk rent faktisk må sælge nikotinholdige væsker!?
Godt tilfreds
tilfreds med den behandling jeg har fået og leveringsfristen er overholdt
En fantastisk god alternativ til osepindene, der stinker
Jeg troede det ville være hårdt at skifte til e-cigaret, men er blevet glædelig overrasket. Efter kun en halv dag med ecigaretten kan jeg ikke forestille mig at tage en rigtig smøg. Jeg har kun haft ecigaretten i få dage ,men allerede nu lugter det forfærdentligt at komme i nærheden af et askebæger med et enkelt skod i, så jeg ryger ikke mere, kun ecigaretten.