Banner for Ruugs

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Jeg har ikke mottatt noe fra dere. En uke siden bestilling av en vareprøve. Det skulle ta 1-2 dager. Etter at Ruugs leste denne meldingen fikk jeg svar om at de ville sende en ny prøve til meg og at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Versand erfolgte zügig, jedoch erhielt ich kostenpflichtige Mini-Muster für Bodenbeläge mit grossem Muster. Viel zu klein um einen Eindruck davon zu bekommen (ca. 5x5cm). Daher 2 Sterne Abzug. Werde b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super udvalg i bl.a. lækre løse tæpper til absolut fine priser. Lynhurtig bekræftelse - lynhurtig levering med Feed-ex. SKØNNE løse tæpper i lækker-lækker vaskbar kvalitet ankommet og jeg kan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et græstæppe til altanen onsdag kl 17. Modtaget ved døren fredag kl 11. Altså 2 dage. Super service da vi endda fik skåret 5 cm af bredden uden beregning. Jeg kan varmt anbefale dette f... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z dywanami
  2. Materiały podłogowe
  3. Sklep z dywanikami

Informacje o Ruugs

Napisane przez firmę

Rugs Made to Fit Your Room

Ruugs is one of the leading online rug stores in Northern Europe, trusted by more than 100,000 customers. We make it easy to buy custom-made rugs perfectly fitted for your room.

• 🇸🇪 SwedenRuugs.se
    Köp dina mattor på Ruugs.se – ledande nätbutik för måttbeställda mattor i hela Sverige.
    Läs Ruugs omdömen och se varför våra kunder älskar sina nya mattor.
  • 🇩🇰 DenmarkRuugs.dk
    Køb dine tæpper på Ruugs.dk – eksperter i skræddersyede tæpper online.
    Læs Ruugs anmeldelser og kundernes erfaringer med vores tæpper.
  • 🇳🇴 NorwayRuugs.no
    Kjøp dine tepper på Ruugs.no – spesialister på skreddersydde tepper levert rett hjem.
    Les Ruugs erfaringer og vurderinger fra våre fornøyde kunder.
  • 🇩🇪 GermanyRuugs.de
    Kaufen Sie Ihre Teppiche bei Ruugs.de – Experten für maßgefertigte Teppiche online.
    Lesen Sie Ruugs Bewertungen und Erfahrungen unserer Kunden.
  • 🇫🇮 FinlandRuugs.fi
    Osta mattosi Ruugs.fi – asiantuntijat mittatilausmatoissa.
    Lue Ruugs arvostelut ja asiakkaiden kokemuksia matoistamme.

With Ruugs, you can find or design a rug that truly fits your space – whether it’s a round rug for your living room, a long runner for your hallway, or a wall-to-wall carpet for a complete look. Our assortment also includes outdoor rugs and doormats, all crafted with care and delivered directly to your door.

We believe every room deserves a rug that fits perfectly – in size, color, and style. You can even order free samples of our custom rugs to see the material and color before you decide. Our goal is simple: to offer high-quality rugs without middlemen, at fair prices, with reliable home delivery.

Need help choosing or designing your rug? Our friendly support team is here to assist you with questions about materials, sizes, or delivery.
📧 Email: info@ruugs.com | ☎️ Phone: +46 8 26 50 01

Odpowiada na 55% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 2 z 5

Skämt till provbitar tyvärr

Skämt till provbitar tyvärr, så små att det knappt gick att skilja de olika bitarna åt.

26 stycznia 2026

Hejsan,
Vad tråkigt att höra att Ni inte är nöjd med era färgprover.
Om Ni kontaktar oss via kontakt formuläret på hemsidan så skall vi se om vi kan hjälpa er vidare.
Ruugs support teamet.

En meget fin løber

En meget fin løber, hvor størrelse er let at få. Ikke sidste gang vi handler med jer. Og samtidig en hurtig og præcis levering

26 stycznia 2026

Odpowiedź od Ruugs

Hvor dejligt, at du er tilfreds med dit køb.

Ruugs support team

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och likaledes kundservice som löste mitt problem bra!

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Ruugs

Vi blir glada att höra att Ni är nöjd med oss.
Ruugs Support team

Afstemt levering

Afstemt levering. Levering på bestemt dato blev gennemført

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Ruugs

Toppen att leveransen gick bra.
// Ruugs support team

Oceniono na 1 z 5

Ombytning var ikke muligt

Det var ikke muligt at ombytte et tæppe til en anden størrelse.
På trods af, at tæppet ikke var lavet i special mål.
Kan desværre ikke anbefale hjemmesiden til andre.

8 grudnia 2025
Opinia niezależna

Hejsan,
Vi har öppetköp i 30 dagar på alla varor i fasta storlekar.
Varor som tillverkas efter mått från våra rullar är det inte öppetköp på.
Kontakta gärna vår kundtjänst om Ni vill returnera er vara så hjälper vi dig vidare.
Ruugs support team

Oceniono na 4 z 5

Rekommenderar att dammsuga den vid…

Rekommenderar att dammsuga den vid uppackning, lossnar lite lugg. Supernöjd!

28 listopada 2025

Hejsan,
Kul att höra att Ni är nöjd med ert köp.
Vi skall se till att mattorna dammsugs noggrannare i framtiden.

Ruugs support team.

Oceniono na 1 z 5

Inte en enda stjärna!!

Jag vill egentligen inte ge en enda stjärna. Ett företag som inte går att nå för en reklamation borde inte få finnas. När man beställer an matta som heter Yellow Diamond, och som på bilden är svagt gul, men får en matta som helt klart är ljusgrön, så blir man besviken. De svarar inte på mejl, de svarar inte i telefon, URDÅLIGT. Så du som funderar på att beställa därifrån- tänk dig för!

28 listopada 2024
Opinia niezależna

Hejsan,
Vad tråkigt att höra att Ni är missnöjd med vårt sortiment och kundservice.
Jag kan inte se något aktuellt reklamationsärende eller kontaktförsök från er.
Om Ni kontaktar oss direkt till info@ruugs.se eller Ringer oss under våra telefontider 11-15 på 08-265001 så skall vi hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans från er till DHL som…

Snabb leverans från er till DHL som tyvärr inte lämnade på rätt ställe. Men tillmötesgående från er då jag meddelade.

10 listopada 2025

Hejsan,
Typiskt att DHL inte lyckades med sitt uppdrag, skönt att det löste sig och att Ni blev nöjd.
Ha en trevlig vecka.

Ruugs support teamet

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej