Jeg har ikke mottatt noe fra dere. En uke siden bestilling av en vareprøve. Det skulle ta 1-2 dager. Etter at Ruugs leste denne meldingen fikk jeg svar om at de ville sende en ny prøve til meg og at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Super udvalg i bl.a. lækre løse tæpper til absolut fine priser. Lynhurtig bekræftelse - lynhurtig levering med Feed-ex. SKØNNE løse tæpper i lækker-lækker vaskbar kvalitet ankommet og jeg kan... Zobacz więcej
Bestilte et græstæppe til altanen onsdag kl 17. Modtaget ved døren fredag kl 11. Altså 2 dage. Super service da vi endda fik skåret 5 cm af bredden uden beregning. Jeg kan varmt anbefale dette f... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Ruugs is one of the leading online rug stores in Northern Europe, trusted by more than 100,000 customers. We make it easy to buy custom-made rugs perfectly fitted for your room.
With Ruugs, you can find or design a rug that truly fits your space – whether it’s a round rug for your living room, a long runner for your hallway, or a wall-to-wall carpet for a complete look. Our assortment also includes outdoor rugs and doormats, all crafted with care and delivered directly to your door.
We believe every room deserves a rug that fits perfectly – in size, color, and style. You can even order free samples of our custom rugs to see the material and color before you decide. Our goal is simple: to offer high-quality rugs without middlemen, at fair prices, with reliable home delivery.
Need help choosing or designing your rug? Our friendly support team is here to assist you with questions about
materials, sizes, or delivery.
📧 Email: info@ruugs.com |
☎️ Phone: +46 8 26 50 01
Ulvsundavägen 154, 16867, Stockholm, Szwecja
Odpowiada na 55% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Ruugs
Måttbeställde en matta, fick exakt det jag önskade samt otroligt snabb leverans. Kommer definitivt köpa fler mattor därifrån.

Odpowiedź od Ruugs
Etter at Ruugs leste denne meldingen fikk jeg svar om at de ville sende en ny prøve til meg og at penger var refundert :)

Odpowiedź od Ruugs
Versand erfolgte zügig, jedoch erhielt ich kostenpflichtige Mini-Muster für Bodenbeläge mit grossem Muster. Viel zu klein um einen Eindruck davon zu bekommen (ca. 5x5cm). Daher 2 Sterne Abzug. Werde bei anderem Anbieter, der mir Muster in DIN A4 und und sogar kostengünstiger, zukommen lassen hat.

Odpowiedź od Ruugs
Snabb leverans och väl förpackat. Mattan helt perfekt enligt vårt tycke. Dessutom en vettig fraktkostnad. Rekommenderas starkt!

Odpowiedź od Ruugs
Kjempe bra produkt -til forventning-Fed Ex som leverte lovte levering enn annen dag enn den som ble levert -men matten var superbarn😊👍

Odpowiedź od Ruugs
Hurtigt og problemfrit, mere kan man ikke ønske sig. God hjemmeside.

Odpowiedź od Ruugs
Mycket snabb och smidig leverans.
Bra priser och god kvalité.

Odpowiedź od Ruugs
Fint inngangsteppe fra Ruugs etter ønsket mål. Levert etter 3 dager på døra. Ingenting å utsette på kvalitet og opplevelsen av å handle på denne nettsiden.

Odpowiedź od Ruugs
Supersnabb leverans och mycket bättre kvalitet på mattan än vad jag trodde. Väldigt prisvärt!

Odpowiedź od Ruugs
Helt fantastiskt vilken snabb leverans och mattorna verkar toppen!

Odpowiedź od Ruugs
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.