deze beugel werkte niet voor mij want mijn onderkaak blijft niet in de beugel zitten maar valt snachts naar beneden zodat de onderkaak toch weer naar achteren gaat. Heb hem een paar weken uitgeprobeer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Mijn pakketje was niet bezorgd door postnl, terwijl er in de app stond dat het wel was bezorgd. Ik stuurde een mailtje naar de klantenservice, kreeg heel snel een reactie en zonder enige moeite werd e... Zobacz więcej
Het bestelproces en de levering verliepen soepel en zonder problemen, wat ik erg prettig vond. Helaas werkt het product voor mij persoonlijk niet zoals gehoopt. Ik heb zowel de beugel als de neusspre... Zobacz więcej
Ik heb onlangs de Boflow besteld en ben heel tevreden met mijn aankoop. Hij staat voornamelijk in de slaapkamer en doet wat hij belooft. Installatie en en water vullen zijn heel gemakkelijk en voordee... Zobacz więcej
Bij Rustige Nacht draait alles om beter slapen en het stoppen met snurken. We bieden effectieve oplossingen zoals anti snurkbeugels en mondtape, aangevuld met praktische slaaptips van experts. Onze missie: jou helpen om weer uitgerust en snurkvrij wakker te worden.
6663 NA, Nijmegen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bestelling snel binnen gekomen en product ziet er goed uit!
Bij Rustige Nacht zijn we inmiddels vaste klant geworden dankzij hun uitstekende assortiment aan slaapproducten en waardevolle slaaptips. Elke aankoop brengt ons een stap dichter bij de gewenste rustige nachten. De website is een goudmijn voor jonge ouders die streven naar betere nachtrust voor het hele gezin!
Snel geleverd.
De beugel werkt goed; vermindert het snurken significant!
Soms zelfs helemaal geen gesnurk meer.
Wel wat pijnlijke/gevoelige (onder)tanden in de ochtend.
Mogelijk omdat de onderkaak wordt tegengehouden om terug te zakken?
Goede producenten en zeker het geld waard.
Duidelijke website, bestelling snel en keurig verzonden. En het hoofdkussen dat ik had besteld is van uitstekende kwaliteit.
Prima overzichtelijke webshop met een breed assortiment!
Ik ben een snelle slaper, maar ik heb een goed kussen nodig om dit mogelijk te maken. Verschillende kussens geprobeerd, maar het kussen wat het verschil maakt is het kussen - Ergonomisch Hoofdkussen Arteni - Best Life. Dit levert direct rust op in mijn nek en na lange dag werken geeft mij dit het direct de rust die ik nodig heb om snel te kunnen slapen. Rustige nacht leverde dit kussen razendsnel. Sterker, andere kussens ook geprobeerd, maar de retour mogelijkheden en het omruilen ging zonder problemen.
Breed assortiment gaande van alle soorten lakens, kussens, bedden en matrassen tot verschillende slaaphulpmiddelen. Kort samengevat, voor ieder wat wils! Daarbovenop zijn de blogs ook een leuke toevoeging om veel uit te leren. Keep up the good work!!
Goed kussen en goede service! Mijn vrouw slaapt er een stuk fijner door!
Goede gasten! Geven je goed advies, leveren snel en hebben een top-product!
Echt super goede ervaring gehad bij nachtrust nijmegen.
Vriendelijk personeel goede service en snelle levering van onze boxspring. Top service.
Tijdens de zwangerschap een voedingskussen van Rustige Nacht aangeschaft. Het kussen is stevig en biedt ondersteuning aan het gehele lichaam. Het heeft mij veel verlichting van de bekkenpijn gegeven. Ik gebruik het kussen nu tijdens het voeden op bed, ideaal!
Goed advies en fijne communicatie! Aanrader.
Top service snel geleverd en heldere kloppende omschrijvingen. Ideaal is de uitleg voor je een keuze maakt.
Scherp geprijsde ventilator besteld hier. Product doet wat het belooft en levering was snel. Goede service.
Het voldoet aan al mijn eisen en overtreft daarmee mijn verwachtingen!
Topervaring bij rustigenacht.nl! Geweldige selectie, snelle en vriendelijke klantenservice. Mijn bestelling was perfect en goed verpakt. Zeker een aanrader!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.