Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Ik heb onlangs de Boflow besteld en ben heel tevreden met mijn aankoop. Hij staat voornamelijk in de slaapkamer en doet wat hij belooft. Installatie en en water vullen zijn heel gemakkelijk en voordee... Zobacz więcej
Bij Rustige Nacht draait alles om beter slapen en het stoppen met snurken. We bieden effectieve oplossingen zoals anti snurkbeugels en mondtape, aangevuld met praktische slaaptips van experts. Onze missie: jou helpen om weer uitgerust en snurkvrij wakker te worden.
6663 NA, Nijmegen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Eerste indruk goed, ook volgens mijn vrouw :-) Na wat biertjes bijna geen gesnurk.
Mijn pakketje was niet bezorgd door postnl, terwijl er in de app stond dat het wel was bezorgd. Ik stuurde een mailtje naar de klantenservice, kreeg heel snel een reactie en zonder enige moeite werd er een nieuw product gestuurd.
Makkelijk in te stellen. Weinig last meer van snurken. Niet veel tijd nodig gehad om te wennen.
Heb de BoFlow EvoMist40 bij Rustige Nacht gekocht.
Was in het begin best sceptisch over de luchtbevochtiger, maar ben nu geheel om.
Het klimaat in het huis is geheel verandert, heb geen brandende ogen meer en mijn neus is ook weer open. Had veel last van hoofdpijn, maar dat gaat ook steeds beter. Kortom voel me gewoon veel beter met deze luchtbevochtiger.
Mvg Ron van der Heijden.
deze beugel werkte niet voor mij want mijn onderkaak blijft niet in de beugel zitten maar valt snachts naar beneden zodat de onderkaak toch weer naar achteren gaat. Heb hem een paar weken uitgeprobeerd maar slaap er juist slechter door. Na plaatsen van deze ervaring kon ik mijn geld terugkrijgen of een ander product proberen. Dus erg goede service bij dit bedrijf!

Odpowiedź od Rustige Nacht
Wat heb ik die 1e nacht in oktober 2025 heerlijk geslapen. Slaap nu aprik 2026 nog steeds als een roos. Superfijn!
Materiaal voelt fijn aan en irriteert niet.
Nog steeds zéér tevreden over Rustige Nacht. Sinds ik het gebruik heb ik geen neusspray meer gebruikt.
Het werkt geweldig!!
Effectief, doen wat ze moeten. Zitten comfortabel, plakken goed.
Helaas niet herbruikbaar wat het voor dagelijks gebruik toch een dure en geen duurzame investering maakt
Het bestelproces en de levering verliepen soepel en zonder problemen, wat ik erg prettig vond. Helaas werkt het product voor mij persoonlijk niet zoals gehoopt. Ik heb zowel de beugel als de neusspreiders geprobeerd, maar helaas zonder resultaat.
In vergelijking met andere snurkbeugels moet ik wel zeggen dat deze erg comfortabel zit. Het materiaal voelt prettig aan en het dragen is niet storend, wat een pluspunt is. Jammer dat het voor mijn situatie niet effectief bleek, maar qua comfort en gebruiksgemak scoort het zeker goed.
Voor het eerst bij dit bedrijf gekocht ,de bestelling en verzending goed en snel verlopen.
Netjes verpakt in stevige doos.
Levering goed gegaan, snel geleverd en prima verpakt. Werkzaamheden dusver nog onduidelijk. Ben alles een voor een aan het afgaan, met een opgezette en bebloede neus dusver elke ochtend. Vooralsnog weinig effect gehad op minder snurken, wel hinder van de verschillende stukken.
Ik was sceptisch, maar door een collega kon ik 2 strips proberen en ik was meteen overtuigd na het plakken. Ik kan weer makkelijker inslapen zonder verstopte neus!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.