Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Treg og dårlig kundeservice. Tar flere uker å få svar, og det må purres flere ganger. Dårlig kvalitet. Velger du dress i annen farge enn grå, må du forvente at den slipper farge, og snørene blir mi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde hoodie till min dotters födelsedag. Hade mailkontakt med deras kundservice innan beställning. Fick snabbt och tydligt svar. Leverans kom 5 dagar efter beställning. Fin kvalitet på tröjan och... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Kläderna fanns inte i lager när jag beställde men ingen info om det på sidan. Beställde som julklappar en månad före jul men den lär inte dyka upp. Inget telefonnummer man kan ringa och inget svar... Zobacz więcej

2,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Beställde hoodie och sweatpants den…

Beställde hoodie och sweatpants den 14/12. Fick en orderbekräftelse men sen har det varit tyst. Har försökt kontakta via mail för att efterfråga min order men får inget svar. Så dåligt. Tyvärr betalade jag med kort vilket känns som ett jättemisstag.

23 grudnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Just in time delivery, no communication

Original 19th December - I ordered a hoodie and sweatpants for a xmas gift on 8th December. Have not heard anything from the company after the order confirmation. Big dissapointment!

Update 22nd December - the goods were delivered just in time for Christmas. Notification on the delivery came on the same day. So all good in the end!

Oceniono na 2 z 5

Kläderna fanns inte i lager när jag…

Inget telefonnummer man kan ringa och inget svar via mail efter en vecka.
Rätt uselt företag att ha och göra med.
Ganskaoseriöst. För övrigt överpris för vad man får.

Styr unna

Bestille en julegave i god tid (9 desember), dagen etter fikk jeg en e-post om at varen var pakken og sendt fra de. Hos posten sto det at de ventet på pakken. Jeg prøvde å kontakte kundeservice, men de svarte ikke. I dag (19 desember) fikk jeg beskjed om at de var utsolgt for produktet… og de kunne ikke gi meg noen tid for når de fikk den inn igjen. Uprofft firma uten kundeservice.

Oceniono na 1 z 5

Jag försöker byta storlek på en byxa

Jag försöker byta storlek på en byxa. På deras hemsida finns samma byxa i alla storlekar. Men på deras sida där man byter går det inte att välja Medium och Large. Jag har mailat dem men får inget svar. Så dåligt.

11 grudnia 2025

La en beställning

La en beställning, men insåg direkt efter att inte byxorna ingick (trodde det var en hel dress). Maila direkt att dom skulle avbryta ordern så lägger jag en ny med både överdel och underdel för att slippa betala frakt för två produkter. Men det fick jag äta upp. Dom svara aldrig på mailet och jag fick betala frakt tur å retur på 198kr. Riktigt dåligt, luktar dropshipping lång väg då returadressen var nån box på landvetter.
Återser om jag får tillbaka pengarna.

30 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

De er meget hurtige til at trække…

De er meget hurtige til at trække pengene fra din konto, 6 dage senere for jeg en mail om at der er leverings problemer og de håber at sende inden jul så nu tænker jeg at det er et fup firma.lidt sent for mig at læse ældre oplevelser for jer , dette er et firma der sælger og trækker penge fra folk,for tøj de ikke har og dette er fup

8 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Nils

Allt var jättebra! Frakten gick snabbt och smidigt. Det ända man behöver tänka är att vad jag tycker är att kläderna är i en storlek för liten är vad man är

13 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Jag hat beställt den 23 februari och…

Jag hat beställt den 23 februari och det har gått mer än 2-3 veckor just nu och jag har ännu inte fått hem min leverans tycker det är så jobbigt att behöva skriva till dem och skriva och skriva men man får inget svar jättedåligt och man kan inte se hur länge det är kvar för att den ska komma usch helt uselt beställ inte rekommenderar inte

23 lutego 2025

Bluff företag!!!

Min son beställde en julklapp 17 dec , har inte hört ett ljud om när den kommer. Han har skickat till företaget men inget svar.
Verkar vara ett riktigt bluff företag!!!
Handla aldrig därifrån!!
/Mattias.

17 grudnia 2024

100% Scam

100% Scam

Hej har i sendt denne ordre?

Hei

Denne er ikke sendt enda grunnet mangel på varer.
Vi får påfyll denne uken og sender pakken din asap.

Med vennlig hilsen
Nataly
Russemerch.no

Måske en ide at skrive på jeres webshop at i har mangel på varer?

Hei,
Vi får regelmessig påfyll av varer derfor står de ikke som utsolgt. Denne gangen har det skjedd forsinkelse hos leverandøren. Vi beklager dette.

Med vennlig hilsen
Nataly
Russemerch.no

8 stycznia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej