Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL
Kirkestræde 19b, 4600, Køge, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Fornem betjening.
Jeg har handlet tilbuds-/outletvarer på nettet til yderst rimelige priser. Varer Og levering som lovet. Et lille håndskrevet brev og en hilsen, som vidner om at der er et menneske i den anden ende. Det synes jeg var rart.
Jeg kan kun anbefale.

Odpowiedź od RUN4ALL
dejlig hurtig levering og lidt godt fra butikken oven i så alt i alt en glædelig oplevelse

Odpowiedź od RUN4ALL
Fantastisk løbebutik med super god og altid professionel service. Rart at blive betjent af en, der selv løber :-)

Odpowiedź od RUN4ALL
Har bestilt hos dem flere gange og altid været tilfreds. Hurtig levering hver gang.

Odpowiedź od RUN4ALL
Hurtig (og meget flot indpakning! 😊🇩🇰) levering og god service.
Altid god betjening i butikken med tid til den enkelte kunde 👍

Odpowiedź od RUN4ALL
Kvalitets produkter, super gode tilbud. Alt i alt en god oplevelse at handle hos run4all

Odpowiedź od RUN4ALL
Hurtig levering og oven i købet med en fin lille hilsen og et gavekort på 300 kr. til køb af løbesko. Var lige forbi butikken da et par af bluserne var for store - de blev byttet uden problemer. Og da jeg nu lige var der røg der lidt ekstra med i kurven. Altid en fornøjelse at komme i butikken - god service og altid til at handle med hvis man køber flere ting - og det kommer man let til.

Odpowiedź od RUN4ALL
Hurtig levering og endda en gave med i pakken :-)

Odpowiedź od RUN4ALL
Gode konkurrencedygtige priser og hurtig levering.
Lækkert med det sidste personlige touch.
Der var håndskrevet med kuglepen på kvitteringen:
"Husk at bruge solcreme på din løbetur" og så fulgte der en solcreme med gratis.
I den anden pakke jeg modtog fulgte der ligeså en hilsen med og denne gang en pakke vingummi bamser.
Det er godt fundet på og noget man husker og bliver glad af.
Forsæt det gode arbejde.

Odpowiedź od RUN4ALL
Det bliver simpelthen ikke bedre, hvis du tager dit løb lidt seriøst 👏
Lækkert udvalg, hurtig forsendelse og et dejligt personligt touch i pakken.

Odpowiedź od RUN4ALL
Jeg har fået en rigtig god behandling ved RUN4ALL.
Ingen betaling til fragt, hurtig levering og en interesse for køberen.

Odpowiedź od RUN4ALL
Nemt at bestille, og ingen fragt omkostninger. Bestilte mandag og havde varen fredag, da de havde ferie. Men det gjorde ingenting, da der både var slik og et løbemagasin med.

Odpowiedź od RUN4ALL
Ikke til at sætte en finger på. Nemme at komme i kontakt med og hurtige til at besvare deres mail. Upåklagelig service og hurtig levering!

Odpowiedź od RUN4ALL
God service og hurtigt forsendelse
Et sted jeg vil handle igen.
Fik et blad og brev med.

Odpowiedź od RUN4ALL
Virkelig god service og personlig betjening!
Klart et sted jeg vil handle igen. 👍🏻😊

Run4All levede helt op til min forventning

Odpowiedź od RUN4ALL
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.