5 stjernet oplevelse!
God og hurtig service til meget konkurrencedygtig pris. Kan varmt anbefales!
🔧 Hos Rugårds Auto sætter vi KVALITET og SIKKERHED i højsædet! Med vores erfarne team leverer vi KUNDEORIENTERET SERVICE, der matcher dine behov perfekt. Vores ekspertise skiller os ud fra mængden, og vores fokus er altid på at sikre din fulde tilfredshed. Med os får du ikke blot reparationer, men en helhedsorienteret løsning til FORNUFTIGE PRISER. Vi stræber altid efter at levere den bedste værdi for vores kunder. Besøg vores værksted i dag og oplev forskellen med vores kvalitetsbevidste tilgang! 🚗✨
Rugårdsvej 417, 5210, Odense NV, Dania
5 stjernet oplevelse!
God og hurtig service til meget konkurrencedygtig pris. Kan varmt anbefales!
Super service.. Vi kom med et uløseligt problem med defekt kobling og ny kobling kunne ikke skaffes i DK eller udlandet. Mikkel gav ikke op og vi fik renoveret vores kobling så den er som ny. Stor omhu og en service som fra "gamle dage" med nærvær og håndværksmæssig kvalitet. Og til absolut fine priser plus lånebil. Kan varmt anbefales
dygtig og hurtig mekaniker, nem kommunikation udmærket fair pris😀
Set som maskinemester, er jobbet veludført! Gedigent veludført arbejde nogle rare gutter med hænderne godt skruet på, god teknisk velfunderet og flinke. De er til at forhandle med til en god og fair pris for begge parter!! Næsten som i gamle dage :) Mine varmeste anbefalinger herfra til nogle rare gutter med et godt koncept!!
Rigtig god oplevelse hos Rugårds Auto. Ejeren er
God til og forklar og God til og lytte og forstå
Hurtige og dygtig. Og ikke mindst grundig gennemgang af bilen Helt klart en anbefaling her fra.
Gir Rugårds auto 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️