Oceniono na 5 z 5

Altid fremragende service! Havde sendt min datter afsted da lyset pludselig gik på bilen. Er kort opkald og hun kunne bare kigge ind. Det blev klaret med det samme.

Oceniono na 5 z 5

Engelbrecht Biler er det bedste bilværksted, jeg nogensinde har besøgt! Deres mekanikere er utroligt dygtige og effektive. De fandt og løste problemet med min bil på ingen tid. Personalet var også ut... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Endnu engang en fantastisk service hos EngelbrechtBiler⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har haft mange mekanikker gennem tiden, men må bøje mig i støvet over Engelbrecht 🙏🏻 Tak er kun et fattig ord🙏🏻

1. Warsztat samochodowy

Napisane przez firmę

EngelbrechtBiler i Middelfart EngelbrechtBiler blev grundlagt i 2016 og drives af Hardy Engelbrecht Olesen og sønnen Jesper Engelbrecht Olesen. Tilsammen har de over 30 år i branchen. Ved EngelbrechtBiler udfører vi alle former for reparationer. Service under fabriksgarantien på alle gængse bilmærker. Autoriseret forhandler af Suzuki og serviceværksted.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Altid fremragende service!

Altid fremragende service!

1 grudnia 2025

6 STJERNER ..

6 STJERNER ... var det muligt at give den 6. stjerne, havde Hardy & Co fået den ... for en god bil til en god pris ... leveret til adressen på Sjælland mindre end 1 døgn efter købet ... nysynet og nyserviceret ... og al papirarbejdet på plads … det er verdensklasse 👏👏👏

21 listopada 2025

FANTASTISK⭐️

Tak er kun et fattig ord🙏🏻

5 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Ingen hjælp trods fejl – sagen nu sendt til Ankenævnet for Biler

Købte en bil hos Engelbrecht til 260000kr og efter få måneder gik onboard-chargeren i stykker, så bilen ikke kunne starte. Forhandleren nægtede at tage det som en reklamation, selvom fejlen opstod kort efter købet. Jeg har derfor sendt sagen videre til Ankenævnet for Biler. Meget skuffende oplevelse og manglende ansvar fra forhandlerens side.

8 sierpnia 2025

Rigtig god service

Jeg havde efter skift til nye vinterhjul fået fejl på mine Tmps ventiler der skulle kodes på ny. Jeg kontaktede Engelbrecht Biler i Middelfart og aftalte at jeg bare lige kunne droppe forbi når det passede ind for mig.
Da jeg kom tog de straks bilen ind og en meget kompetent medarbejder fik mine ventiler kodet om.
Fra snakken i tlf til modtagelsen i i deres butik og til hende som skulle ordne min bil oplevede jeg nogle kompetente og meget serviceorienterede/venlige medarbejdere der gik langt ud over hvad man kan forvente af god service
Herfra får de helt sikkert fem store stjerner 🌟 🌟🌟🌟🌟 og en kæmpe anbefaling!
Jeg var i forvejen ikke kunde hos dem men de har fra dags dato og fremadrettet fået sig en ny kunde i mig.

30 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Højt serviceniveau og altid venlig betjening

I vores hustand er det bil nr nr 6 vi har/ haft servicepris aftale på vores biler købt gennem Engelbrecht biler. Vi får altid venlig og imødekommende betjening af hele personalet. Har vist snart været hele vejen rundt fra bogholderi, salg og værksted. Der ydes ofte mere service end forventet. Venterummet er tillige altid rent og indbydende, ligesom der altid er gratis varme drikke at nyde i ventetiden. Jeg kan helt sikkert anbefale Engelbrecht biler.

30 maja 2025

Altid super service

21 lutego 2025

Hej Lars

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback det sætter vi stor pris på!

Vi er rigtigt glade for du syntes om vores service, det betyder meget for os!

Altid god service

Altid god service, fantastisk betjening , glade ansigter og varm kaffe ;-)

12 lutego 2025

Hej Charlotte

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi har altid et smil og en kop kaffe på lager :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået lavet min bil hos…

Jeg har fået lavet min bil hos Engelbrecht i mange år ny og du får simpelthen den bedste service og de står altid klar til at hjælpe dig lige meget hvilket problem du kommer med 👌 kæmpe 5 stjerner herfra

21 lutego 2025

Hej Anders

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi står altid klar til at hjælpe og vi er rigtigt glade for at du er tilfreds med vores service, da vi går rigtigt meget op i at give en god service og stå klar til at hjælpe når der skulle opstå behov for det!

Jesper Engelbrecht - Engelbrechtbiler

Fantastisk service

Fantastisk service
venlig og imødekommende personale
Overholder altid aftaler

27 stycznia 2025

Hej Jytte

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi er rigtigt glade for du er tilfreds med dit besøg hos os og også at vi har taget godt i mod dig da vi går meget op i at give en god oplevelse når man benytter os.

Jesper Engelbrecht - EngelbrechtBiler

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej