Oceniono na 5 z 5

​Jeg har netop modtaget mine to Georg Jensen hjerte-nøgleringe med gravering, som skal bruges til Mors Dag, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! ​Her er hvorfor jeg giver 5 store stjerner:... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte mine varer lørdag formiddag. Mandag formiddag var der en besked at mine varer var færdig graveret og klar til forsendelse. Tirsdag middag kunne jeg hente pakken. Hurtigt og godt arbejde.

Oceniono na 5 z 5

Flot produkt, hurtig og præcis levering. Vi bestilte en bordflagstang, med gravering, blot 3 dage senere varden meldt klar til afhentning i pakkeboksen. Flagstangen har tydelig gravering, af både t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering savner måske lidt flere valgmuligheder med hensyn til skrift F. eks. 01-01-2026 i stedet for som I havde valgt 01/01//2026 Men ellers flot vare der levede op til forventningen

1. Sklep z podarunkami
  2. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

PERSONLIGE GAVER I DANSK DESIGN Gratis Gravering I hjertet af København – nabo til Dronningen – finder du vores hyggelige butik. Vi sælger unikke gaver i dansk design af høj kvalitet og med en skøn historie bag. Det er lige her du finder vores lille universe hvor vi er stolte af, at kunne præsentere Dansk Design i verdensklasse. Vi har nøje udvalgt Danske brands, som har en historisk historie bag sig, miljøvenlige produkter og eller bære et kongeligt og eventyrligt præg med sig. Vores mission er at sælge produkter, som er af dansk design, høj kvalitet, historisk og som vil kunne gå i generationer. Vi ønsker at der skabes et minde og en forbindelse mellem produkt og modtageren. Vi sælger produkter som kan bruges til alle anledninger og til alle aldre. Vi har produkter som kan gives fra før man kommer til verden, den første fest, studenter, brylluppet, højtideligheder, bedsteforældrene, firmagaver og meget mere. Du har som noget helt unikt mulighed for gratis at få graveret på de fleste af vores varer. Det kan være navn, datoer, citater, digte, hilsner, lykønskninger og meget mere. At få eller give en gave som er af dansk design og har en historie bag sig er altid en gave værd, og ved at produktet kan personliggøres, gør at man altid vil beholde det og have et minde. Vi glæder os til at betjene dig herinde eller i vores fysiske butik i Amaliegade København K.

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og let oplevelsen.

Hurtig og let oplevelsen.
Ringede til Royal Gravering over telefonen da jeg havde nogle sprøgsmål om hvad det kunne lade sig gøre.
Her fik jeg hurtig besvaret mit spørgsmål og hjælp til hvordan jeg skulle formulere min ordre online, så dette ville kom ud som ønsket. De havde lavet min ordre og sent den for en dag, Vil helt klart bruge dem igen en anden gang,

16 maja 2025

Kære Marc

1000 tak fordi du ville dele din oplevelse herinde med os, det er vi så taknemmelige for. Hver en stjerne og hvert et ord betyder meget for os. Så TAK for det.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig og at det blev som du ønskede.
Vi håber også at gaven vil bringe glæde.

George Jensen flag

Har købt George Jensen flag med inskriptioner som dåbsgave. Den er bare så fin og glæder mig til at aflevere gaven.

14 maja 2025

Kære Janne

Tak for din flotte køb hos os. Og endnu mere tak fordi du ville bruge din tid på at dele din oplevelse her med os os andre.

Vi er så taknemmelige for at du er tilfreds med det hele og vi håber at gaven vil bringe lige så meget glæde.

God Pinse

Royale Hilsner Natasja.

Oceniono na 5 z 5

Super fin service og gravering

Super fin service og hurtig levering.
Jeg havde bestilt en Georg Jensens juleuro 2025 med gravering, og resultatet var smukt, og modtageren blev rørt 🤗

4 maja 2025

Kære Lykke

Åh hvor er det dejligt at høre at den fine Georg Jensen uro bragte glæde, så kan vi ikke ønske os mere herfra. Tak fordi du ville dele denne oplevelse med os og andre. Og 1000 tak for hver en stjerne, hver og en sætter vi så meget pris på.

Vi håber at kunne lave mere personligt julepynt for dig en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte. 2 varer 29.4.25 leveret 1.5.2025, Meget fine varer, med gratis gravering, jeg er meget, meget tilfreds.

1 maja 2025

Kære Margit

Hvor er det dejligt at læse at du var tilfreds med det du modtog fra os. Vi håber at det hele vil bringe glæde og minder med sig.

1000 tak fordi du ville dele din oplevelse med os herinde. Tak for alle dine stjerner, hver og en er vi så glade for.

Super betjening

Super betjening, super hurtig levering og super resultat! Kæmpe anbefaling herfra!

28 kwietnia 2025

Kære Patrick

Og kæmpe 1000 tak herfra. Tak Patrick, for hvert et ord og hver en stjerne, det hele betyder utroligt meget for os. Tak af hjertet.
Vi håber at gaven vil bringe glæde.

Oceniono na 5 z 5

Super flot gravering og gode priser

Super flot gravering, gode priser og hurtig levering. Vil handle her igen.

10 marca 2025

Kære Glennie

Af hjertet tak for alle dine stjerner og flotte ord. Vi tager det hele til os mere end du ved.
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang igen.
Tak for det og tak for dig.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet på produkt med mange ridser!

Vi bestilte et Georg Jensen flag med gravering som dåbsgave, og stor ros skal lyde for både den hurtige behandling og levering.

Desværre er det måske liiiige gået lidt for stærk. Selve graveringen er rigtig fin, men foden på flaget er desværre meget ridset. Det er ærgerligt, for det tager fokus fra den ellers flotte gravering. Det er lidt en skuffelse, når man bestiller en særlig gave og forventer, at kvaliteten lever op til brand og prisen.

Ærgerligt med de mange ridser - og det trækker virkelig ned i den samlede oplevelse! Øv!

12 kwietnia 2025

Godmorgen Sofie.

Det ærger os, at du ikke kontakter os og får en ny vare, hvis du er utilfreds med Georg Jensen-flaget. Vi tjekker altid vores varer igennem, men det kan ske, at vi overser noget, og så skal du selvfølgelig have et nyt :-)

Udover det, så er det for det meste ikke ridser, som er på flaget, det står også beskrevet på vores hjemmeside, men slibninger på foden. Vores maskine rør ikke produkterne på noget tidspunkt, så hvis der skulle være en ridse, som vi har overset, er det nok ikke noget vores maskine har lavet, men ridser fra fabrikken.

Vi arbejder tæt sammen med Georg Jensen gennem 4 år, og de har flere gange forklaret os, at der er slibninger, som er på Georg Jensen-flaget, som kan ligne ridser. Men som sagt, hvis du ikke er tilfreds, så send det til os, eller kom ind forbi med det, så kan du se på et Georg Jensen flag vi har og vælge et selv.

Vi synes, det er ærgerligt, at du ellers er så tilfreds med det hele, men at produktet skal ødelægge den samlet oplevelse for dig, og også for os.

Ring til os i morgen mandag eller skriv en mail på info@royalgravering.dk, så kan du have et nyt på tirsdag.

God søndag til dig.

Virkelig professionel service

Virkelig professionel service.
Jeg sendte en mail mandag aften fik svar 2 min efter selvom klokken var tæt på 21.00. Hurtig levering så alt i alt helt perfekt service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 marca 2025

Kære Søren

Først mange tak for din flotte bestilling.
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores service som professionel og hurtig – og at vi kunne hjælpe dig, selv sent på aftenen. Vi stræber efter at være tilgængelige og effektive, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du valgte Royal Gravering – vi håber at hjælpe dig igen i fremtiden!

God påske til dig og din familie

Oceniono na 5 z 5

Topkarakterer til Royalgravering og…

Topkarakterer til Royalgravering og lidt til ! Meget hurtig ekspedition, fra dag til dag og ligeledes hurtigt levering. Graveringen står så flot og det helt rette sted på emnet!
Mine varmeste anbefalinger til Royalgravering

30 marca 2025

Kære Susanne
Tusind tak for de flotte ord og topkarakterer! 🌟

Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med både graveringen, placeringen og den hurtige ekspedition. Vi gør os umage for at levere kvalitet og personlig service hver gang – så det betyder meget at få så varm en anbefaling!

Tusind tak fordi du valgte Royal Gravering – vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Bestilte en dåbsgave med gravering tirsdag og onsdag eftermiddag kunne jeg hente varen i pakkeshop. Super flot gravering !

25 marca 2025

Kære Annemette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💫
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen, leveringshastigheden og graveringen. Det betyder meget for os at vide, at dåbsgaven blev som ønsket – og endda nåede frem på rekordtid!

Tak fordi du valgte Royal Gravering – vi håber at få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Virkelig god service.

Virkelig god service. Jeg ringer lidt optimistisk til virksomheden tirsdag, hvor vi skulle bruge en dåbsgave med indgravering om søndagen samme uge. Virksomheden gik på ferie samme tirsdag, men ville lave varen klar og afsende direkte efter telefonopkaldet. Vi havde varen 1-2 dage efter med den fineste indgravering. Vi bruger meget gerne Royalgravering igen.

11 marca 2025

Kære Louise

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe dig med dåbsgaven – også selvom det var med kort varsel og lige op til ferie. Det glæder os at høre, at både servicen og graveringen levede op til dine forventninger, og at gaven nåede frem i tide.

Det betyder meget for os, at du vil bruge Royal Gravering igen – og vi ser frem til at hjælpe dig næste gang!

The best recommendations

I ordered a cake spatula with engraving Tuesday afternoon, and received the package Wednesday evening. Fantastic level of customer service, both telephone conversation, delivery and quality.

I give my best recommendations.
Claus Jacobsen

12 marca 2025

Thank you so much for your wonderful feedback, Claus! 🙏

We are truly delighted to hear that you had a great experience with Royal Gravering – both with our service, the engraving, and the fast delivery. It means a lot to us to know that we met your expectations.

Thank you for choosing us – and for your kind recommendations! We hope to assist you again in the future.

Best regards,
Team Royal Gravering

Bestilte et hvidguld kors den 23

Bestilte et hvidguld kors den 23. Februar 2025 og fik meddelelse om at korset var afsendt og ordre gennemført, pengene trukket, så vidt så godt, senere samme dag fik jeg en sms om at det alligevel ikke var på lager men ville komme på lager igen sidst i marts eller først i april, hm lidt underligt når den lige var afsendt og penge trukket. Ringede til jer og fik at vide, at I faktisk havde et liggende, så det ville blive sendt til mig. Korset kom hurtigt og I havde givet mig en fin kæde med, tak for det. Lidt rodet ordre men flinke medarbejdere, derfor 4 stjerner.
Hej igen, tak for jeres nye besked, er da ked af jeg ikke gav jer 5 stjerner, men blev lidt forvirret omkring levering og eventuel afhentning, må sige, som tidligere skrevet, at alt andet fungerede perfekt, meget smukt kors og så fin kæde I sendte med, uden beregning, ville da give jer 5 stjerner i dag og også anbefale jer til andre. God påske hilsen Inger-lise

23 lutego 2025

Kære Inge-Lise

Tak for din besked.
Vi håber han kan bruge det fine kors du har købt, for det er virkelig fint og ja svært at skaffe. Vi har haft mange samtaler omkring dit køb og korset som ikke var på lager. Vi skaffer det hjem til dig gennem vores leverandør som siger de har det på lager. Som vi også giver dig besked på over telefon at det er på vej og vi gør alt klar til at kunne sende lige når det kommer med fragtmanden. Det bliver så forsinket en dag som vi også giver dig besked på. Og her kan jeg godt forstå du bliver forvirret. Men det kommer dagen efter og vi sender det til dig samme dag. Som undskyldning for dags forsinkelse giver vi dig unden beregningen en kæde med til korset som vi ved du skulle ud og købe et andet sted.
Det lykkes det hele i sidste ende og jeg kan godt forstå du synes det blev rodet. Men vi gør altid alt hvad vi kan, men når der er andre ind over som fragten fra vores leverandør, et lager der ikke passer og så fragt igen til vores kunde, så er der desværre bare ting vi ikke er herre over. Så fuldt forstårligt at du ikke er helt tilfreds.
Tillykke med ham og god påske til dig.

Service

Super service. Perfekt gravering og hurtigste levering nogensinde. Jeg vil helt bestemt give min varmeste anbefaling til nær og fjern.

4 lutego 2025

Kære Charlot

1000 tak for dine pæne ord, og hvor er vi glade for at du er tilfreds med det hele for. Mest af alt tak fordi du vil anbefale os, det er mere end vi kan ønske os. Tak for alle dine stjerner, de betyder mere end du ved.

Sødeste Ollieelefant med indgravering

Sødeste Ollieelefant med indgravering. Personlig henvendelse ang. indgraveringen. Hurtig ekspedition og levering i fineste æske! Tak!

21 lutego 2025

Kære Ulla

1000 tak fordi du ville dele din oplevelse med os herinde. Det er virkelig pænt af dig og tak for hver en stjerne du har givet os, hver og en er vi taknemmelige for. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang igen.

God Påske

Oceniono na 5 z 5

Ingen finger at sætte på noget

Flot arbejde de laver, nem hjemme side og hurtig levering

20 lutego 2025

Kære Pernille

Mange tak for dine 5 stjerner. Det er vi så utrolig glade for. Og endnu mere tak fordi du ville finde herind og dele din oplevelse med os og andre. Vi ved det kræver tid at gøre, så af hjertet tak for det.

Mange Royale Hilsner Natasja

Hurtigt og fejlfrit.

Bestilte kl. 11.00 og næste dag kl. 12.00 kunne jeg hente flagstangen i Hirtshals flot graveret som bestilt.
Helt ok.

13 lutego 2025

Kære Evald

Mange 1000 tak for hver en stjerne og fordi du ville bruge din tid på at dele din oplevelse herinde. Det betyder så meget for os, at du som kunde er tilfreds med vores arbejde. Så endnu engang TAK for din bestillingen og din tid herinde.

Alt forløb perfekt

Alt forløb perfekt. Nemt at handle

7 lutego 2025

Kære Aase

1000 tak fordi du ville finde tid til at dele din oplevelse herinde. Det betyder SÅ meget for os. Og mange tak for alle dine stjerner. Dem er vi så glade for. Rigtig god aften til dig.

Royale Hilsner

Natasja

Kan varmt anbefales.

Har modtaget vare med super fin gravering. Positiv oplevelse. Vender gerne tilbage.

5 lutego 2025

Kære Karina

Mange tak for alle dine stjerner som vi sætte så utrolig meget pris på. TAK !!!
Dejligt at du var tilfreds med vores gravering. Vi glæder os til at lave mere for dig næste gange. Tak til dig.

MEGET FLOT GRAVERING

Det er 2. Gang jeg har bestilt Kay Bojesens Årsfugl hos Royal Gravering.
Flot præcis gravering på halen.... Sååååå flot begge gange 🤩🤩
Det er IKKE sidste gang jeg handler der.

5 lutego 2025

Kære Leila

Hvor er det dejligt at høre at du har handlet hos os før og stadig er tilfreds. Den er også så fin Kay Bojesen Årsfugl 2025, og hvor er det godt at høre at du synes om vores gravering på fuglen tak for det. Af hjertet tak for hver en stjerne og hvert et ord du gav dig til til at dele med os herinde.
Vi ser frem til at lave noget mere for dig næste gang. TAK for dig.

Royale hilsner
Natasja

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej