Oceniono na 5 z 5

​Jeg har netop modtaget mine to Georg Jensen hjerte-nøgleringe med gravering, som skal bruges til Mors Dag, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! ​Her er hvorfor jeg giver 5 store stjerner:... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte mine varer lørdag formiddag. Mandag formiddag var der en besked at mine varer var færdig graveret og klar til forsendelse. Tirsdag middag kunne jeg hente pakken. Hurtigt og godt arbejde.

Oceniono na 5 z 5

Flot produkt, hurtig og præcis levering. Vi bestilte en bordflagstang, med gravering, blot 3 dage senere varden meldt klar til afhentning i pakkeboksen. Flagstangen har tydelig gravering, af både t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering savner måske lidt flere valgmuligheder med hensyn til skrift F. eks. 01-01-2026 i stedet for som I havde valgt 01/01//2026 Men ellers flot vare der levede op til forventningen

1. Sklep z podarunkami
  2. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

PERSONLIGE GAVER I DANSK DESIGN Gratis Gravering I hjertet af København – nabo til Dronningen – finder du vores hyggelige butik. Vi sælger unikke gaver i dansk design af høj kvalitet og med en skøn historie bag. Det er lige her du finder vores lille universe hvor vi er stolte af, at kunne præsentere Dansk Design i verdensklasse. Vi har nøje udvalgt Danske brands, som har en historisk historie bag sig, miljøvenlige produkter og eller bære et kongeligt og eventyrligt præg med sig. Vores mission er at sælge produkter, som er af dansk design, høj kvalitet, historisk og som vil kunne gå i generationer. Vi ønsker at der skabes et minde og en forbindelse mellem produkt og modtageren. Vi sælger produkter som kan bruges til alle anledninger og til alle aldre. Vi har produkter som kan gives fra før man kommer til verden, den første fest, studenter, brylluppet, højtideligheder, bedsteforældrene, firmagaver og meget mere. Du har som noget helt unikt mulighed for gratis at få graveret på de fleste af vores varer. Det kan være navn, datoer, citater, digte, hilsner, lykønskninger og meget mere. At få eller give en gave som er af dansk design og har en historie bag sig er altid en gave værd, og ved at produktet kan personliggøres, gør at man altid vil beholde det og have et minde. Vi glæder os til at betjene dig herinde eller i vores fysiske butik i Amaliegade København K.

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Søde ansatte i forretningen

Søde ansatte i forretningen, god hjælp til at finde gaver og printe. Rigtig god oplevelse.

24 kwietnia 2026

Kære Else

Mange tak fordi du ville dele din oplevelse herinde ♥️ Vi er så glade for at du er tilfreds med os og dit køb. Tak for hver en stjerne du har givet os, det betyder mere end du ved.

God søndag til dig 🌞

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse - De smukkeste Mors Dags Gaver!

​Her er hvorfor jeg giver 5 store stjerner:

​Ekstraordinær service: På det ene hjerte fik jeg graveret børnenes initialer på bagsiden – og det gjorde de endda helt uden ekstra omkostninger. Det er god stil!

Lynhurtig levering: Begge ordrer landede hos mig kun få dage efter, jeg havde bestilt dem. ​

Det personlige touch: Det var en fornøjelse at åbne pakken og finde det fineste håndskrevne kort med en personlig hilsen og tak for ordren. Det gør virkelig en forskel.

​Det er absolut ikke sidste gang, jeg handler her. En varm anbefaling herfra! 😃

28 kwietnia 2026

Kære Ralph

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ♥️

Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med dine Mors Dags gaver – og at både graveringen, leveringen og det lille personlige touch levede op til dine forventninger.

Vi gør os umage for at skabe en oplevelse, der føles lige så særlig som de gaver, vores kunder bestiller, så din feedback betyder rigtig meget for os. Tak for det 🙏🏽

Det er især dejligt at høre, at de små detaljer – som det håndskrevne kort og fleksibiliteten med graveringen – gjorde en forskel for dig.
og at du bemærkede det.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Royal Gravering igen.

Vi håber også at gaverne bringer lige så meget glæde♥️

Oceniono na 5 z 5

savner måske lidt flere valgmuligheder med hensyn til skrift
F. eks. 01-01-2026 i stedet for som I havde valgt 01/01//2026
Men ellers flot vare der levede op til forventningen

24 kwietnia 2026

Kære Anni

Tusind tak for din anmeldelse herinde og din tid. Tak for hver en stjerne ⭐️ 🙏🏽

Ja du har fuldstændig ret- det er en ny ting vi har fået tilføjet ( kun på Georg Jensen dåbs flag) da flere kunder tit var usikker på hvordan de skulle udfylde det rigtig og huske at få alle oplysningerne med. Nu er det ændret til at man kun kan sætte punktummer mellem datoerne. Så det håber vi er bedre en de skråsstreger der var.

Vi håber dog at flaget vil bringe glæde i mange år 🇩🇰♥️

Tak for din gode feedback- det tager vi til også arbejder på.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og meget flot gravering.

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od Royalgravering

Tusinde tak fordi du ville dele din oplevelse her med os og tak for hver en stjerne du har givet os. Dem vil vi forsat gøre alt for at leve op til.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan ikke klare over service eller…

Læs det hele;0)

Jeg kan ikke klare over service eller materiale. Men i får kun 3 stjerner. Da jeg lave et armbånd pga af jeg røg på sygehuset og ikke var i stand til at sige mit navn og cpr. Så da jeg får armbånd står det skrevet på bagsiden af låsen. Dette giver jo ingen mening for der er der jo ikke nogen der ser det.
Efter jeg havde skrevet den første anmeldelse ringet de til mig. Jeg fortalte min historie og med det samme fandt de en løsning til mig, så jeg er gået fra 3 stjerner til 5 store stjerner.
Martin Hasseltoft

20 kwietnia 2026

Kære Martin ♥️

Tak for hvert et ord. Tak fordi du ville dele din historie med os i Royal Gravering- en historie vi ikke vil glemme og er taknemmelig for at høre om, men mest at det hele endte godt for dig.

Vi håber selvfølgelig IKKE at du kommer til at bruge dette armbånd til det formål det nu er lavet til. 🤞🏽🙏🏽

Vi holder øje med en endnu bedre løsning til dig den næste tid som aftalt 🌞

Tak fordi du også ville dele det hele her. Vi er meget taknemmelig for dig som kunde.

Pas på dig 🙏🏽

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk fint sted at handle.

Fantastisk fint sted at handle.
Flot gravering af hjerteskål og super hurtig levering.
Meget anbefalelsesværdig, her kommer jeg med glæde tilbage til, tak.

Kære Birgitte

Åh tusind tak for din varme anmeldelse af os og alle dine stjerner du har givet os. Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med os og vil handle hos os igen. Det vil vi se meget frem til.

Tak for dig 🌞

Vildt go oplevelse

Vildt go oplevelse. Fik en abe, hvor benet var faldet af. Fik en ny tilsendt med returlabel vedlagt. Nemt og hurtigt og super service. Fik f.eks. svar på min mail en lørdag. Hurtigt levering iøvrigt også:-)

16 kwietnia 2026

Kære Henrik

😍 Tak fordi du er så positiv selvom du fik en benløs abe i første omgang. Det betyder utrolig meget for os at læse at vores kunder sætter pris på vores service selvom vi kan fejle- vi gør altid alt vi kan for at rette op på fejlen så hurtigt som muligt- og det har du sat pris på og det er vi SÅ taknemmelig for.

Jeg håber at den nye abe vil bringe glæde ♥️

Tak til dig

Oceniono na 5 z 5

Der var venlig indformation ved et…

Der var venlig indformation ved et tvivlsspørgsmål.
Hurtig og korrekt ekspedition og levering

7 kwietnia 2026

Kære Inge

Tusind tak for dine 5 ⭐️ stjerner- det er vi utrolig taknemmelig for.

Vi håber at din fine bestilling vil bringe glæde og gode minder med sig ♥️

Oceniono na 5 z 5

Kanon service og hurtig forsendelse

Hurtige svar på mail, og da først bestilling var lavet, selv med gravering, havde man pakken indenfor 2 dage. Virkelig GOD service.

15 kwietnia 2026

Kære Jacob

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse herinde og for alle dine stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er så dejligt at høre at du er tilfreds med vores service og at du fik det hurtigt🙏🏽
Vi håber at dit køb vil bringe lige så meget glæde - som du har glædet os.

Oceniono na 5 z 5

Flot gravering hurtigt leveret!

Vi modtog hurtigt det bestilte flag med flot, præcis og veludført gravering - herunder ønsket om ekstra graveområde i bunden - vi er meget tilfredse

Kære Kern

Tusind tak for din fine anmeldelse! Og for hver en stjerne.🌟

Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med både graveringen og den hurtige levering. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme særlige ønsker – som ekstra gravering – så det betyder meget for os, at det lever op til jeres forventninger.
Tak fordi I valgte Royal Gravering – vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang♥️

Oceniono na 5 z 5

Flot produkt, hurtig og præcis levering.

Flot produkt, hurtig og præcis levering.
Flagstangen har tydelig gravering, af både tekst og ikoner.
Ikke sidste gang vi bestiller her, hvis vi skal bruge en gave med gravering.

6 kwietnia 2026

Kære Ann

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produktet, graveringen og den hurtige levering. Vi lægger stor vægt på, at både tekst og ikoner står skarpt og tydeligt – så det er dejligt at vide, at det lever op til dine forventninger.
Hvor er det skønt at høre, at I vil handle hos os igen – vi står klar næste gang, I mangler en personlig gave ♥️⭐️

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og flot graveret :lige…

Hurtig levering og flot graveret :lige som ønsket .Køber gerne noget en anden gang.

Kære Bjørn

1000 tak for hver en stjerne du har givet os herinde 🌟🌟🌟🌟🌟
Det er vi meget taknemmelige for.
Vi er så glade for at det blev som du ønskede ♥️
Vi glæder os til at lave noget for dig igen en anden gang.

Flot gravering. Super hurtig

Bestilte flag med gravering. Meget flot. Bestilte i påsken og skulle bruge det allerede lørdag efter påske. Tirsdag, den første hverdag blev gaven klar og sendt afsted og allerede onsdag kunne jeg hente den. De bedste anbefalinger.

8 kwietnia 2026

Kære Annie

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både graveringen og den hurtige levering – også selvom bestillingen lå hen over påsken.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at gaver når frem til tiden, så det betyder meget for os, at det lykkedes i dit tilfælde.
Tak for de varme anbefalinger – det sætter vi stor pris på! Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang ♥️

Oceniono na 5 z 5

Fin indgravering og hurtigt fremme

Jeg bestilte min fine fugl om formiddagen, og fik ordrebekræftelse med det samme. Om eftermiddagen fik jeg besked om at varen var færdig og afsendt. Næste dag kunne jeg hente den, og indgraveringen er så fin👍 Er meget tilfreds og vil klart anbefale.

8 kwietnia 2026

Kære Lone

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både den hurtige ekspedition og den fine indgravering.

Vi bestræber os altid på at levere både kvalitet og hurtig service – så det er skønt at vide, at det levede op til dine forventninger.
Tak for din anbefaling – det betyder meget for os! Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 🙏🏽♥️

Royale Hilsner Natasja

Helt klart anbefalelsværdig

Hurtig ordrebehandling.
Uventet flot, med den fineste gravering.
Top anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 kwietnia 2026

Kære Eva

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige ordrebehandling og den fine gravering. Det betyder meget for os, at resultatet lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din varme anbefaling!

Og tak for alle dine stjerner... de betyder SÅ meget for os.

Natasja

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej