Eerst werden foto,s gemaakt. De medewerker legde alles uit wat firma Rouwenhorst gaat doen.2 medewerkers kwamen om 7.15 uur materiaal uit de wagen. Ze gingen na koffie drinken direct aan het werk. F... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Spouwmuren van ons huis (1932 gebouwd) geïsoleerd. Zowel het offerte-traject als de daadwerkelijke uitvoering prima. Een gedeelte bestaat uit knipvoegen ook die zijn netjes bijgewerkt. Op 2 oktober ui... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snel en netjes werk. Mo en Eduard hebben goed en netjes gewerkt. Dit terwijl de omstandigheden niet optimaal waren door de modderpoel welke was ontstaan door langdurige regenval. Als bedrijf misschien... Zobacz więcej
We hebben ons huis 2 jaar geleden laten isoleren door Rouwenhorst, muren en bodem. De isolatie was wellicht wat te rigoureus gebeurd, want de kelder werd vochtig en begon te stinken. Een ontvochter le... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Rouwenhorst Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing voor het verduurzamen van uw woning. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Samen met u bespreken we een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig en onder certificering uit voeren
Dane kontaktowe
Zwaansprengweg 1a, 7332 BE, Apeldoorn, Holandia
- 055 30 300 10
- info@rouwenhorst-isolatie.com
- rouwenhorst-isolatie.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Supergoed 👍👍
Dit bedrijf maakt duidelijke afspraken en komt deze echt na, en de mensen die de werkzaamheden uitvoeren doen dit zeer netjes en zorgvuldig !!
Zeer tevreden - absoluut een aanrader
Snelle reactie op mijn verzoek om advies. Ik kreeg vriendelijk en duidelijk advies. Na ontvangst van de offerte heb ik direct een afspraak gemaakt voor het plaatsen van vloerisolatie. Al binnen een week was er ruimte in de planning. Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd en werkten hard door. Topbedrijf! Ik ben zeer tevreden en beveel hen zeker aan.
Prima werk.
Communicatie vooraf en de uitvoering was prima
Op 23 april 2026 is de kruipruimte onder ons huis, door Rouwenhorst isolatie, voorzien van Drohachips.
Rouwenhorst is afspraak goed nagekomen, was aanwezig op afgesproken tijd.
De medewerkers werkten hard en netjes.
Al met al dik tevreden over het resultaat.
Prettige communicatie en volgens…
Prettige communicatie en volgens afspraak op tijd aanwezig en prima werk geleverd waarbij de gaten in de spouw nu nagenoeg niet meer zichtbaar zijn. Zeer tevreden dus.
Snel en accuraat gewerkt
Snel en accuraat gewerkt
Had al ervaring met de buren en andere in de straat.
Wij vertellen het door

Open en eerlijk
Zeer teleurstellende ervaring.
Zeer teleurstellende ervaring.
Er was een afspraak gepland voor isolatiewerkzaamheden bij mijn woning. De medewerkers kwamen langs maar vertrokken na enkele minuten weer zonder iets te doen.
Daarna heb ik meerdere keren gebeld om een nieuwe afspraak te maken. Telkens werd mij beloofd dat ik teruggebeld zou worden, maar dat is nooit gebeurd. Pas nadat ik een klacht had ingediend, ontving ik een e-mail met allerlei excuses waarin de schuld bij mij werd gelegd, terwijl dat niet klopt.
Ik had veel voorbereiding gedaan om de werkzaamheden mogelijk te maken, wat dit extra frustrerend maakt.
Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanbevelen. Het is helaas een verspilling van tijd.

Odpowiedź od Rouwenhorst Isolatie
Vriendelijk en netjes gewerkt.
Prima bedrijf
Prima bedrijf! Komen de gemaakte afspraken goed an, communiceren helder en leveren een prima prestatie.
Goed overleg fijn bedrijf met prettige werknemers .
Goed overleg en komen afspraken na en hebben veel kennis en kunde .
Vakkundig en vlot.
Goed advies voor de keuze van isolatiemateriaal. Snel en vakkundig aangebracht, gaten netjes gevoegd.
Gewoon top!
Fijne communicatie, snelle afspraak. Beleefde medewerkers, perfect eindresultaat. Aanrader!

Goed werk ..
Financieel had ik er geen omkijken naar
Het werk op zich was zo gedaan. In eerste instantie kwam een ander isolatiebedrijf aan de deur en zij vroegen of ik de offerte maar even wilde tekenen.
Dat heb ik niet gedaan en maar goed ook want zij hadden geen band met Duurzaam Bouwloket.
Financieel had ik er geen omkijken naar.

Prima werk verricht
Prima werk verricht, zorgvuldig zowel in voorbeschouwing als in uitvoer van het werk. Duidelijke communicatie en afspraken maken.
Prima
Dit bedrijf voor de tweede keer een opdracht gegeven. We hebben alleen maar goede ervaringen. Vriendelijke, hardwerkende en nette mensen die het werk hebben uitgevoerd.
Wat een service en kwaliteit
Wat een service en kwaliteit. De werker die ons dak heeft geïsoleerd was beleefd, werkte netjes en hard. Het geleverde werk is super. Een echte aanrader en een dikke 10 van ons.
Rouwenhorst ontzettend bedankt voor het geleverde werk.

Doświadczenie Trustpilot