Eerst werden foto,s gemaakt. De medewerker legde alles uit wat firma Rouwenhorst gaat doen.2 medewerkers kwamen om 7.15 uur materiaal uit de wagen. Ze gingen na koffie drinken direct aan het werk. F... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Spouwmuren van ons huis (1932 gebouwd) geïsoleerd. Zowel het offerte-traject als de daadwerkelijke uitvoering prima. Een gedeelte bestaat uit knipvoegen ook die zijn netjes bijgewerkt. Op 2 oktober ui... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snel en netjes werk. Mo en Eduard hebben goed en netjes gewerkt. Dit terwijl de omstandigheden niet optimaal waren door de modderpoel welke was ontstaan door langdurige regenval. Als bedrijf misschien... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Rouwenhorst Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing voor het verduurzamen van uw woning. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Samen met u bespreken we een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig en onder certificering uit voeren
Dane kontaktowe
Zwaansprengweg 1a, 7332 BE, Apeldoorn, Holandia
- 055 30 300 10
- info@rouwenhorst-isolatie.com
- rouwenhorst-isolatie.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Klus is niet klaar.
Eerste contact was goed. Isoleren goed gegaan, alleen zijn mijn roosters ook dicht gespoten, dus er is nu geen ventilatie meer. Daarna nieuwe afspraak gemaakt, omdat het werk niet af is. Speciaal mijn vader naar mijn huis laten gaan. Bedrijf heeft gekeken, maar niets gedaan.
Inmiddels 2 weken verder, niks meer gehoord en nog steeds aan het wachten tot mijn roosters worden geplaatst. Geen mail of app meer terugontvangen, maar wel de rekening.
Morgen kijken of ik telefonisch contact kan krijgen.

Odpowiedź od Rouwenhorst Isolatie
Duidelijkheid en netjes alles…
Duidelijkheid en netjes alles uitgelegd..En ging snel te werk.
Volgens afspraak op tijd uitgevoerd en…
Volgens afspraak op tijd uitgevoerd en netjes opgeruimd achtergelaten.
Topbedrijf dat meedenkt
Waar andere bedrijven onze vloer niet wilde isoleren, ging Rouwenhorst wel dat stapje verder om een goede service te leveren en er een tevreden klant aan over te houden.
Zeer aardige werknemers. Zowel in de voorbereidende fase als de uitvoerende.
60 mtr? Geen probleem.
Prima. Mannen waren mooi op tijd en hebben zelfs bij een tegenslag waarbij het leek of het werk niet kon worden uitgevoerd gezocht naar een oplossing en isolatie aangebracht. Netjes gewerkt, schoon achtergelaten en vriendelijke lui!
Ventilatie hersteld
We hebben ons huis 2 jaar geleden laten isoleren door Rouwenhorst, muren en bodem. De isolatie was wellicht wat te rigoureus gebeurd, want de kelder werd vochtig en begon te stinken. Een ontvochter leverde per dag soms 1,5 tot 2 liter water. Arne kwam direct toen we belden en heeft de gezorgd dat iemand langs kwam om de ventilatie te herstellen. Geen vocht en stank meer, we zijn er erg blij mee!
Top bedrijf met goede prijs kwaliteit
Transparante werkwijze en goede prijs.
Fijne werknemers, hebben de klus top gedaan en het netjes achter gelaten.
Goede communicatie over het hoe en wanneer.
Vriendelijk en snel👍
A nice job done
A nice job was done with walls and ground of my house.Appointment was made quickly and they came sharp on time. Nice and helpful people. I highly reccomend them.

Prima werk
Prima werk, beschaafd personeel.
Achteraf blijkt een beugel van de vlizotrap los te zitten ☹️

Keurig werk geleverd
Keurig werk geleverd!
Super nette en vriendelijke medewerkers.
Héél tevreden!
Uitstekende service
We hadden in eerste instantie een probleem met de uitvoering. Dit is op uitstekende wijze opgelost door Jan-Willem. Dank je wel voor de goede service.

Fantastisch betrouwbare partij
Fantastisch betrouwbare partij, kundig, onafhankelijk met een duidelijk en onderbouwt advies. Montage gedaan door echt gave jongens die Nederlands praten en netjes opgeruimd hebben na montage.
Aanrader!!
Zeer goede vaklui met kennis van zaken
Zeer goede vaklui met kennis van zaken. Zeer behulpzaam en aardig.
Van te voren werd inschatting gemaakt qua tijd en werkzaamheden en beide klopten precies.
Alles werd na de klus keurig opgeruimd.

Odpowiedź od Rouwenhorst Isolatie
goede communicatie en goed meedenken
goede communicatie en goed meedenken. aardige gasten die het werk kwamen uitvoeren en weer netjes opgeruimd.

Kruipruimte isolatie
Snelle reactie na telefoontje.
Proffesionele correcte medewerkers
Goed werk afgeleverd.