Rosemunde Copenhagen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Jeg er generelt vild med Rosemundes lækre silkeundertrøjer, som er noget af det lækreste tøj, man kan have på. Desværre er deres retur-politik helt på månen og meget dyr. Havde jeg læst ordenligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastik tøj af god kvalitet og design. Har jeres tøj i mange forskellige farver og modeller. En ting jeg kunne ønske bliver forbedret er jeres hjemmeside: flere søge og filter muligheder og bedre fl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Das sind einfach unglaublich schöne und praktische Shirts. Sehr angenehmes Material und ziemlich formstabil auch wenn man sie länger trägt. Leider waren sie in dieser Form, Farbe und Größe bei meinem... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

The lace tops are wonderful. They stay good for a long time. I don't like the promotions on your website. You offer a great promotion but if you look to the size you want, the promotion disappears.

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Rosemunde Copenhagen er elegant og feminint tøj til kvinder. Hos rosemunde.dk kan du finde alt fra de ikoniske silketoppe, klassiske suits, flotte silkekjoler og de populære cashmere cardigans. Lækre materialer og holdbare kvaliteter er kendetegnende for kollektionerne for at opfylde missionen: A luxury feeling - every day

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

233 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Beautiful clothes & quick delivery

Beautiful clothes & quick delivery

12 maja 2025

Dear Anna,

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’re happy with both the clothes and the quick delivery.

We truly appreciate your support and hope to welcome you back again soon.

Warm regards,
Rosemunde

Oceniono na 1 z 5

Hvor blev kundeservicen af?

Jeg køber en top og en bluse, modtager ordrebekræftelse, modtager leveringsbekræftelse, modtager besked om at jeg kan hente pakken. Dagen for afhentning (pakken ligger klar) modtager jeg uden forklaring refusionsmeddelelse på blusen. Helt ærligt - jeg ville godt have haft muligheden for at annullere min ordre i stedet for at betale porto for en enkelt top - den ene og den anden vej, for nu har jeg mistet lysten til at handle hos jer. Dårlig kundeservice. Jeg holder mig til Dilling næste gang.

24 kwietnia 2025

Hej Helle,
Tak for din anmeldelse - og for at tage dig tid til at dele din oplevelse, selvom den desværre ikke har levet op til dine forventninger. Det beklager vi virkelig.

Vi forstår fuldt ud din frustration over at modtage en refusion uden forklaring, og at du ikke fik mulighed for at annullere ordren, da halvdelen af dine varer ikke kunne leveres. Det burde naturligvis være blevet kommunikeret klart og rettidigt, så du havde haft mulighed for selv at tage stilling.

Det er langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback alvorligt. Vi arbejder hele tiden på at forbedre både vores kommunikation og kundeservice, og din anmeldelse hjælper os i den proces.

Endnu en gang undskyld for den skuffende oplevelse.

Rosemunde

Alt i orden varen kom hurtigt

Alt i orden varen kom hurtigt

15 kwietnia 2025

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen

Hej Bente, tusind tak for din positive anmeldelse, det betyder rigtig meget for os. Kh. Rosemunde Copenhagen

Wondergul blouse

31 marca 2025

Hi Doris,
Thank you so much for your lovely review - we truly appreciate it.
Warm regards,

I am sorry

I am sorry, but I am still waiting for the delivery. I have payed with my credit card. The shirts should be on the way since february 27.

6 marca 2025

Hi Diemut,

We can see that your order was scheduled for delivery on Saturday, March 8th, with DHL. We hope you have received it by now. If not, please let us know so we can assist you.

We sincerely apologize for the unusually long delivery time - 10 days for international delivery is longer than expected - and we're really sorry for any inconvenience this may have caused.

Best regards, Rosemunde Copenhagen

Fine varer

Fine varer, hurtig levering

20 lutego 2025

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen

Hej Rikke, Tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse på vores webshop.

Mvh. Rosemunde Copenhagen

Very bad experience

On 13. of february I got 2 items I didn't order! I wrote to "Rosemunde" and begged for a label to sent the package back. In the mail I begged also to sent me the right items I ordered. I wrote annother E- Mailand asked, why nobody answeres. But still I didn't get an answer!!! This is a very bad experience!

13 lutego 2025

Dear Irmi,

We sincerely apologize for the inconvenience and the lack of response to your emails. This is certainly not the experience we want you to have. Could you please reach out to us again at info@rosemunde.com with your order details? We will prioritize resolving this issue and ensure you receive the correct items as soon as possible.

We truly appreciate your patience and hope to make this right for you.

Oceniono na 2 z 5

Dårlig returpolitik

Dårlig returpolitik, synes det er alt for dyrt at returnere, hvis varen ikke passer pga. størrelsen eller pasformen.

1 lutego 2025

Kære Heidi,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores returpolitik. Vi forstår, at returudgifter kan være frustrerende, især hvis varen ikke passer som forventet.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og tager din kommentar med i vores overvejelser. Hvis du har brug for hjælp til størrelsesvejledning ved en fremtidig ordre, er du altid velkommen til at kontakte os - vi hjælper gerne.

Venlig hilsen,
Rosemunde Teamet

TOP!!!

Leider waren sie in dieser Form, Farbe und Größe bei meinem Lieblingshändler nicht erhältlich, weshalb ich sie direkt bei Rosemunde online bestellt habe. Superschnelle Lieferung ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 stycznia 2025

Dear Kirstin,
Thank you so much for your amazing review. We're thrilled to hear that you love our shirts and that you’re pleased with the material, fit, and fast delivery. We're glad you found exactly what you were looking for in our online shop.

We look forward to welcoming you back soon.

The Rosemunde Team

Amazing quality. …

I have been buying these T-shirts and Cammies’s for years they are my absolute favorite silk and cotton blend makes them so comfortable. I wear them every day to yoga. I’ve recently branched out to the short sleeve and the long sleeve ones as well and everything is top quality. I also love their cashmere sweaters.

22 stycznia 2025

Dear Alison,

Thank you so much for your wonderful review! We're delighted to hear that our silk and cotton styles have been your favorites for years and that you enjoy wearing them every day.

We truly appreciate your loyalty and support. Looking forward to being part of your wardrobe for many more years to come!

The Rosemunde Team

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte for en uge siden

Jeg bestilte for en uge siden, stadig ikke modtaget mine varer- penge trukket i går trods jeg ikke har modtaget mine varer…
Det er virkelig dårlig service.

22 stycznia 2025

Kære Bettina,

Tak for din besked. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Det lyder som om, der er sket en fejl, og vi vil selvfølgelig gerne undersøge det nærmere.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice samt sende os dit ordrenummer, så vi kan spore din pakke og finde en løsning hurtigst muligt? Vi beklager ulejligheden og ser frem til at hjælpe dig.

Venlig hilsen,
Rosemunde Teamet

Everything fine…

6 stycznia 2025

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen

Thank you for your review, we really appreciate it.

Oceniono na 4 z 5

Produkt og levering levede op til forventningerne

En god oplevelse i forhold til levering og produkt. Bestilte en trøje på udsalg d. 28 december, og allerede d. 31 december kunne jeg hente den i pakkeshop, det var dejligt med så hurtig levering mellem jul og nytår. Det der trækker en stjerne ned er, at jeg 10 dage senere får en mail om at der er udsalg med op til 70%, og jeg kan nu se, at trøjen er blevet sat yderligere ned. Lidt øv at jeg kunne have ventet 10 dage, og så have sparet 70 kr.
Det var svært at forudse at en trøje der var tilbud på, men som også var kategoriseret som en nyhed, ville blive endnu billigere så hurtigt.
Men stadig en god oplevelse overordnet set, trøjen er pæn og god kvalitet.

7 stycznia 2025

Kære Signe,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores hurtige levering og kvaliteten af trøjen. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med din bestilling.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at opleve, at en vare bliver sat yderligere ned kort tid efter et køb. Som du nævner, er det desværre svært at forudse, hvornår og hvordan udsalgspriser justeres, da vi løbende tilpasser vores priser i vores udsalgsperioder.

Vi vil dog også gerne nævne, at det altid er en balance - nogle gange kan det betale sig at vente, men der er også risiko for, at ens ønskede størrelse eller farve kan blive udsolgt i mellemtiden.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du bliver glad for din nye trøje. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Super fine produkter og perfekt…

Super fine produkter og perfekt leverings tid.

3 stycznia 2025

Kære Sanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det værdsætter vi meget.

Bedste hilsner,

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestiller 2 trøjer på udsalg i…

Jeg bestiller 2 trøjer på udsalg i mandags.
Hører intet og i dag fredag er min ordre annulleret, uden forklaring, Jeg stod og skulle bruge dem.

3 stycznia 2025

Kære Christina,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse, og vi beklager meget, at din ordre blev annulleret uden en forklaring. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det lyder desværre som om, at der er sket en systemfejl, hvor de to trøjer er blevet udsolgt, før systemet kunne registrere din ordre. Vi forstår fuldt ud din frustration, især når du stod og skulle bruge dem.

Vi gør vores bedste for at undgå sådanne situationer, men det kan desværre ske i udsalgsperioder, hvor der er stor efterspørgsel på vores varer.

Vi håber, at du vil give os en ny chance i fremtiden, og vi står klar til at hjælpe ved eventuelle spørgsmål eller ønsker.

Som forventet

Som forventet, hurtig og kvikt.

16 grudnia 2024

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen

Hej Karen, tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en positiv oplevelse hos os.
Dbh. Rosemunde Copenhagen

Goed ontvangst

Goed en snel ontvangst.
Overtreft de verwachtingen
10 op 10

7 grudnia 2024

Dear Claudia,

Thank you for your wonderful review! We're delighted to hear our service exceeded your expectations.

Best regards, Rosemunde Copenhagen

Ingen hjælp at få

Hvis jeg kunne ville i ikke få en eneste stjerne. Jeg har købt et par støvler hos jer som viser sig at være defekte og klager selvfølgelig over det. Men det svar jeg får tilbage er at jeg ikke er tilfreds med støvlerne og kan derfor ikke få mine penge tilbage. Tænk at i kan være det bekendt,støvlerne er defekte og i løber fra jeres ansvar.Til jer forbrugerne, så vil jeg advare jer omk.dette og at de ikke holder den lovgivning som gælder ved defekte ting.

1 grudnia 2024

Kære Lejla,

Tak for din anmeldelse. Vi kan desværre ikke finde din ordre i vores system - er støvlerne købt hos os? Du er meget velkommen til at kontakte os direkte med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Vi tager alle kundebekymringer seriøst og ønsker at finde en løsning.

Rosemunde Copenhagen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej