Jeg er generelt vild med Rosemundes lækre silkeundertrøjer, som er noget af det lækreste tøj, man kan have på. Desværre er deres retur-politik helt på månen og meget dyr. Havde jeg læst ordenligt... Zobacz więcej
Fantastik tøj af god kvalitet og design. Har jeres tøj i mange forskellige farver og modeller. En ting jeg kunne ønske bliver forbedret er jeres hjemmeside: flere søge og filter muligheder og bedre fl... Zobacz więcej
Das sind einfach unglaublich schöne und praktische Shirts. Sehr angenehmes Material und ziemlich formstabil auch wenn man sie länger trägt. Leider waren sie in dieser Form, Farbe und Größe bei meinem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The lace tops are wonderful. They stay good for a long time. I don't like the promotions on your website. You offer a great promotion but if you look to the size you want, the promotion disappears.
Napisane przez firmę
Rosemunde Copenhagen er elegant og feminint tøj til kvinder. Hos rosemunde.dk kan du finde alt fra de ikoniske silketoppe, klassiske suits, flotte silkekjoler og de populære cashmere cardigans. Lækre materialer og holdbare kvaliteter er kendetegnende for kollektionerne for at opfylde missionen: A luxury feeling - every day
Staktoften 2, 2950, Vedbæk, Stany Zjednoczone
- info@rosemunde.com
- rosemunde.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen
Hvor blev kundeservicen af?
Jeg køber en top og en bluse, modtager ordrebekræftelse, modtager leveringsbekræftelse, modtager besked om at jeg kan hente pakken. Dagen for afhentning (pakken ligger klar) modtager jeg uden forklaring refusionsmeddelelse på blusen. Helt ærligt - jeg ville godt have haft muligheden for at annullere min ordre i stedet for at betale porto for en enkelt top - den ene og den anden vej, for nu har jeg mistet lysten til at handle hos jer. Dårlig kundeservice. Jeg holder mig til Dilling næste gang.

I am sorry
I am sorry, but I am still waiting for the delivery. I have payed with my credit card. The shirts should be on the way since february 27.

Very bad experience
On 13. of february I got 2 items I didn't order! I wrote to "Rosemunde" and begged for a label to sent the package back. In the mail I begged also to sent me the right items I ordered. I wrote annother E- Mailand asked, why nobody answeres. But still I didn't get an answer!!! This is a very bad experience!

Dårlig returpolitik
Dårlig returpolitik, synes det er alt for dyrt at returnere, hvis varen ikke passer pga. størrelsen eller pasformen.

TOP!!!
Leider waren sie in dieser Form, Farbe und Größe bei meinem Lieblingshändler nicht erhältlich, weshalb ich sie direkt bei Rosemunde online bestellt habe. Superschnelle Lieferung ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amazing quality. …
I have been buying these T-shirts and Cammies’s for years they are my absolute favorite silk and cotton blend makes them so comfortable. I wear them every day to yoga. I’ve recently branched out to the short sleeve and the long sleeve ones as well and everything is top quality. I also love their cashmere sweaters.

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen
Jeg bestilte for en uge siden
Jeg bestilte for en uge siden, stadig ikke modtaget mine varer- penge trukket i går trods jeg ikke har modtaget mine varer…
Det er virkelig dårlig service.

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen
Produkt og levering levede op til forventningerne
En god oplevelse i forhold til levering og produkt. Bestilte en trøje på udsalg d. 28 december, og allerede d. 31 december kunne jeg hente den i pakkeshop, det var dejligt med så hurtig levering mellem jul og nytår. Det der trækker en stjerne ned er, at jeg 10 dage senere får en mail om at der er udsalg med op til 70%, og jeg kan nu se, at trøjen er blevet sat yderligere ned. Lidt øv at jeg kunne have ventet 10 dage, og så have sparet 70 kr.
Det var svært at forudse at en trøje der var tilbud på, men som også var kategoriseret som en nyhed, ville blive endnu billigere så hurtigt.
Men stadig en god oplevelse overordnet set, trøjen er pæn og god kvalitet.

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen
Super fine produkter og perfekt…
Super fine produkter og perfekt leverings tid.

Odpowiedź od Rosemunde Copenhagen
Jeg bestiller 2 trøjer på udsalg i…
Jeg bestiller 2 trøjer på udsalg i mandags.
Hører intet og i dag fredag er min ordre annulleret, uden forklaring, Jeg stod og skulle bruge dem.

Goed ontvangst
Goed en snel ontvangst.
Overtreft de verwachtingen
10 op 10

Ingen hjælp at få
Hvis jeg kunne ville i ikke få en eneste stjerne. Jeg har købt et par støvler hos jer som viser sig at være defekte og klager selvfølgelig over det. Men det svar jeg får tilbage er at jeg ikke er tilfreds med støvlerne og kan derfor ikke få mine penge tilbage. Tænk at i kan være det bekendt,støvlerne er defekte og i løber fra jeres ansvar.Til jer forbrugerne, så vil jeg advare jer omk.dette og at de ikke holder den lovgivning som gælder ved defekte ting.