Min pakke var en enkelt dag forsinket ud fra den forventede levering- dermed ikke sagt, at jeg var bekymret (den skulle jo nok ankomme snart alligevel.) Jeg åbnede min pakke, og til glædelig overrask... Zobacz więcej
Jeg bestilte de smarte bukseknapper som man kan købe hos Rosa Lundberg. Det par jeg havde købt med bamser, manglede farve allerede da jeg modtog pakken, og den ene af dem er gået fra hinanden ved før... Zobacz więcej
Jeg er kæmpe fan af butikken, og har købt en del tøj derfra. Syntes kvaliteten er rigtig fin ifht. den billige pris <3 Jeg har lige modtaget en forsendelse online, og hvis jeg skal sige noget konstruk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hej, jeg hedder Rosa Lundberg 👋🏼 Jeg er 21 år gammel og har en butik i Odense og en online webshop. Jeg nyder at lave mit arbejde og sprede en masse smil til kunderne. Tak for i vil dele jeres oplevelse. Jeg vil dog huske dig på, at Trustpilot tit er et sted hvor man kun brokker sig - så husk at skriv en god anmeldelse når du kommer et godt sted også 🌼
Klaregade 16, 5000, Odense C, Dania
- kundeservice@rosalundberg.dk
- rosalundberg.dk
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Virkelig flotte ting
Virkelig flotte ting. Jeg bestilte en kjole og top og de kom forholdsvis hurtigt. Jeg elsker det personlige brev man får med og klistermærkerne . Vil gerne købe der igen, men jeg skal lige lære at gå med farverigt tøj. Kan klart anbefales!
🌸🌼🌷🌻
Jeg kan varmt anbefale Rosa Lundberg 🌸 jeg har længe kigget på butikkens hjemmeside, da jeg elsker farverigt tøj! I går besluttede jeg mig for at bestille 3 bluser, en kjole, sko og lille blomst til mit hår!🌸 Det kom allerede i dag og alle tingene er rigtig fin kvalitet og passer som forventet 🤗 Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her og butikken skal helt sikkert have et besøg i den nærmeste fremtid! 🌸🌻🌷
Varm anbefaling
Jeg elsker farverne og stilen - har købt en meget smuk nederdel, som viste sig at være super fin da den kom. Fik ekstraordinær hjælp med at få den tilsendt fra butikken pga den var udsolgt på webshoppen. Sød hilsen med i pakken og hurtig levering. Kan fuldt ud anbefale RL !
Mnjaa
Jeg købte nogle smukke øreringe og en kjole. Kjolen returnede jeg, da den ikke passede.
Jeg ved ikke om smykkeæsken var en ekstra ting, eller en standard ting man får med til sine smykker, men nøj hvor var det totalt nedtur at øreringene var stukket i smykkeæsken, altså på toppen, så der nu er to huller - man kunne have puttet øreringene ind i den, eller om ikke andet ladet være med at stikke øreringene i.
Så vil jeg ærligt hellere undvære produktet, da det ikke lever op til min forventning, også selvom det måske var gratis.
Noget der dog var virkelig uprofessionelt i mine øjne, var det retur kort der var. Jeg lyver ikke, når jeg siger at der minimum var 4 stavefejl. Det gjorde det lidt useriøst, for at være ærlig.
Men ellers rigtig fin butik med mange flotte ting :-)

Ærgelig over kvaliteten
Jeg følger butikken på TikTok og synes tøjet så dejligt og friskt ud. Blev utrolig skuffet over kvaliteten da tøjet kom hjem. Virkelig billigt og tyndt tøj.

Odpowiedź od Rosalundberg
Tøjet er ekstrem dårlig kvalitet:(
Tøjet er ekstrem dårlig kvalitet…2 af mine trøjer gik der hul i, efter at have dem på en gang :( Vi kørte hele vejen fra københavn til odense, KUN for at se butikken…så det er ikke lige nemt at lave en reklamation på det…

Jeg vil IKKE anbefale Rosa Lundberg
Jeg vil IKKE anbefale Rosa Lundberg. Jeg har modtaget tøj fra Rosa Lundberg. Leveringstiden var hurtig, men jeg er skuffet over kvaliteten, og at ALT er lavet i Kina. Kvaliteten virker billig, og til den pris, må jeg sige jeg er skuffet.
Tøjet lugter kraftigt af farve, og skal i den grad lige vaskes inden brug.
Det er dejligt med en masse farve, men det bliver sidste gang jeg køber hos Rosa Lundberg.

Odpowiedź od Rosalundberg
Fantastisk kundeservice og hurtig…
Fantastisk kundeservice og hurtig levering. Kan kun anbefale 🥰🙏

Dårlig kundeservice
Min datter på 11 år købte en cardigan i butikken i Odense. Hun fortrød et par dage senere og ville returnere den. Det kunne så ikke lade sig gøre, da det var en udsalgsvarer. Jeg spurgte om hun kunne få et tilgodebevis, det kunne hun heller ikke. Rosa selv siger så at de gør meget ud af at sige til deres kunder at udsalgsvarer ikke kan returneres. Min datter fik intet at vide. En ting at det står på bonen, det er fint nok, men den får man jo først når man har købt varen. Ikke et sted vi handler igen. Virkelig dårlig kundeservice 😡

Altid fantastisk god service
Altid fantastisk god service. 🎉🥳
Utrolig hurtig levering og flot pakket ind med en personlig hilsen. 🥰 Hvor mange gør lige det i dag, hvor alt skal gå så hurtigt.
Der tænkes super flot på kunden og det giver en skøn følelse og glæde, når man får pakker herfra.
Tak for en sublim behandling. 👍🤩
Mvh. Birgitte Sørensen
Dårlig kundeservice
Jeg haft generelt haft et indtryk af, at selv om flere af deres priser er lave, så er der også en vis kvalitet i dem… Derfor køber jeg 6 skønne snørebånd charms som de har reklameret rigtig meget for. Jeg synes selv jeg passede rigtig godt på dem (jeg havde fx ikke skoene på på arbejde), men alligevel faldt 4 ud af 6 charm af og gik i stykker efter meget kort tid.
Jeg skriver til kundeservice, men får bare svaret at “det ikke er faldet af på deres sko”, og at “det er mere skrøbeligt når det sidder på skoen”. Hvis dette er tilfældet synes jeg det skal skrives og reklameres på hjemmesiden at de hurtigt går i stykker, og at du kan have disse pyntede sko i omkring en uge før de er væk…
Synes det er ærgerligt, og synes faktisk også svaret var lidt flabet:(
Mage til dårlig kundeservice skal man (heldigvis) lede længe efter
Anmeldelse af Rosa Lundberg
Øv! Mage til dårlig kundeservice skal man (heldigvis) lede længe efter. Aldrig har jeg oplevet så dårlig service.
Den 27/9-24 (Slagelse kulturnat) køber jeg en stikbluse i pop-up shop på Rosengade. Der er mange mennesker i butikken og dermed travlt. Betalingsmetode er kun MobilePay. Der er dårligt signal og indehaveren fortæller sågar at hun har været nødsaget til at hente hendes private router til butikken. Mens vi venter på signal til betaling trækker jeg til side og hun starter betjening af næste kunde. Endelig går betalingen igennem og jeg viser MobilePay kvitteringen og går, uden at få udleveret andet end strikblusen i posen.
I tirsdags beslutter jeg mig for at tage den nye strikbluse på. Jeg tager den op af posen, mærket af og på med strikblusen. Straks herefter mærker jeg et hul på strikblusen. Jeg tager straks strikblusen af igen, ligger mærket ved og pakker den i posen. Onsdag undersøger jeg butikkens åbningstider og skriver online på Instagram - at jeg købte en strik til Kulturnatten og der er gået en tråd/kommet hul, hvornår de har åbent, så jeg kan komme og bytte til en ny. Jeg får positivt svar, at jeg kan komme dagen efter (i dag) De oplyser jeg skal huske kvittering. Jeg skriver at det fik jeg ikke med, men at jeg har MobilePay kvittering. De skriver retur at jeg bare kommer, så ser vi på det. De ved nu hvornår strikblusen er købt, at jeg ikke har fået kvittering og hvad der er sket med den.
Jeg kommer i butikken i dag, viser strikblusen og forventer selvfølgelig en ny, eftersom jeg har købt en med hul - altså en defekt vare.
Medarbejderen forsøger - med en stor strips - at komme den grønne lykke fra front til bag. Det lykkes og mener alt er godt, men der er fortsat hul i stikken, og det er ikke blevet mindre af den strips igennem. Hun kan godt se der stadig er hul. Hun siger jeg kan sy det på bagsiden, så er der ingen der ser det… at jeg kan få min mormor eller farmor til at sy det. Og siger pludselig også det er et problem det er knap 3 uger siden den er købt og ingen kvittering har med 😳 jeg er målløs.
Nej! Det skal ikke handle om min mormor eller farmor. Nej! Jeg skal ikke betale penge for et ødelagt produkt og selv forsøge at reparere det. Nej!
Jeg køber ikke nyt tøj for at gå med hullet tøj eller hjemmerepareret tøj…
Hvad er det for en service - eller rettere mangel på samme.
Er det virkelig den service I tilbyder jeres kunder? Og I synes er rimelig?
Jeg ser frem til at høre fra jer.
Hilsen Mette
Super god shoppeoplevelse
Super shoppeoplevelse med hurtig levering og en fin indpakning med søde kort og klistermærker, og så er tøjet rigtig flot og i god kvalitet. Kan helt klart anbefale at bestille herfra🤩
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Ved en menneskelig fejl var der blevet sendt en forkert bluse til mig, en anden end den jeg havde bestilt. Hurtig service fra Rosa Lundberg, og den rigtige bluse er allerede på vej. 🩵
Absolut intet at klage over, super flot og komfortabelt tøj, hurtig forsendelse og rigtig god kundeservice. ❤️
Vil helt klart købe mere derfra igen ☺️
Uetisk forretning
Jeg købte en top online, og kvaliteten var utroligt skuffende ift hvor høj prisen var. Jeg fandt senere ud af at den præcis samme top sælges på SHEIN og Temu, til en brøkdel af prisen i Rosa Lundberg. Jeg forstår ikke hvordan butikkerne kan køre rundt og blive nomineret til byens bedste. Bare fordi hun kender hendes leverandør, gør det ikke hendes forretning mere etisk.
Hun får hendes kunder til at tro de støtter en small business, når de i virkeligheden støtter noget meget større produceret i Kina, med børnearbejde og dårlige vilkår. Det er så trist.
Jeg forstår ikke hun ikke er blevet cancelled endnu? Jeg kommer aldrig til at handle der igen, og jeg opfordrer alle andre til at gøre det samme. Der burde komme mere fokus på det!
Pæn indpakning og god kvalitet
Superfine vare, og virker som god kvalitet.
Mit eneste problem er dsv at ringene er meget små i størrelsen og ikke juster bare (selvom det står skrevet at de er), dsv kan de dog ikke byttes efter som plomberingen er åbnet (hvilket er forståeligt:))
Endvidere er det en super pæn indpakning, og jeg elsker det personlige håndskrevet takke kort🫶🏻🎉
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse
Tøjet kom efter 2 dage, god kvalitet og det er ikke for dyrt!!

Krænker returretten
Jeg ville returnere en vare, men jeg måtte tilsyneladende ikke få pengene retur - måtte kun få et tilgodebevis. Begrundelsen var, at varen ikke var plomberet. Det er i og for sig en fair regel at have, at man ikke må bryde plomberinger, men kæden springer af, idet butikken undlod at plombere varen ved køb. De gjorde det til mit ansvar, at de ikke havde plomberet varen ved køb, for på den måde at forsøge at komme udenom at give mig mine penge tilbage. Ren bondefangeri.
Måske de skulle gå mindre op i tiktok og mere op i kundeservice, hvis de vil have en bæredygtig forretning. Jeg handler der i hvert fald aldrig igen i frygt for at de ikke lever op til deres egne returbetingelser.

Odpowiedź od Rosalundberg
Det er den hyggeligste butik i danmark.
Det er den hyggeligste butik i danmark rosa lundberg er virkelig flink.

RosaLundberg, Århus.
Jeg var i Rosa Lundberg's butik i Århus i dag, 2 februar.
Butikken set udefra - spændende. Butikken set indefra - den kan godt bruges til noget.
Der er lyserødt alle vegne. Også andre lækre farver overalt, men mest lyserød, tror jeg. Min yndlings farve.
Butikken er simpelthen gennemført flot, og hende Rosa har altså nogle lækre ting.
Jeg er korthåret og syntes egentlig ikke, jeg havde brug for en hårbøjle - alligevel kom jeg derfra med en - jeg har ikke brug for den lige nu, men jeg kan simpelthen ikke klare mig uden 🤣
Jeg elsker farver, og kom også til at købe en halskæde - det var slet ikke med vilje! Og en lille hårklemme - den var jo formet som en kat, altså!
Endelig er der en i Danmark, som sælger tøj i FARVER - bliv nu ved med det, ikke?
Sød og venlig betjening og ingen problemer overhovedet 🩷

Odpowiedź od Rosalundberg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.