Oplichters zijn het bracht 7 vissen zou er wat voor tegen over krijgen een plantje of dergelijke.is mij gemeld telefonisch. Nou bracht ik de vissen kreeg alleen black vrijday korting was bijna n... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben hier in het verleden geweest voor men zee vissen en werd hier goed geholpen. nu hebben wij ons zoetwater aquarium gekocht en was snel binnen en konden we dese ophalen hier ook gelijk weer... Zobacz więcej
Ik heb (zakelijk) een online bestelling geplaatst voor een nieuw aquarium filter omdat die van ons op kantoor kapot was gegaan. Uiteindelijk zijn ze het filter persoonlijk bij ons komen langsbrengen z... Zobacz więcej
Ik kocht hier driehonderd jaar geleden al mijn eerste aquariumpje, destijds met eenvoudige goudvissen. Het was toen net zoals nu nog: je krijgt nette en welwillende uitleg. Zijn er onverhoopt probleme... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Aquarium specialist. 70+ modellen van bekende merken als Juwel (goedkoopste van Nederland) en Red Sea Aquaria. Allergrootste maatwerk aanbod van de Benelux.
Dane kontaktowe
Hugo de Grootplein 25, 2613 VL, Delft, Holandia
- romberg.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle levering.
Netjes geleverd!
Top bedrijf
Keurige levering en op tijd.
Goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Kom liever gezellig in de winkel, maar bij weinig tijd een goede aanrader.
Gezellige familie winkel.
Leuke zaak, veel keus, veel kennis in huis. Is iets niet aanwezig is het altijd wel te bestellen.
Perfect afgehandeld en snel geleverd…
Perfect afgehandeld en snel geleverd -echt goede kwaliteit levend steen.
Zeer tevreden
Perfecte service
Snelle en vlotte bezorging
Ik heb een zeeaquarium en ben vaste…
Ik heb een zeeaquarium en ben vaste klant van Romberg. Deze mensen hebben mij met veel raad en daad geholpen om een succesvolle zeeaquariaan te worden. Hulde daarvoor voor Romberg ik had me geen betere winkel kunnen wensen. Veel kennis, altijd tijd voor je en kwaliteit tegen schappelijke prijzen.
Adequate info bij een probleem met een…
Adequate info bij een probleem met een vis en het product werd direct opgestuurd.
Vaste klant geworden.
Kreeg netjes mailtje, dat order dagje later verzonden zou worden. Goede communicatie, eerlijk.
Snel geleverd aanrader
Contact met Romberg verliep heel goed
Contact met Romberg verliep heel goed. levering en kwaliteit van de voedergarnalen was goed.
Al met al ben ik erg tevreden.
Besteld en snel geleverd
Prima aflevering conform afspraak.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.