Rollup-Kungen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Kundmottagning 1 stjärna, resultatet 5. Mallen som skulle visa placering/storlek av vår bild visar hur en söm sys i flaggan, vilket från vårt perspektiv är helt ointressant. Kundtjänsts "förklaring" o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra kundservice, jag ringde och fick snabbt svar med tydliga besked om produkter och beställning. Vi beställde en ecoRoll och trycket är mycket fint. Väskan är lite svag men det var exakt vad som besk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra och proffsig hjälp! Trevligt bemötande, och den akuta leveransen vi bad om kom precis som utlovad på rätt datum! Utöver detta var produkterna precis som på bild och som önskat. Supernöjd!

Oceniono na 5 z 5

Levererade produkten på utsatt tid med marginal. Väldigt flexibla med tillägg vid köpet. Kom till fabriken för upphämtning och behövde en fot till beachflaggan vilket personalen löste smidigt och med... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z znakami i szyldami
  2. Drukarnia
  3. Druk cyfrowy
  4. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Vi delade från början lokal med en skylttillverkade, men vi har sedan dess flyttat till en modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar nästan samtliga av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.

Välkommen till Rollup-Kungen!

Napisane przez firmę

Kundservice
Vi vet att du som kund är vår ambassadör, och har som mål att ha 100% nöjda kunder. Har du några som helst frågor - ring eller mejla!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 164

Napisz recenzję

Bra service

5 września 2025

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Tackar, personlig service är en stor del av vår verksamhet. Härligt när det uppskattas av er kunder. På återseende.

Oceniono na 1 z 5

Försenad leverans.

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Tack för ditt meddelande. När du önskade ett specifikt leveransdatum återkom vi med flera alternativa lösningar för att kunna tidigarelägga din order. Eftersom vi inte fick någon återkoppling skickades ordern enligt det datum vi hade bekräftat.

Jag kan se att försändelsen lämnades ut igår. Den skickades från oss torsdagen den 4/9 och för hemleverans till ditt postnummer är fraktbolagets normala leveranstid 1–2 arbetsdagar. Leveransen har därmed kommit fram i tid utifrån de förutsättningar som gällde.

Vi hoppas att du är nöjd med din beställning och att allt motsvarar dina förväntningar. Skulle du ha några frågor eller om vi kan hjälpa dig vidare på något sätt är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Oceniono na 5 z 5

Superbra service och snabb leverans…

Superbra service och snabb leverans ✨✨✨✨✨

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Stort tack för de fina orden och toppbetyget ✨ Vi blir verkligen glada att höra att ni är nöjda både med service och leverans!

Varmt välkomna tillbaka när det är dags för nästa beställning 🙌

Oceniono na 3 z 5

Bra och snabb leverans, men krångligt att beställa

Bra och snabb leverans.
Krångligt att behöva gå in på hemsidan och betala små tilläggsbeställningar i förväg, vilket gjorde beställningsprocessen långsam och krånglig.

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Tack för din feedback – roligt att höra att leveransen fungerade snabbt och bra.

När betalning sker med kort kan vi tyvärr inte lägga till kostnader på en redan lagd order. Därför erbjuder vi tilläggsbetalning som den smidigaste lösningen just nu.

Vi tar med oss dina synpunkter för att kunna förenkla processen framöver.

Oceniono na 5 z 5

Bra service och bra prodtukter!

Bra service och bra prodtukter!

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Tusen tack för ert fina omdöme 🙌 Vi blir verkligen glada att höra att ni är nöjda både med service och produkter!

Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver.

Oceniono na 2 z 5

Långsam respons och när roll upn väl…

Långsam respons och när roll upn väl kom så var den feltryckt. Och med ingen tid kvar till eventet den skulle användas till så korrigering var ej möjlig

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Tack för att ni delar med er av er upplevelse – vi förstår verkligen frustrationen i att inte ha materialet redo inför ert event.

När vi går igenom ärendet ser vi att vår återkoppling har varierat mellan cirka 20 minuter och nästkommande vardag.

Det underlag som inkom med ordern var inte tillräckligt högupplöst, och därför hade vi en dialog med er kring detta innan tryck.

Utifrån er återkoppling verkar det som att bildvåderna inte har monterats enligt anvisning. Vi har däremot inte fått något bildunderlag som visar detta, vilket gör att vi inte kan kommentera den delen i nuläget.

Vi hör av oss till er via mejl för att reda ut situationen och hitta den bästa lösningen framåt.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej