Jeg registrerte meg en fredag og satte inn 600 kr med bankoverføring, kom med en gang. Bonusen dukket opp og jeg spilte automater, vant rundt 1400 kr. Da jeg ba om uttak startet maset: først ID, så se... Zobacz więcej
Velkomstbonusen var grunnen til at jeg registrerte meg, angivelig x20 omsetning. Etter et innskudd på 500 kr sto det x40 i vilkårene og en spillvekting som gjorde det nesten håpløst. Supporten brukte... Zobacz więcej
meldte meg på det gamle nettbrettet, innskudd ok, og så bare utfor. automatene frøs i bonusrundene, saldoen hakka, jeg måtte laste på nytt i ett sett. skrev til supporten og de mente det var enheten m... Zobacz więcej
Dette er stedet jeg alltid kommer tilbake til når jeg vil ha en ordentlig spillopplevelse. Alt bare virker som det skal.
Noen liker å planlegge, andre hopper rett inn i opplevelsen. RollRocket er laget for dem som setter pris på spontan underholdning og ønsker en plattform hvor nye gamingopplevelser alltid er innen rekkevidde. Her står energi og nysgjerrighet i sentrum. Brukerne kan utforske casinoinspirerte spill, oppdage nye favoritter og nyte et digitalt miljø som stadig utvikler seg med nye muligheter for underholdning. RollRocket ønsker å inspirere spillere til å utforske, prøve noe nytt og gjøre hver spilløkt til en opplevelse som føles litt annerledes enn den forrige.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Dette er stedet jeg alltid kommer…