Zobacz, co mówią recenzenci
support svarte etter nesten et døgn og løste ingenting, bare en generisk melding. for et enkelt spørsmål er det altfor tregt
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Botelizono er skapt for dem som mener at god underholdning handler om valgfrihet. Plattformen samler ulike former for casinoinspirert gaming og gir brukerne muligheten til å utforske digitale opplevelser som passer deres egne interesser og spillestil. Vi ønsker å tilby mer enn bare et sted å spille. Botelizono er et miljø hvor nysgjerrighet, variasjon og nye opplevelser står i sentrum, slik at hvert besøk kan føles annerledes enn det forrige. Gjennom kontinuerlig utvikling ønsker Botelizono å være en inspirerende destinasjon for alle som liker moderne online casino-underholdning.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
gros joueur de Money Train et Gonzo's…
gros joueur de Money Train et Gonzo's Quest, je suis sur ce genre de casino depuis des années donc je sais reconnaitre quand c'est carré. retrait de 2100e demandé un dimanche soir, je pensais devoir attendre lundi mais c'est passé dans la nuit, viré le lundi matin. le bonus reload du weekend vaut le coup si tu respectes le plafond de mise sinon ça t'annule les gains attention. le chat repond en français en moins de 2 min à chaque fois que j'ai eu besoin. solide
support repondu en 5 min sur le chat…
support repondu en 5 min sur le chat pour un souci de verif, regle direct. bon site
ça fait trois mois que je joue et…
ça fait trois mois que je joue et franchement j'ai rien à redire. je suis surtout sur Sweet Bonanza et Gates of Olympus le soir, les tours bonus tombent bien. j'ai demandé un retrait de 480e la semaine derniere par virement, arrivé sur mon compte en 2 jours ouvrés, pas de blabla pas de documents à renvoyer 40 fois. le support m'a repondu une fois via le chat à 23h pour une question sur le wager du bonus de bienvenue, mec sympa qui a repondu clairement. je reste
På åpenhet er de svake
På åpenhet er de svake, vilkårene på hjelpesida stemte ikke med tilbudet jeg tok.
Agenten var høflig nok
Agenten var høflig nok, men skjønte ikke problemet.
Prøvde å flytte saldoen fra casino til…
Prøvde å flytte saldoen fra casino til sport og den overførte ikke skikkelig, måtte skrive til support.
søket i lobbyen finner ingenting
søket i lobbyen finner ingenting, umulig å filtrere på leverandør
innskuddsfeilen dukka opp igjen og…
innskuddsfeilen dukka opp igjen og igjen, gikk på tredje forsøk
Jeg meldte meg inn på det gamle…
Jeg meldte meg inn på det gamle nettbrettet, innskudd ok, og derfra gikk det bare nedovr. Slotsene frøs i bonusrundene, saldoen hakka og jeg måtte laste inn hele tida. Jeg skrev til support og de sa det var enheten min. Morsomt, siden alle andre casino kjører fint på det.
På åpenhet er de svake
Innskuddene går inn på sekundet
Innskuddene går inn på sekundet, men uttakene drar seg. Sjette dagen med behandling og fortsatt ingenting.
alt var fint helt til jeg prøvde å ta ut
Kassa bugga og viste feil saldo to…
Kassa bugga og viste feil saldo to ganger.
Velkomstbonusen var grunnen til at jeg…
Velkomstbonusen var grunnen til at jeg registrerte meg, angivelig x25 i omsetning. Etter at jeg satte inn 400 kr sto det plutselig x50 i de ekte vilkårene. Support brukte en halv dag på å svare og forklarte ingenting. Dagen etter stengte jeg kontoen.
Vant litt på et crash-spill og uttaket…
Vant litt på et crash-spill og uttaket ble stående til vurdering. Det ødela resten av tilliten jeg hadde.
gidder ikke mer
support svarte etter nesten et døgn og…
Reload-bonusen ble nekta uten noen som…
Reload-bonusen ble nekta uten noen som helst begrunnelse.
kyc starta først etter at jeg ba om…
kyc starta først etter at jeg ba om uttak, beleilig
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.