Geweldige webshop ! Uitstekende prijs /kwaliteit verhoudingen. Wat ontzettend mooie kleding met goede kwaliteit! Zijn heel toegankelijk en de service is echt top! Weer een nieuwe favoriete webshop v... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
In de live van 19 februari 2025, 2 artikelen geclaimd en meteen betaald. 3x gevraagd of dit samengevoegd kon worden ivm verzendkosten. Dit was mogelijk en werd door haar genoteerd op de uitgeprinte bo... Zobacz więcej
Odpowiada na 47% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hele slechte service, item met zweetgeur.
Nooit meer hier bestellen. Op tiktok een item geclaimed, kwam binnen en stonk enorm naar zweet. In eerste instantie reageerde ze toen snel op de mail. Daarna ging het al vrij snel over in negeren. Ik wilde het item terugsturen aangezien ik een nieuw, schoon item mag verwachten. Hierna nogmaals contact opgenomen, omdat ik door haar toedoen een slecht item heb ontvangen. Een bedrijf zou dan ook de verzendkosten moeten vergoeden. Minstens 6 keer gemaild, maar vanaf haar kant blijft het stil. Ze klinkt aardig op tiktok, maar haar service laat anders zien…
Ook de consumentenbond zegt dat dit vergoed zou moeten worden door het bedrijf gezien het gaat om een ondeugdelijk product. Haar dit ook toegestuurd, maar blijkbaar is negeren haar enige optie.
Bestel vaak via tiktok… maar dit was…
Bestel vaak via tiktok… maar dit was zo’n onaardige service.
Ik had betaald en al paar keer gevraagd waar het pakket bleef. Waarop ze antwoorden dat het onderweg was.
Later bleek dat ze de betaling niet kon terug vinden en moest ze het nog versturen. Ze doet aardig op tiktok maar als je haar appt was het niet vriendelijk.
N
Toffe items gekocht
Twee keer besteld. Leuke kleding, leuke live! Aanrader
Bizar slechte service
In de TikTok live een blazer “geclaimed” , je zou zeggen dat deze nieuw zou moeten zijn of zo goed als nieuw! Na binnenkomst bleek dat al gauw niet meer te zijn , blazer stonk ongelofelijk naar zweet zowaar dat ik er misselijk van werd en vervolgens ook ontdekt dat de mouw kapot was . Netjes gemeld en kreeg een berichtje over een eventuele korting. Je raad het al! nooit meer wat van gehoord.
Vervolgens de webshop nog een kans gegeven en wat besteld maar helaas moest dat retour. netjes binnen de tijd retour gemeld en gestuurd, pakket is afgeleverd bij Rinth maar geen gehoor met wanneer ik mijn geld terug krijg . Meerdere berichtjes gestuurd maar je word gewoon genegeerd ….. zeg maar dag tegen de €100
Kortom , als je wat besteld prima maar verwacht niks van de service of je geld terug nadat je geretourneerd hebt

Odpowiedź od Rinth
Geweldige webshop
Geweldige webshop ! Uitstekende prijs /kwaliteit verhoudingen. Wat ontzettend mooie kleding met goede kwaliteit! Zijn heel toegankelijk en de service is echt top! Weer een nieuwe favoriete webshop voor mij🩷😍🛍
Dus dames zeker een aanrader om hier de leukste items te scoren!
Kapot artikel ontvangen
Na meerdere keren Rinth op tiktok gezien te hebben, uiteindelijk toch een keer besteld. Helaas is mijn ervaring niet al te best. Ik kreeg een defect artikel. Contact gehad en zou een retourlabel ontvangen. Na bijna een maand nog steeds geen label ontvangen en mijn verdere reminder berichten worden volledig genegeerd!!
Marinthe is een super aardige
Marinthe is een super aardige, stijlvolle en klasse dame! Altijd tevreden geweest over de kleren die ik thuis kreeg. Sinds ik Rinth heb ontdekt koop ik enkel en alleen mijn kleren bij haar in. Ook het advies is altijd fijn, ze weet waarover ze spreekt en is ook eerlijk als het niet zou passen. Ik en mam zijn allebei zeer tevreden! Zeker het kopen waard
Mooi!
Hele mooie kleding. Ben er super blij mee. Ook fijn dat je via tiktok live advies kunt krijgen.
Geweldig!!
Sinds ik Rinth heb ontdekt via TikTok live heb ik al veel kleding gekocht bij deze webshop. Marinthe is een super lieve verkoper die voor haar klanten klaar staat! Ook de levering gaat super snel. Mocht je leuke kleding willen raad ik het zeker aan om een kijkje te nemen!!🩷

Odpowiedź od Rinth
Fijne winkel
Al een paar keer besteld. Hele leuke items. Vorige maand een broek besteld en kwam er bij de 1e keer dragen achter dat er een weeffout in de stof zat. Hierover contact gehad. Kreeg direct een retourlabel en de broek is netjes omgeruild zonder te zeuren dat ik alle kaartjes er al af had gehaald. Top service! Ga zo door Marinthe!
Marinthe wat ben jij een topper!
Marinthe wat ben jij een topper!! Leuke lives, leuke kleding en ook de nieuwe collectie is bij jou altijd leuk! Keer op keer ontzettend veel plezier van de kleding die ik bij je koop en altijd goed maatadvies. Amper wat terug hoeven sturen hierdoor.
Snelle levering en vlotte reacties op je mailtjes etc ✅
Lieve marinthe, ga zo door!! 🩷🩷
Hele nette verkoopster + goed stevig…
Hele nette verkoopster + goed stevig ingepakt!
Een echte aanrader
Een echte aanrader !
Super leuke items voor leuke prijzen. Ik heb al meer dan 100 x besteld en ben altijd super tevreden. De items worden super goed verpakt en altijd netjes verzonden ! Ik zou zeggen bestellen 😍❤️
Lieve meid
Lieve meid
Goeie service, top kwaliteit kleding.
En snelle verzending
Super leuke webshop
Deze dame doen haar werk met zoveel passie en plezier dat het altijd weer een super gezellige ontspannen live is op tiktok. Echt super leuke kleding, prachtige kwaliteit en betaalbaar.
Ze geeft goed maat advies, heb bijna nog nooit iets retour gestuurd. Zou iedereen adviseren een leuke bestelling te plaatsen bij Rinth.nl, want ze is super betrouwbaar❤️
Een webshop met een vriendelijke…
Een webshop met een vriendelijke eigenaresse en leuke items! Tot nu toe altijd waar voor mijn geld gekregen. Onlangs kocht ik een armband waarvan helaas snel een steentje los was. Super goede service, er werd ‘s avonds op mijn berichtje geantwoord en 2 dagen later had ik een nieuwe armband in huis. Ik koop graag leuke nieuwe items bij Rinth en hoop snel een keertje fysiek te kunnen komen shoppen. Ga zo door!
Rinth
Rinth (Marinthe) is een top meid met een top zaak kleren om verliefd op te worden met een top kwaliteit en een geweldige prijs!
Samen met Peetran altijd in een geweldige live om van te smullen er na live in pakken echt geweldig!
Ik raad haar van harte aan!
Ga vooral zo door meid!!!💗
Helemaal happy met de goede service
Echt een top webshop!
Echt een top webshop!
De kleding is altijd van hele goede kwaliteit de prijs kwaliteit verhouding is hier altijd echt super. Ik heb al een heel groot deel van mijn kast omgetoverd naar Rinth! Altijd heel vriendelijk en laat je graag wat zien in de live als je hierom vraagt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.