Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Bij Larenza geloven we dat stijl begint met eenvoud en kwaliteit. Onze collecties combineren tijdloze elegantie met dagelijks draagcomfort, zodat je er in elke situatie verzorgd en zelfverzekerd uitziet. In ons assortiment vind je kleding, schoenen en accessoires die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan te sluiten bij verschillende gelegenheden en persoonlijke stijlen. Van moderne essentials tot verfijnde klassiekers: elk item is ontworpen om moeiteloos te combineren en lang mee te gaan. Wij streven ernaar om mode toegankelijk, draagbaar en inspirerend te maken voor iedereen. Elke seizoen vernieuwen we onze collectie met nieuwe stukken die aansluiten bij actuele trends, zonder onze kenmerkende minimalistische stijl te verliezen. Ontdek de nieuwste collectie van Larenza en vind stijlen die perfect passen bij jouw dagelijks leven.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Niets lijkt zoals het is

Het leek een goede en betrouwbare website. Het artikel werd zelfs netjes binnen enkele dagen bezorgd (ondanks de feestdagen, chapeau). Helaas was de pasvorm niet zoals gewenst en wilde ik het artikel retourneren.
En daar begint het avontuur. Eerst moet je mailen met de reden van retour. Daarna is het ruim een week stil — waarschijnlijk per postduif. Vervolgens blijkt dat je foto’s moet opsturen van het artikel, zodat zij kunnen controleren of ik het niet ondertussen als poetsdoek heb gebruikt. Prima, ook dat netjes gedaan.
Daarna volgt opnieuw radiostilte van twee weken. In de tussentijd twee herinneringen gestuurd, maar die zijn blijkbaar verdwaald in dezelfde digitale berm. Uiteindelijk krijg ik een prachtig aanbod: óf 15% van het aankoopbedrag terug, óf het artikel retourneren naar China. Uiteraard met track & trace en voor slechts €50,-. Koopje.
Mijn tip: bespaar jezelf deze ellende en koop hier vooral niets

15 stycznia 2026

Drop shipping scammers

I ordered an item from this website that did not match the photos or quality shown online. The product appeared to be very low quality compared to what was advertised.
Delivery took more than two weeks, which was much longer than expected for a webshop targeting EU customers.
When I contacted customer service within 14 days, I was offered partial refunds (10% and later 15%) instead of a full refund. When I insisted on returning the item, I was informed that the only return option was to send the product back to China at my own expense, which was not clearly disclosed at checkout.
Based on this experience, the website appears to operate as a dropshipping store, with products shipped from outside the EU and returns handled overseas. No EU return address or prepaid return option was provided.
DONT BUY FROM THEM!!!!

14 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Een jas besteld die er op het plaatje…

Een jas besteld die er op het plaatje heel mooi uit zag. Wel lang op levering moeten wachten, blijkt het product uit China te komen. Als ik dat had geweten had ik het niet besteld. En wat een teleurstelling bij het uitpakken. Zulke slechte kwaliteit heb ik niet vaak gezien. Toch 70 euro voor betaald, veel leergeld 😔. Voor het retourneren moet je het weer als pakket naar China sturen en dat kost ook weer minimaal 60 euro. Kortom NIET MEER DOEN.

20 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik kocht de jas eigenlijk alleen omdat…

Ik kocht de jas eigenlijk alleen omdat ik het model mooi vond, maar hij is ook nog eens praktisch. Warm, niet te zwaar en staat goed met een hoodie eronder. Mijn vriendin zei zelfs dat het een van mijn beste aankopen is.

4 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Vader noemde het zijn nieuwe favoriet

Ik moest mijn jas ruilen voor een andere maat en dacht eerlijk gezegd dat het gedoe zou worden, maar dat viel enorm mee. Het team van Larenza regelde het supersnel en stuurde meteen een retourlabel. De nieuwe maat zit perfect en ik draag hem bijna elke dag.

8 listopada 2025
Oceniono na 3 z 5

Comfortabel én netjes genoeg voor werk

Ik moet eerlijk zeggen dat de kleur wat lichter was dan op de site, dat vond ik eerst jammer. Toch voelt de stof fijn aan en de voering is lekker zacht. Niet mijn absolute favoriet van Larenza, maar ik ga hem zeker dragen.

20 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Echte test tijdens een stortbui

Ik twijfelde eerlijk gezegd over de maat toen ik bestelde, maar de klantenservice reageerde binnen een uur op mijn bericht. Hun advies klopte helemaal; de pasvorm is perfect. Ik heb hem al een paar keer gedragen en hij ziet er nog steeds als nieuw uit.

11 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej