Oceniono na 5 z 5

Rikke får min klareste anbefaling!! Rikke er både dygtig, engageret og har sans for detaljen. Man føler sig 100% i de bedste hænder hos Rikke og mærker tydeligt, hvor stor erfaring der ligger bag h... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg havde fornøjelsen af at blive stylet af Lærke fra Riistyle i forbindelse med mit bryllup. Lærke var super skøn at være sammen med og var meget imødekommende i forhold til mine ønsker. Jeg elskede... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Rikke gjorde vores store dag helt perfekt. Hun er professionel, omsorgsfuld, detaljeorienteret, dygtig, sød, sjov, opmærksom og helt igennem fantastisk. Min makeup sad stadigvæk da jeg vågnede næste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste start på den største dag Vi afholdte to bryllupper, et lille en corona-sommer og et stort sommeren efter. Begge morgener var RiiStyle på pletten og lagde den smukkeste make-up og satte d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Artysta makijażysta
  2. Salon piękności
  3. Kurs
  4. Regulacja brwi
  5. Fryzjer z dojazdem
  6. Stylista

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF SELVFORKÆLELSE. STYLING, WORKSHOP & KURSER PÅ DINE PRÆMISSER.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Pia lagde den flotteste makeup og satte…

Pia lagde den flotteste makeup og satte det fineste hår. Hun forstod lige præcis det, som jeg gerne ville have. Og så fik hun mig til at slappe af hele vejen igennem. Jeg følte mig meget tilpas hele dagen, som den bedste version af mig selv. Kun ros herfra

19 sierpnia 2023

Hej Cecilie
Tusind tak for de fine ord og billeder 🙏🏻 Det betyder mere end du regner med…
Stort tillykke med brylluppet

Brudestyling over al forventning

Jeg blev brudestylet af Rikke, som havde taget Randi med til at style nogle gæster, og hold nu op hvor var det over al forventning. Rikke ramte alle mine ønsker og mere til - aldrig har jeg følt mig så smuk.
Og udover en perfekt styling, var det en kæmpe kæmpe støtte at have hende ved min side om morgenen, da hun fornemmede alle mine følelser, stressmomenter m.m. før jeg selv gjorde, og hun hjalp mig til at have den hyggeligste morgen og formiddag, og hjalp mig med at bevare roen, da alt var lidt stresset. Hun hjalp sågar med opvasken, da hun så, at jeg stressede over at ville nå at tage den inden afgang.

Jeg kan ikke give andet end de varmeste anbefaling til dejligste og dygtigste Rikke, Randi og Riistyle

Endnu engang et kæmpe tak herfra❤️

5 sierpnia 2023

Hej Helena
Tusind tak for de søde ord 🙏🏻
Det var en fornøjelse at være iblandt dig og alle de skønne kvinder i dit liv.
Også en stor tak til Annika for ar lege fotograf og content creator 😅

Alt var som ønsket!

Alt var som ønsket! Jeg havde booket en bryllupsstyling af håret, så først en prøvestyling, hvor jeg føler at alle ønsker blev imødekommet. Vi havde en rigtig god dialog og Rikke forstod fuldstændig hvilken vej jeg ville. På bryllupsdagen blev håret sat til perfektion og dagen efter sad det stadig! Glæder mig allerede til næste anledning, hvor jeg kan booke Rikke igen!

24 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Rikke er en fantastisk underviser.

Rikke er en fantastisk underviser.
Jeg gik ind til denne oplevelse med en følelse af at det her lærer jeg aldrig, jeg kan ikke finde ud af det, men Rikkes enkle måde at lære det på, og online undervisning fungerer bare så godt!
Jeg elskede at kunne gå til og fra som det passede mig.
Alt i alt en rigtig god oplevelse:)

11 stycznia 2023

Bedste start på dagen!❤️

KÆMPE anbefaling til Rikke!

Jeg blev gift i går og både jeg selv, men også mine søstre og mor blev stylet af skønne, rolige Rikke. Rikke formår virkelig, at fange de forskellige ønsker til styling af både hår og make-up og ud fra dem, skaber hun de smukkeste resultater❤️ Udover, at hun bare er enormt dygtig, har Rikke også en ufattelig ro over sig. Man føler sig så tilpas og hun står altid klar med råd, vejledning og hjælp - både før og under stylingen, hvis der skulle være behov for det. Jeg havde den bedste start på dagen!❤️ Tak for dig Rikke og hele dit RiiStyle Team. De varmeste anbefalinger og tanker herfra!

1 października 2022

Opsætning kursus

Tak Rikke 🙏 for et rigtig godt kursus
Fra kl 9 -16 kom jeg igennem en masse gode teknikker, som med sikkerhed vil hjælpe mig .
Rikke er god til formidling og havde forstået mit behov, og kom med et godt undervisnings materiale.
Så en rigtig spændene dag .🤩

28 września 2022

Stor anbefaling til Nikkie

Jeg kan varmt anbefale Nikkie fra Riis Style. Vi havde den hyggeligste formiddag sammen med masser af tøsehygge. Og på trods af nogle udfordringer med noget glemt makeup, så formåede hun at sætte mit hår og makeup på lige præcis den måde jeg havde drømt om. Både hår og makeup holdt hele dagen og natten. Det var lige som det skulle være.

13 sierpnia 2022

Hej Signe
Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder mere end du regner med 🙏🏻
Og endnu engang tusind tak for at hjælpe Nikkie med at løse udfordringen, det er vi begge utrolig glade for 😊

Lærke var helt fantastisk

Lærke var helt fantastisk, og passede bare ind 😍
Jeg var rolig hele morgenen, da jeg vidste der var styr på det 🙏

17 września 2022

Hej Camilla
Først og fremmest kæmpe tillykke med brylluppet 👏🏻 og tusind tak for den fine anmeldelse, den er både Lærke og jeg rigtig glade for 🙏🏻

Den bedste start på den største dag

Den bedste start på den største dag

Vi afholdte to bryllupper, et lille en corona-sommer og et stort sommeren efter. Begge morgener var RiiStyle på pletten og lagde den smukkeste make-up og satte det fineste hår! men derudover besidder teamet en ganske unik evne til at give en fuldstændig ro på, og få talt om dagen, virkelig få skabt glæde frem for nervøsitet. De har begge gange var den absolut bedste start på dagen!

26 sierpnia 2022

Hej Caroline
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder mere end du regner med.
Vi er utrolig glade for at vi måtte være en del af din og dine brudepigers morgen og hold nu op en skøn energi og kærlighed I piger har til hinanden… det var tydeligt at mærke!
Endnu engang tsk fordi vi måtte være med til at få jer til at shine ✨

Kæmpe stor tak Lærke

De største og varmeste anbefalinger til Lærke. Lærke stylede min datter Julie med make up, hår, blomster og slør samt lagde min make up.

Vi var ude hos Lærke til prøve styling og vi var allerede trykke der. Lærke er super professionel, varm, humoristisk og er bare så dygtig.
På bryllupsdagen den 30/7 kom Lærke til vores hotel. Det er det bedste vi har gjort. Hun skabte ro og hygge så vi glemte nerverne.

Lærke lavede det flotteste hår og den flotteste make up!!! Min datter var SÅ smuk og intet kunne være anderledes.-ville ønske jeg kunne vedhæfte et billede!
Vi festede til kl 6 næste morgen og hår og make up sad som var det lige lavet.
Vi fik også lavet bryn og vipper hos Lærke op til brylluppet- det er så flot og vi kommer til Lærke igen.
Så skal du giftes kan vi på det varmeste anbefale Lærke !!❤️

8 sierpnia 2022

Kære Jannie
Tusind tak for din fine anbefaling, det varmer både mit og Lærkes hjerte at hun modtager så flotte anbefalinger 👏🏻♥️ Lærke har virkelig også gjort en stor indsats på at blive opkvalificeret og har suget til sig af erfaringer fra de andre stylister på teamet 💪🏼
Vi er SÅ glade for at I havde en god oplevelse og tusind tak fordi du tog godt imod Lærke 🙏🏻

Varme anbefalinger til Lærke

Lærke, som er juniorstylist hos Riistyle, sørgede for min håropsætning og make-up i forbindelse med mit bryllup i juli. Det var en rigtig god oplevelse - både til prøvestylingen og selve bryllupsdagen 🌟

Lærke er meget dygtig, og man kan mærke, at hun er i sit rette element, og make-up'en sad perfekt hele dagen og natten! Håret skulle dog lige rettes til efter en tur i en åben sportsvogn ;-)

Lærke gjorde formiddagen super hyggelig og stylede også flere af mine veninder, min mor og min søster. En perfekt måde at starte sin bryllupsdag på!

Så Lærke får varme anbefalinger fra mig ❤️

7 sierpnia 2022

Hej Cecilie
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for både Lærke og jeg 😊
Tak fordi du valgte at booke en junior stylist. Vi gør meget ud af at uddanne vores stylister så de med selvsikkerhed og ro kan stå foran jer brude, men vigtigst af alt er at du, som brud, stolede på at Lærke kunne udføre opgaven 😊👏🏻

Oceniono na 5 z 5

Rikke giver en ro i maven både før

Rikke giver en ro i maven både før, under og efter. Hun lytter og tryller med hendes magi og får en til at ligne en million.
Jeg vil til en hver tid anbefale hende og hendes team.

20 czerwca 2022

Hej Anne-Katrine
Tusind tak for de søde ord 🙏🏻 Det var en fornøjelse at være en del af jeres formiddag.
Det var så hyggeligt og en skøn formiddag uden stress og jag.
Tillykke med brylluppet

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe TAK og en stor anbefaling af Pia…

Kæmpe TAK og en stor anbefaling af Pia fra Riistyle, som hjalp med hår, makeup og negle til mit bryllup + lavede de fineste krøller på min datter.
Jeg følte mig så godt tilpas, og under prøvestylingen fandt vi frem til præcis de farver og den opsætning, der passede til mig og min kjole.
Hår og makeup klarede både blæsevejr og hele natten på dansegulvet og sad fuldstændig perfekt helt til næste morgen:)
TAK!

31 maja 2022

Hej Trine
Tusind tak for den fine anbefaling og smukke billeder 😊 det så ud til at I havde en fantastisk dag 🎉
Nu er det tid til at nyde tiden som nygifte ♥️
Tak fordi vi måtte være en del af jeres store dag 🙏🏻

Brudestyling af Rikke

Jeg har haft verdens bedste oplevelse med Rikke fra RiiStyle! Jeg havde Rikke som stylist til mit bryllup - både hår og make up. Jeg var virkelig tilfreds med resultatet og både hår og make up sad perfekt hele dagen og aftenen.
Rikke var også bare super god i hele forløbet - først med prøveopsætning og på selve bryllupsdagen. Hun er top professionel og virkelig dygtig til at fange ens ønsker og tilpasse stylingen til en. Og så er hun virkelig behagelig at være sammen med og god til at skabe ro omkring hele forløbet! :-)

9 maja 2022

Tusind tak for de fine ord Nina ♥️
Det var en sand fornøjelse at få lov til at være sammen med dig og dine venner på denne særlige dag.
Du er heldig at have så hjerteligt etcteam omkring dig som bare tog mig ind som en del af “flokken” 🙏🏻 Tusind tak for tilliden

Styling af Pia

Det kan ikke beskrives med ord hvor glad jeg har været for hår og make-up som @hairbypiarasmussen @piarasmussenn ordnede til mit bryllup. Ikke nok med at det holdte hele aften så er hun den sødeste person og selv mine små piger var der plads og leg med 🥰 @piarasmussenn hjalp med at sætte håret på min mindste pige og den store fik hendes store drøm opfyldt med få lidt øjenskygge og læbepomade på❤️

4 maja 2022

Hej Mie
Tusind tak for din anbefaling og ja Pia er virkelig fantastisk! Vi er SÅ glade for at have hende som en del af teamet ♥️
Det lyder som om at både du og dine piger havde en fantastisk formiddag i selvskab med Pia.
Tak fordi du valgte RiiStyle til at være en del af din store dag 🙏🏻
Vi ses!

Oceniono na 3 z 5

Fin feststyling af Maria

Fin feststyling af Maria til min babyshower. Maria sørgede for at lave en rigtig smuk håropsætning ud fra det billede jeg havde vist hende. Øjenskyggen var også rigtig flot :-)
Dog trak det lidt ned på oplevelsen, at det var nogle ting hun overlod til mig selv at gøre, som f.eks. At lægge mascara, eyeliner og læbestift - hvilket jeg er virkelig dårlig til - samt det at jeg selv skulle ud og købe og medbringe vipper.
Jeg har fået lavet feststylings før, og noget af det lækre ved det er netop, at man ikke selv skal tænke på noget, men bare kan nyde at blive forkælet og gjort fin - især når man vælger at betale sig fra det :-) ellers et rigtig fint og effektivt arbejde fra Maria.

9 listopada 2021

Hej Katrine
Tusind tak for din anmeldelse og din uddybende mail.
Vi har talt om det i teamet og er opmærksom på at der er ting der kan forbedres. Det giver os stor værdi når vi modtager feedback og vi gør meget for at vores kunder skal få den absolut bedste oplevelse.
Vi håber at du havde en fantastisk fest.

Brudestyling RiiStyle

Jeg havde den store fornøjelse at blive brudestylet af Rikke på vores store dag. Lige fra første besøg til prøveopsætning følte jeg mig i sikre og trygge hænder. Rikke lyttede til alle mine ønsker og rådgav mig om alt fra slørets placering til hvad der passede bedst i det samlede udtryk. På dagen gled Rikke ligeså stille ind af døren og bidrog til hygge og rolig stemning før den store dag for os alle. Selvom Rikke var ene om at få både jeg og min søster til at stråle, var der ingen travlhed at spore, og vi var klar i god tid før afgang til kirken. Alle mine ønsker blev indfriet, jeg følte mig utrolig smuk og både hår og make-up holdt hele dagen til både grin, gråd og vild dans til slut. Jeg vil uden tvivl anbefale Rikke, og glæder mig til at besøge hende igen.

25 października 2021

Hej Iben
Tusind tak for din fine anbefaling, det betyder SÅ meget!
Også stor tak for at anbefale RiiStyle videre til dine veninder som skal giftes i år.

Hvis jeg kunne gav jeg Rikke 1000 stjerner

Hvis jeg kunne gav jeg Rikke 1000 stjerner ⭐️

Rikke er yderst professionel fra start til slut.

Tusind tusind tak Rikke 🙏🏻

Jeg fik en fuld styling af Rikke - både hår og makeup.

Jeg var lykkelig og havde den bedste mavefornemmelse, da jeg havde været til prøvestyling hos Rikke, allerede der skabte hun så meget ro og jeg følte mig så smuk, da jeg kørte derfra, Rikke ramte fuldstændig plet!

På selve bryllupsdagen stylede Rikke også min mor og svigerinde, det var bare så skønt og vi fik den bedste behandling.

Kan stadig ikke få armene ned over, hvor fuldstændig perfekt både makeup og hår var hele dagen, aftenen og natten 👏👌 Stylingen sad bare lige i skabet og var så smuk! Trods tårer, grin, kram, kys og vild dans til kl.05.00 så holdte stylingen til det hele - mit hår sad stadig helt perfekt, da jeg gik i seng.

Rikke gav os den bedste start på dagen og det var som om hun altid havde været en del af familien - Rikke har den dejligste personlighed og skabte så meget ro og hygge omkring os.

De varmeste anbefalinger og 1000 stjerner herfra 🤩

Vi er dybt taknemlige og jeg følte mig smukkere end nogenside 😘

De kærligste hilsner fra en MEGET tilfreds kunde

21 października 2021

Hej Rikke
Åh hvor jeg bliver SÅ rørt over din besked 🥰 dine ord betyder meget mere end du ved!
Det var den største fornøjelse at være en del af jeres særlige dag. Jeg glæder mig til at lille Frederik en dag skal i praktik 😂😘 Det var så skønt og hyggeligt at være sammen med jer ♥️
Vi ses igen næste gang

Oceniono na 5 z 5

Fuldt ud tilfreds med den service

Fuldt ud tilfreds med den service, som Rikke udførte, da vi havde brug for hjælp til at sætte min kærestes hår på vores store dag!

1 października 2021

Hej Stefan
Tak for din fine anmeldelse, jeg håber at I fik nøjagtig den fest I havde drømt om og at alt gik som planlagt - tiltrods for lidt overraskelser undervejs 😊 Det var en fornøjelse at være en del af jeres formiddag.
Rikke

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej