Super sød frisør! Dygtig til at klippe kørestolsbrugere, og super sød at snakke med! Vildt god rådgivning, super god oplevelse og vildt flot resultat!
Frisøren var meget præcis,udførte klipningen præsentabel
Dinhjemmefrisør kom hjem til mig og mine 2 drenge på 4 og 6 år. Helt roligt faldt han ind i drengenes verden og skulle se deres værelse og resten af huset 😅 han er helt nede på jorden og tager de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ingen tvivl…. En fantastisk frisør som er super dygtig og MEGET behagelig. Vi brugte ham på intensiv afdeling på AUH, og trods div slanger mm skabte han et fantastisk resultat. Han er dygtig, fleks... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Din mobile herrefrisør i Aarhus og Omegn. Vi tilbyder professionel hårklip og gør hverdagen nemmere.
8000, Aarhus, Dania
- info@dinhjemmefrisor.dk
- dinhjemmefrisor.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super oplevelse
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, super høflig frisør og min kæreste mener altså jeg ADLRIG er blevet klippet så pænt tidligere, stor anbefaling herfra :-)
Rigtig behagelig service og man får…
Rigtig behagelig service og man får føles at blive kælet for. Value for money
Ud over det sædvanelige!
Jeg stod i en meget presset personlig situation og Alen tryllede med tiderne og klippede mig efter jeg havde puttet min søn. Super venlig og nede på jorden og den bedste klipning jeg har fået i Aarhus!
Det bliver ikke sidste gang. Anbefalingen hermed givet videre.
Dygtig og behagelig frisør
Frisør som kan sit håndværk og meget behagelig at tale med 😊
Han fangede hurtigt hvilken retning min søn gerne ville i, selvom det er første gang han klipper ham. Vi er meget tilfredse med resultatet og giver de bedste anbefalinger.
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse, med et rigtig godt resultat, opnået under vanskelige arbejdsbetingelser, af yderst behagelig frisør.
Super behagelig oplevelse
Super behagelig oplevelse - klipning i trygge rammer er et helt perfekt alternativ når det er svært at komme afsted til frisør. Og bedst af alt - barnet var SÅ tilfreds med resultatet.
Meget tilfreds
Frisøren var meget præcis,udførte klipningen præsentabel
Både professionel og omsorgsfuld
Både professionel og omsorgsfuld , en rigtig god oplevelse . Fin klipning af min mand , som bor på plejehjem .
Rigtig god oplevelse min far var meget…
Rigtig god oplevelse min far var meget tilfreds og vil helt sikkert booke tid igen næste gang
Super dygtig .
Ingen tvivl….
En fantastisk frisør som er super dygtig og MEGET behagelig.
Han er dygtig, fleksibel, behagelig, omhyggelig og en skøn person 👍🏻

Odpowiedź od Dinhjemmefrisør
Dinhjemmefrisør kom hjem til mig og…
han er helt nede på jorden og tager det afslappet.
Vi sider tilbage med en meget professionelt klipningen alle 3 og er meget tilfreds.
Bestemt ikke sidste gang vi bruge dinhjemmefrisør.
😁

Dygtig frisør
Virkelig dygtig, og detaljeorienteret frisør der gå op i sit håndværk.
Dygtig frisør
Virkelig flink, og dygtig frisør, som tager sig god tid, og som klipper efter din hårtype, hvilket ikke altid er tilfældet hos andre.
Og så til en billig pris ifht. Hvad man får.
Kan varmt anbefales!

Fleksibel og god
Venlig, fleksibel og dygtig frisør - varme anbefalinger herfra
Mega god og sød service og rigtig godt…
Mega god og sød service og rigtig godt resultat kan klart anbefales
Jeg bestilte en tid hos din hjemme…
Jeg bestilte en tid hos din hjemme frisør da jeg var sent ude i forhold til at bestille tid ved en salon. Jeg fik bestilt tid og klippet hår inden for halvanden time. Super super service.
Klippet er jeg og så meget tilfreds med da Alen giver sig tid til at vurdere og komme med gode råd til hvad han syntes. Klart en anbefaling herfra.

Odpowiedź od Dinhjemmefrisør
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.