Oceniono na 5 z 5

Super sød frisør! Dygtig til at klippe kørestolsbrugere, og super sød at snakke med! Vildt god rådgivning, super god oplevelse og vildt flot resultat!

Oceniono na 5 z 5

Dinhjemmefrisør kom hjem til mig og mine 2 drenge på 4 og 6 år. Helt roligt faldt han ind i drengenes verden og skulle se deres værelse og resten af huset 😅 han er helt nede på jorden og tager de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ingen tvivl…. En fantastisk frisør som er super dygtig og MEGET behagelig. Vi brugte ham på intensiv afdeling på AUH, og trods div slanger mm skabte han et fantastisk resultat. Han er dygtig, fleks... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Fryzjer z dojazdem
  2. Fryzjer dla obu płci
  3. Fryzjer domowy

Napisane przez firmę

Din mobile herrefrisør i Aarhus og Omegn. Vi tilbyder professionel hårklip og gør hverdagen nemmere.

4,6

1 gwiazdka

Super oplevelse

3 października 2025

Ud over det sædvanelige!

Jeg stod i en meget presset personlig situation og Alen tryllede med tiderne og klippede mig efter jeg havde puttet min søn. Super venlig og nede på jorden og den bedste klipning jeg har fået i Aarhus!

Det bliver ikke sidste gang. Anbefalingen hermed givet videre.

2 września 2024

Dygtig og behagelig frisør

Frisør som kan sit håndværk og meget behagelig at tale med 😊
Han fangede hurtigt hvilken retning min søn gerne ville i, selvom det er første gang han klipper ham. Vi er meget tilfredse med resultatet og giver de bedste anbefalinger.

16 sierpnia 2024

Super dygtig .

Ingen tvivl….
En fantastisk frisør som er super dygtig og MEGET behagelig.
Han er dygtig, fleksibel, behagelig, omhyggelig og en skøn person 👍🏻

15 listopada 2023

Kære Birthe
Tusinde tak for de pæne ord og ros!
Det betyder meget, og det glæder mig, at du/i havde en god oplevelse, som du vil dele med andre. Tak.
Håber i har det godt.

Oceniono na 5 z 5

Dinhjemmefrisør kom hjem til mig og…

han er helt nede på jorden og tager det afslappet.
Vi sider tilbage med en meget professionelt klipningen alle 3 og er meget tilfreds.
Bestemt ikke sidste gang vi bruge dinhjemmefrisør.
😁

9 listopada 2023

Kære Alexander
Mange tak for din anmeldelse.
Det er altid en fornøjelse! Det glæder mig, at du/i havde en god oplevelse, som du vil dele med andre. Tak.

Dygtig frisør

Virkelig flink, og dygtig frisør, som tager sig god tid, og som klipper efter din hårtype, hvilket ikke altid er tilfældet hos andre.
Og så til en billig pris ifht. Hvad man får.
Kan varmt anbefales!

1 listopada 2023

Kære Daniel
Mange tak for de pæne ord!
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med både behandlingen og vores priser. Vi bestræber os altid på, at yde den bedste service til vores kunder.
Tak fordi du vil dele din oplevelse med andre.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en tid hos din hjemme…

Jeg bestilte en tid hos din hjemme frisør da jeg var sent ude i forhold til at bestille tid ved en salon. Jeg fik bestilt tid og klippet hår inden for halvanden time. Super super service.
Klippet er jeg og så meget tilfreds med da Alen giver sig tid til at vurdere og komme med gode råd til hvad han syntes. Klart en anbefaling herfra.

10 sierpnia 2023

Kære Christian
Mange tak for de fine ord. Det glæder mig at hører, at du er tilfreds med resultatet og at du havde en god oplevelse - som du vil dele med andre.
Tak for det.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej