Ribe Jagt & Fiskeri Recenzje 406

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Torsdag ved middagstid afgav jeg en ordre (nr. #65221). Dagen efter kunne jeg hente mine varer i en pakkeshop. Superhurtigt. Fine varer til en okay god pris. Forud havde jeg fået en fin og ven... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alle de bestilte varer kom som lovet. Dog havde jeg bestilt en skjorte( Fjällräven) et nummer for stor, så i stedet for at sende varen retur valgte jeg at besøge butikken, for at bytte den. I butikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig og korrekt levering af mine bestilte produkter til nærmeste pakkeudleveringssted. Forvarsel, da min pakke blev sendt, og besked igen da pakken kunne hentes. Alt var perfekt, og jeg e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er en god oplevelse at handle hos Ribe Jagt & Fiskeri. Stort udvalg, hurtig levering også ved retur, så meget tilfreds.

1. Sklep łowiecki

Napisane przez firmę

Vi er en dansk jagt- og fiskeributik, der har eksisteret siden 2006. Uanset om du handler online eller i vores fysiske butik, er du garanteret god vejledning inden for jagt, fiskeri og outdoor. Vores online og fysiske butik er fyldt med kvalitetsbeklædning og godt udstyr til jægeren, fiskeren og friluftsmennesket. Derudover har vi et bredt udvalg af det nyeste optik og nye/brugte våben. Køber du dit våben/optik hos Ribe Jagt & Fiskeri hjælper vi altid med montering. Derudover kan vi også hjælpe dig med indskydning på vores 100 meters indskydningsbane.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Hurtig behandling af køb

Hurtig behandling af køb, flinke og vender hurtigt tilbage ved spørgsmål. Bestilte og kunne afhente min pakke dagen efter. Super service!
Mange tak Mikkel.

10 listopada 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse af Ribe Jagt & Fiskeri. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til igen at byde dig velkommen i butikken eller på www.ribejagtogfiskeri.dk

Hurtig levering😊

25 października 2025

Hej Lotte,

Fornemt

Super hurtig levering! Sammen med en god pris.
Was gibt es nicht zu mögen

19 września 2025

Hej Martin,

Hurtigt svar og levering

25 września 2025

Hej Johannes,

Alt er godt!

Lynhurtig levering, skøn produkt og fin pris
Jeg er fan af butikken :)
Vender tilbage.
Fuld plade på 🌟🌟🌟🌟🌟

18 września 2025

Hej Rita,

Oceniono na 5 z 5

Super handel og service i top som den…

Super handel og service i top som den plejer

8 września 2025

Hej Svend,

26 sierpnia 2025

Hej Carsten,

lynhurtig og venlig betjening

lynhurtig og venlig betjening
blev ringet op ca 1 time efter bestilling ,at der desværre var en af varene det var udsolgt ,og om jeg ville ha en anden i stedet for , det var godt nok god service

18 sierpnia 2025

Nemt og hurtigt

3 sierpnia 2025

Hej Kirsten,

Succes

Når jeg har handlet ved Ribe jagt og fiskeri har de været lynhurtig til at behandle ordre.
I går eftermiddags bestilte jeg og her til morgen kom pakken allerede.
Jeg vælger Ribe jagt og fiskeri da priserne er fornuftig og så har de et godt udvalg.

6 sierpnia 2025

Hej Lena,

Hurtig levering.

Det kommer altid hurtigt og de rigtige varer, når jeg køber hundefoder online.

24 lipca 2025

Hej Trine,

Oceniono na 5 z 5

De gik helt fint hurtigt til at sende…

De gik helt fint hurtigt til at sende og svare
Så det er ikke sidste gang jeg handler der

29 lipca 2025

Kan anbefales. 😃

15 lipca 2025

Hej John,

Meget hurtig levering

Jeg har nu bestilt hundefoder af 2 omgange fra Ribe Jagt og Fiskeri. Prisen er god, og de leverer meget hurtigt. Denne gang er varen på vej en time efter, at jeg har lagt ordren. Det er virkelig god service!

9 lipca 2025

Hej Kimmie,

Oceniono na 5 z 5

Kvalitetsvarer til billige penge og…

Kvalitetsvarer til billige penge og hurtig levering 🤩

24 czerwca 2025

Hej Laila,

super service

1. klasses levering og returnering.

27 czerwca 2025

Hej Kasper,

Oceniono na 5 z 5

Varen var helt som forventet og passede…

Varen var helt som forventet og passede perfekt ! En lækker uldgenser i fjeldræven . Blev leveret lige til døren .😊😊😊 .

16 czerwca 2025

Hurtig betjening og levering

6 maja 2025

Hej Harri,

Mikkel, Ribe Jagt & Fiskeri

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej