Ribe Jagt & Fiskeri Recenzje 406

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Torsdag ved middagstid afgav jeg en ordre (nr. #65221). Dagen efter kunne jeg hente mine varer i en pakkeshop. Superhurtigt. Fine varer til en okay god pris. Forud havde jeg fået en fin og ven... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig og korrekt levering af mine bestilte produkter til nærmeste pakkeudleveringssted. Forvarsel, da min pakke blev sendt, og besked igen da pakken kunne hentes. Alt var perfekt, og jeg e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er en god oplevelse at handle hos Ribe Jagt & Fiskeri. Stort udvalg, hurtig levering også ved retur, så meget tilfreds.

1. Sklep łowiecki

Napisane przez firmę

Vi er en dansk jagt- og fiskeributik, der har eksisteret siden 2006. Uanset om du handler online eller i vores fysiske butik, er du garanteret god vejledning inden for jagt, fiskeri og outdoor. Vores online og fysiske butik er fyldt med kvalitetsbeklædning og godt udstyr til jægeren, fiskeren og friluftsmennesket. Derudover har vi et bredt udvalg af det nyeste optik og nye/brugte våben. Køber du dit våben/optik hos Ribe Jagt & Fiskeri hjælper vi altid med montering. Derudover kan vi også hjælpe dig med indskydning på vores 100 meters indskydningsbane.

4,9

Fantastisk hurtig levering
Fantastisk personale service

3 maja 2026

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse af Ribe Jagt & Fiskeri. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til igen at byde dig velkommen i butikken eller på www.ribejagtogfiskeri.dk

Altid venlig og hjælpsom betjening

Altid venlig og hjælpsom betjening

7 maja 2026

Hej Minna,

Oceniono na 5 z 5

Super god service og lækker levering

Super god service og lækker levering, 24 timer efter bestilling er pakken hjemme.

7 maja 2026

Hej Asbjørn,

Oceniono na 5 z 5

Verdensklasse butik med et kæmpe…

Verdensklasse butik med et kæmpe udvalg. Super dygtigt og skønt personale.

25 kwietnia 2026

Hej Knud,

Oceniono na 5 z 5

Det er en god oplevelse at handle hos…

15 kwietnia 2026

Hej Bo,

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig service til en kanon pris.

10 kwietnia 2026

Hej Kim,

Godt køb

Godt køb
Ingen kommentarer.

7 marca 2026

Hej Peter,

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, og gode priser.

1 marca 2026

Hej Benny,

Sådan 👍😎

Gode priser, hurtig ekspedition, har handlet der før, og gør det gerne igen, og igen…👍

23 lutego 2026

Hej Hubert,

Oceniono na 5 z 5

Alle de bestilte varer kom som lovet

Alle de bestilte varer kom som lovet. Dog havde jeg bestilt en skjorte( Fjällräven) et nummer for stor, så i stedet for at sende varen retur valgte jeg at besøge butikken, for at bytte den. I butikken fik jeg den bedste service, samtidig så jeg et kæmpe udvalg fra Fjällräven.

19 lutego 2026

Hej Søren,

Oceniono na 5 z 5

God handel og god kundeservice

Jeg købte tre varer og måtte returnere en. Alt forløb både effektivt og professionelt. Hurtig levering og hurtig behandling af refundering. Jeg giver denne virksomhed mine bedste anbefalinger.

13 lutego 2026

Hej Martin,

Oceniono na 4 z 5

Gode tilbud ( bedre end konkurrenter)…

Gode tilbud ( bedre end konkurrenter) og god betjening
Vh Jørgen Brunsgaard

3 lutego 2026

Hej Jørgen,

Det fungerer så godt.

Torsdag ved middagstid afgav jeg en ordre (nr. #65221).
Dagen efter kunne jeg hente mine varer i en pakkeshop.
Superhurtigt. Fine varer til en okay god pris.
Forud havde jeg fået en fin og venlig behandling af kundeservice ifm. ombytning / returnering af en julegave.

Herfra er er der kun ros og mine varmeste anbefalinger til Ribe Jagt & Fiskeri.

Ole Viller

16 stycznia 2026

Hej Ole,

Rigtig god pris

Rigtig god pris - alt fungerede som det skulle

2 stycznia 2026

Hej Sanne,

Oceniono na 5 z 5

Nemlig og hurtig bestilling og blev…

Nemlig og hurtig bestilling og blev afsendt allerede dagen efter bestilling, selvom det er i den travleste tid på året (jul og nytår).

28 grudnia 2025

Super god service

10 grudnia 2025

Hej Ronni,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering super god vare

25 listopada 2025

Hej Anette,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering det hele fungerer godt…

Hurtig levering det hele fungerer godt 😊👍

18 listopada 2025

Hej Thomas,

Mikkel, Ribe Jagt & Fiskeri

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej