Reunion Recenzje

2036
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag gillar ofta era kläder och har fått plagg som jag är nöjd med! Mycket nöjd. - Nu helsnygg mörkgrå väst! ( och den var gratis pgav 3 för 2) - Mycket fin linnekavaj, beige/vit. Så snyggt med ny... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Härliga linnekläder till bra priser! O dessutom kör de live-visningar så att man faktiskt ser hur kläderna ser ut i form o färg, o som en himla fin bonus har man möjlighet att vinna ett plagg dessutom... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blusen var underbar, köpte en till i annan färg! Klänningen… jo, fin men lite för krulligt i halsen/ urringningen men jag kanske kan tänja den en aning. Skönt tyg och fin färg.

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

En härlig webbshop som fokuserar på mode för kvinnor och det bästa livet man kan leva med dem härligaste kläderna vi kan erbjuda. Här hittar du sommarklänningar, linnekläder, stickade koftor och sköna jeans. Du hittar även skor, inredning och design. Allting du kan tänka dig för det härliga livet som Reunionkvinna. De plagg vi inte ritar och producerar själva, handplockar vi hos en mängd duktiga, kreativa leverantörer i både Italien och Frankrike. Vårt fokus är att hitta det lilla extra för dig. Produkterna inom inredning, dofter och trädgård kommer från våra kollegor och vänner i branschen. Vi väljer det vackraste, bästa, mumsigaste, roligaste, mest väldoftande vi kan hitta – allt för dig och ditt hem. Varmt varmt välkommen in i vår värld av njutning!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

(2036)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 671

Napisz recenzję

Härliga kläder

Härliga kläder, originella och sköna material.
Snabb service, en sak dock finns inga leverans alternativ tyvärr endast ett vilket försvårar hämtning.

22 czerwca 2026

Bra kvalitet

Köpte en linneklänning. Bra kvalitet, Fina sömmar. Väldigt genomskinlig så jag måste ha en underklänning. Ni verkar vara ett seriöst företag så det får gärna framgå i texten hur det ligger till

13 lipca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Varan var ej någon blus snarare tunika.

Varan var ej någon blus snarare tunika.
Alldeles för stor dessutom.

25 czerwca 2026

Hej Hariette,

Tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att höra att blusen inte motsvarade dina förväntningar vad gäller modell och storlek.

Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt med både produktbilder, beskrivningar och mått på vår hemsida för att göra det lättare att hitta rätt modell och storlek.

Vi tar självklart till oss av din feedback och hoppas att du hittar något annat i vårt sortiment som passar dig bättre.

Oceniono na 2 z 5

Klänningen jag beställde och har fått…

Klänningen jag beställde och har fått levererad var sömmen trasig på ett flertal ställen. Jag har fått sitta och laga där den släppt. Inte ok🙁

24 czerwca 2026

Hej Ann Elisabeth,

Vi håller helt med dig – så ska det självklart inte vara! Vi önskar att du hade hört av dig till oss direkt, så att vi hade fått möjlighet att hjälpa dig med en reklamation istället för att du skulle behöva laga klänningen själv.

Maila oss gärna på kundtjanst@reunionhome.se så hjälper vi dig självklart vidare.

Oceniono na 2 z 5

Dels fick jag fel plagg och när jag…

Dels fick jag fel plagg och när jag fick rätt plagg så var det inte alls det jag förväntade mig.

23 czerwca 2026

Hej Johnna,

Vi beklagar verkligen att du först fick fel plagg och att det rätta plagget sedan inte motsvarade dina förväntningar. Det är självklart tråkigt att höra och vi förstår din besvikelse.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på kundtjanst@reunionhome.se om det är något vi kan hjälpa dig med.

Oceniono na 3 z 5

Vågar man returnera?

Kvalitet och storlek.
Blusen var trängre än föreskrivet samt att tyget var genomskinligt. Pga hur flretaget har uttryckt sig så drar jag mig för att returnera...
Kjolen är fin och storleken ok.

22 czerwca 2026

Odpowiedź od Reunion

Vi är ledsna att höra att blusen inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår däremot inte riktigt vad du menar med att du drar dig för att returnera på grund av hur vi har uttryckt oss.

Självklart går det bra att returnera en vara till oss. Vi följer gällande regler för ångerrätt vid distansköp och du kan returnera din vara inom 14 dagar från det att du hämtat ut ditt paket, vilket också framgår tydligt i vår returpolicy och på vår hemsida.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@reunionhome.se om du behöver hjälp med din retur.

Oceniono na 2 z 5

Min första upplevelse blev såå dålig!!Fick två felleveranser!! på min första order!!Allt är stort för mig med Small!Ingen Postnord!Ingen svarar i telefon!!Bonusen gick ut samma dag jag jag fick den!!

Första ordern blev en såå dålig upplevelse!!Ni hade lagt in fel varor två gånger!Ingen svarade i röstbrevlådan!!Ingen Postnord, det hade underlättat enormt mycket!Hade ingen skrivare på semestern,returen låg i mobil. Fick gå till bibliotek 2 ggr för utskrift!!Konstiga storlekar,jag har small allt var för stort!! Kommer aldrig beställa från mer beställa från er igen.

4 lipca 2026
Opinia niezależna

Hej Susanne,

Vi beklagar verkligen att din första upplevelse hos oss blev så här och förstår att det varit frustrerande med två felleveranser.

Vi har haft kontakt med dig via vår kundtjänst, hjälpt dig med de problem som uppstått och även erbjudit kompensation för det inträffade. Vi tar självklart ändå till oss av din feedback och är ledsna att vi inte lyckades ge dig ett bättre första intryck av Reunion.

Vi hoppas trots allt att vi kanske får möjlighet att välkomna dig tillbaka i framtiden.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej