Zobacz, co mówią recenzenci
Beställde ett par skor som beskrivs läder på men när de kom jag var väldigt besviken för den är dålig kvalitet och luktar sådant. Väldigt billigt material. Har kontaktat de men fick inget svar. Rekomm... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 19% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Köp inte! Dåliga grejer.
Beställde ett par skor som beskrivs läder på men när de kom jag var väldigt besviken för den är dålig kvalitet och luktar sådant. Väldigt billigt material. Har kontaktat de men fick inget svar. Rekommenderas INTE!!!
Varorna kommer från Hongkong.
Varorna kommer från Hongkong riktigt dåligt för miljön. Om man vill returnera får man bekosta returen själv ända till Hongkong. Billigare att donera eller slänga. Svarar inte på mail. Riktig bottennapp.
LURENDREJERI
Beställde en klänning som såg jättefin ut. När den kom såg det mer ut som en städrock,var inte den på bilden, vill inte ens använda den till städrock vid närmare eftertanke. Skickade meddelande att jag ville returnera den och fick då först ett erbjudande att jag kunde behålla klänningen och få en ny om jag bara betalade frakt på 108 kr. Då jag inte var intresserad av det kunde jag behålla klänningen och få tillbaka 25%av vad den kostade. När jag inte heller ville godta det så kunde jag returnera den men skulle då själv stå för kostnaden som visade sig vara över 500 kr. KÖP INGET HÄRIFRÅN. LURENDREJERI
Fin bild på butiken på hemsidan som…
Fin bild på butiken på hemsidan som inte finns !!! Köpte 2 västar till min pappa som har storlek 6XL och han fick 2 västar i Kinesisk storlek !!! Han kan ha dessa som paraply när det regnar !!! Bluff företag helt genom, köp inget !!! Man få inte en pengar tillbaka utan måste returnera varan till Kina och det kostar !!! UNDVIK Anomi Mode
För det första så är det väldigt lång…
För det första så är det väldigt lång leveranstid. Minst 3 veckor trots att företaget ligger i Stockholm Sverige.
Köpte en väst 4xl och den var som en vanlig small/medium.
Riktigt skojarbolag
Varan kommer inte i tid utifrån deras…
Varan kommer inte i tid utifrån deras egna fraktpolicy. Det kostar dig mer i returfrakt än varan är värd. Långa och många mail. HANDLA INTE
köp inte
köp inte
den kommer från kina o
jag har beställt jacka den fortfarande i kina mer än 1 vecka de har bara mail jag mailar de de svarar inte shit
Hade beställt skor som aldrig kommer…
Hade beställt skor som aldrig kommer ljuger bara
Annullerade min order
Annullerade min order, skrev att jag själv annullerade. Skrev att det betalade tillbaka fulla beloppet, men betalade bara tillbaka 93% av min faktiska kort betalning. Skojare!
Bluffbutik
Ännu en bluff där man anspelar på att vara svensk men lagret är i Hong Kong... Ingen ångerrätt efter lagd beställning, helt sjukt...
Jag beställde en smart watch och efter…
Jag beställde en smart watch och efter ett par dagar märkte jag att batteriet laddar ur flera gånger om dagen.
Kontaktade företaget som först svarade att jag kunde skicka tillbaka den men fick stå för returen själv. Jag sa då att det inte är jag som ändrat mig, utan att varan är defekt.
Efter att jag tagit bilder och skickat till dem så svarade de att så skulle det inte vara och sedan skulle jag svara på om jag ville ha en likartad klocka och jag svarade att jag ville det. Sedan blev det knäpptyst, jag mailade och frågade varför "hon" inte svarade, flera gånger.
Sedan mailade jag till dem via deras "hemsida" och fick till svar att jag hörde av mig försent, det hade gått 40 dagar.
Jag svarade då att jag hade kontaktat dem tidigare och skickade med bilagor på våra mail.
Efter det har jag inte hört något mer!
Tyvärr glömde jag bort att läsa recensionerna här på Trustpilot, stort misstag av mig.
Nätfiske
Uppdaterat omdöme: Jag beställde ett par slip-on-träskor från Anomi-Mode 16/1 -26 . De såg bra ut, rimligt pris och höga poäng på Thrust Pilot. Litet spontant, jag borde kollat på omdömen där först. Men fri frakt...j, dvs till köparen, men inte fri retur.
Tofflorna är made i China, visade det sig, det tog 10 dagar innan jag fick dem. Enkel, platt plastsula. Kort ovandel. Dålig kvalite'. Passade inte mina fötter. Så jag ville returnera, mailade till Anomi och det gick bra, de ville ha ett foto på tofflorna och jag fick returnera själv och skicka uppgifter kring returen till Anomi.
Sedan nytt mail från Anomi; köp ett par till, jättebilligt!....Sedan, du får strax över 100 kr om du behåller dem...Sedan...det blir dyr retur och hög risk att de aldrig kommer fram... ta lite över 100 kr i stället.
Jo. Frakten skulle kosta ca 500 och var osäker, enligt Gemini. Adress till företaget i Yuhan var osäker, liksom kontaktuppgifter.
Så glöm detta med enkla returer!
Anomi-Mode existerar på nätet. Det finns ett telefonnummer, som Gemini anser vara falskt. Det finns en adress, Ringvägen 29, 17276 Sundbyberg. Enligt Eniro bor två personer där, men det finns inget företag.
Jag ringde Konsumentverket, personen jag talade med bara suckade...tyckte jag skulle göra en anmälan (underförstått, du är inte ensam).
Så: omdömen på Thrustpilot, något över 1. Enligt Anomi-Mode själva, 4,7.
Obs! Det finns flera syskonföretag som kör samma upplägg!
Ja, också grundlurad. De försöker nu muta mig med att få behålla usla tofflor och få 1/3 av det jag betalt tillbaka. Verkar som blufföretaget finns i Nederländerna.
Finns andra företa som kör liknande upplägg t ex Luxan i Stockholm.

NEVER BUY FROM THIS COMPANY
It took me 3 weeks for receiving an item. The store is not placed in Sweden but in China. It is a SCAM!
I want to return it and they offered a gift card or 60% back without returning instructions.
I have been trying to solcve this issue for more than 2 weeks and I do not get any answer back from the support.
As also user wrote and I strongly suport, I regret ohaving taken a chance with Anomi Mode and am very disappointed in their service.

sänder ej utlovad produkt
Säljer SSD på 8 TB (=8000 _GB) som ej kan lagra mer än 55 GB
Enheten troligen i formatet redan fysiskt för liten för 8 TB. Ser i utforskarenhelt korrekt ut men stoppar mottagandet av filer vid 55.1 GB (59 190 018 048 byte).

Ren svindel
Ren svindel - umuligt at returnere en vare, og du får blot et autosvar du ikke kan bruge til noget!
Handler aldrig der igen.
Og det er utroligt at I, nu 3 mdr. senere, bare sender nogenlunde det samme svar som I har sendt så mange gange før. I vil jo ikke refundere den vare jeg har købt og ikke kan bruge. I fortsætter med at være et svindelfirma!!!

Odpowiedź od Anomi Mode
Produkt inte alls som beskrivning
Produkt inte alls som beskrivning. Rena Temukvaliteten. Dessutom tog leveransen
minst dubbelt så länge som lovat. Varning för detta bolag!

Guldfärgad skjorta
Beställde en guldfärgad skjorta och blev orolig över alla omdömen, där det var mycket negativt. Skrev till kundtjänst och fick en länk att spåra leveransen, allt fungerade bra. Leveranstiden blev 12 dagar och skjortan var som på bilden. Är helt klart nöjd.
Fikk en kjole som ikke stemte med…
Fikk en kjole som ikke stemte med bildet av den. Vanskelig å få sendt den tilbake. Etter flere mailer fikk jeg beskjed om at jeg måtte betale 20 euro for å sende den tilbake
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.