Det er veldig fint å ha noen som bevarer og passer på at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en ødelagt disk men det var så lett som å bare si ifra så fikk jeg en ny en på null... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg hadde en ganske stor samling av spill og spillkonsoller som jeg solgte til Retrospillkongen. Veldig hyggelige å gjøre handel med, de svarte fort på mail, fikk en fornuftig prisvurdering for samlin... Zobacz więcej
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet på TVen øyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk også en slik... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z grami komputerowymi
- również w kategorii:
- Sklep z używanymi grami
Napisane przez firmę
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nøye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehør og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i høysetet, med grundig restaurering, rengjøring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjør spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredømme!
Dane kontaktowe
Høstbakken 11, 1793, Halden, Norwegia
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Rask levering
Super nettbutikk som hadde akkurat det jeg trengte etter jeg fant igjen min gamle Nintendo DS Lite hos min mor! Superrask levering. Bestilte på tirsdags kveld, og på fredags morgen fikk jeg melding at pakken var i postkassen min!
Dette er en butikk som vet hva de gjør
Dette er en butikk som vet hva de gjør. Er utmerket service og bra varer. Har aldri opplevdnoe tull fra dem. Fikk problemer med en vare, de kontaktet leverandør samme dag og prøvde noen løsninger før dem sendte ny og ordnet opp med en gang. Bare gode ord om dette stedet, høflig, hyggelig og serviceinstillt. Følelse av at du blir tatt i mot av mennesker som du kan spørre om hjelp. Takk!
Veldig fornøyd med tingene fra dem😀😀😀
God service og rask levering.
Raskt levering og super tilstand
Raskt levering. To spill i super bra tilstand. King of Fighters 13 på PS3, utrolig gøy!!! Har det på Steam og Switch også, men noe ekstra spesiell på min PS3...og ikke bare nostalgi...bare hadde en PS3 slim siden januar i år.
Stopp å klistre klistemerker med logoen…
Stopp å klistre klistemerker med logoen deres på produktene, blir liggende igjen mase kliss hvis man skal ta de av. Begynner å bli lei av dette.

Kjempe bra oplevelse
Det var rask service, lett å finne varene jeg lette etter. Ikke minst det var god pris! Vil helt klart anbefale denne buttiken til alle anndre retrospill elskere. 5 stjerner

Odpowiedź od Retrospillkongen
Super rask levering og gode…
Super rask levering og gode priser/kvalitet 😊👍🏻

Jeg bestilte 2 PS3 kontrollere
Jeg bestilte 2 PS3 kontrollere. De kom dagen etter, levert i postkassen! Ekstremt rask levering og jeg er meget fornøyd! Veldig kult at det finnes butikker som dette:)

Odpowiedź od Retrospillkongen
Kjøpte en kabel til PS2… veldig billig…
Kjøpte en kabel til PS2… veldig billig og fornøyd siden denne PS2 hadde ikke kabler, og hadde ikke vært brukt over 12 år. Det var vakkert å se at PS2 fortsatt fungerer like godt som det var 25 år siden!

Hyggelig service
Pakken kom raskt, men jeg klarte selv å bestille feil vare. Men det var enkelt nok å sende e-mail, så var det fikset. Jeg valgte å dra dit fysisk og leverte tilbake og fikk rett vare til slutt. Ansatte var hyggelig og pratsom, lot meg også ta en titt på varene på lager så jeg endte opp med litt mer en det jeg kom for, haha. Bra kompani.
Reklamerte på en vare og fikk tilsendt nytt produkt umiddelbart. Rask levering og god service!
Rask levering og fikk tak i det jeg skulle
Rask levering og fikk tak i en ekstra kontroller til min gamle Nintendo Wii. Veldig fornøyd. Handler gjerne hos Retrospill Kongen igjen og kan varmt anbefale å handle her.
Produktet passet etter beskrivelsen og rask levering!
Produktet var som beskrevet og leveringen var rask!
Veldig god service.
Bestillte en spillkontroll Onsdag…
Bestillte en spillkontroll Onsdag morgen og fikk den levert Torsdag , alt i orden og sjappt levert
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.