Oceniono na 4 z 5

Levering fin - god kommunikation. Jeg synes dog, at de keverede varer ikke helt levede op til forventningerne: lidt flere skrammer end angivet på sitet, og sengen var angivet som 200 × 90 cm, men det... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Virkelig godt emballeret vare. Købte to kopper fra Relief-stellet. Var lidt overrasket over, der ikke fulgte underkopper med. Måske en endnu mere præcis beskrivelse af varen havde været en god ide.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har netop været nede og hente min skønne taske i pakkeshoppen. Smuk&lækker er den! Jeg gik lidt i panik, da jeg fik en mail om, at min ordre var afsluttet, men ingen forsendelsesoplysninger. Vented... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeoplevelse! Jeg fik hjælp af Retrofabrikken til at afhente, restaurere og gen-levere et smukt gammelt spisebord, hvor bordpladens lak havde en skade efter håndsprit. De var ualmindeligt... Zobacz więcej

1. Sklep z używanymi meblami

Napisane przez firmę

Vi har et stort udvalg af varer inden for Retro, lopper, vintage og kuriosa. Har i noget i vil sælge, et indbo der skal ryddes, et dødsbo mm. er vi interesseret i at købe eller give et tilbud på tingene, ring eller send en mail til retrofabrikken@mail...

4,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Flotte møbler og service i top

Flotte møbler. Hurtig levering med virkelig god service.

17 marca 2025

Odpowiedź od Retrofabrikken

Tusidn tak for de flotte ord - dem giver videre til hele teamet :-) Vi Retrofabrikken

All good

All good
Perfect service

10 marca 2025

Odpowiedź od Retrofabrikken

Thanks - good to hear. We love delivering to our Belgium customers. Best regards - Retrofabrikken

Oceniono na 1 z 5

Not recommend site

It Not as discribed or on the pictures shown, defekt, i wanted to Return it and was told in Denmark Not possible on used items, Threw 200.- Euros in the garbage

25 lutego 2025

Odpowiedź od Retrofabrikken

Deal customer, we are sorry that the item didnt meet your expectation, but the product was 100% fictional and identic with our webshop description. If you wish us to assist you in contacting your shipper for a formal complaint we will gladly assist you. Best regards Retrofabrikken

Oceniono na 5 z 5

Godt produkt og super service👍🏻.

Godt produkt og super service👍🏻.
Ham der leverede skrivebordet hjalp med at bære det ind, selvom at det er levering til kantsten.

11 lutego 2025

Odpowiedź od Retrofabrikken

Tak - vi prøver altid at give den bedste service. Også når vi leverer. Vh Retrofabrikken

Geweldig

Geweldig ! Snel bezorgd, Goed verpakt , Mooi product,

29 stycznia 2025

bedankt voor de geweldige recensie. Met vriendelijke groet, Retrofabrikken

Service i top👍

Virkelig service og alt var i top - køb, transport og max service.
Kan anbefales👍

29 stycznia 2025

Tak for anmeldelsen - den er vi meget glade for - vh Retrofabrikken

Great service

Serious website. Excellent communication. Great products. 200% Satisfied

16 stycznia 2025

Odpowiedź od Retrofabrikken

Thank you very much - we appreciate your orders, and we are happy that you are satisfied with your purchased items. Kind regards - the team at Retrofabrikken

God service. Hurtig levering

16 stycznia 2025

Odpowiedź od Retrofabrikken

Tak for de fine ord - vi bestræber os altid på at give den bedste service samt levere hurtigt efter køb hos os. Vh Retrofabrikken

Meget tilfreds!

19 grudnia 2024

Tak for de 5 stjerner - vi samler kun på tilfredse kunder :) Vh Retrofabrikken

God indpakning.

God indpakning.
Kunne være lidt forskellige farve, ikke kun sølv☺️

12 grudnia 2024

Odpowiedź od Retrofabrikken

Vi er ikke helt sikre på om du har lagt en anmeldelse på den forkerte side - da vi ikke sender hverken møbler eller lamper indpakket. Vh Team Retrofabrikken

Oceniono na 5 z 5

Købte et meget flot Omann Junior model…

Købte et meget flot Omann Junior model 75 skrivebord i palisander, som blev leveret præcis til aftalt tid.
Meget tilfreds med handlen 😊👍

18 grudnia 2024

Det er vi glade for at høre - og takker for de 5 stjerner. Vh Retrofabrikken

Let og problemfrit

Fik hurtigt svar på spørgsmål over mail vedr. varen som jeg ikke lige kunne komme forbi og se da jeg bor i Jylland. Varen blev leveret til min bopæl efter kort tid med god hjælp til at få den ind.
Alt i alt let og problemfrit.

27 listopada 2024

Dejligt at høre at du havde en god købsoplevelse :-) Vh Retrofabrikken

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej