Oceniono na 5 z 5

Sindsyg god service. Lynhurtig response efter henvendelse på email. Løste problem med det samme. Kan varmt anbefales, kan kun blive en god oplevelse 🥰 Tak for hjælpen Brian👍🏻🫶🏻

Oceniono na 5 z 5

God service, da jeg så at jeg havde bestilt forkerte vare tog jeg kontakt til firma på email, der gik ca 10 min så kom der svar. De kunne sagtens bytte varen før den blev sendt. Mange tak

Oceniono na 5 z 5

Hyggelig retro site med diverse ting man kan være heldig RetroBros ligger inde med. produkter kom som de så ud på billeder. Ordre blev håndteret og sendt indenfor meget kort tid. Bestemt ikke sidste... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Al ære og respekt for at ligge inde med noget så sjældent som uåbnet dvd'er. Jeg fandt den her ja nærmest sjældne dvd her hos Retrobus, som var Terminator 2. Hurtig forsendelse og fin forsvarlig indpa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z grami komputerowymi

Napisane przez firmę

Velkommen til RetroBros.dk her kan du finde en masse spændende retrospil og konsoller fra din barndom, eller måske blot finde nogle nye Videospil til en god gaming dag.

4,7

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

6 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds med Retrobros.

Super tilfreds med Retrobros.
Fin service og levering og gode produkter i fin stand (jeg ikke kunne finde andre steder), så det var mega fedt jeg faldt over deres hjemmeside

15 marca 2026

Hejsa Rikke,

Hvor er det dejligt at læse din positive anmeldelse af os😃 tusind tak for den 🙏🏻

Håber at vi kan leve op til dine forventninger igen en anden gang.

Brian, www.retrobros.dk

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en VHS maskine som var i…

Jeg købte en VHS maskine som var i stykker da jeg fik den

4 marca 2026

Hej Steffen,

Det lyder ikke godt, jeg undrer mig dog over hvorfor du skriver herinde istedet for at kontakte os🤷 det er du selvfølgelig i din gode ret til, da det er vigtigt at dele dine oplevelser, gode som dårlige, men vi kan jo ikke hjælpe dig medmindre du kontakter os og beskriver hvad problemet er.
Alle maskiner er testet og virker ved afsendelse, så er der f.eks. tegn på beskadiget emballage, eller er det et dårligt billede, eller….? Vi kan kun løse problemet hvis vi ved hvad der er galt🤷

Brian, Retrobrosdk

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og produktet var…

Super hurtig levering og produktet var i god stand da jeg modtog den. Kæmpe feedback her fra af og kan klart anbefales

2 marca 2026

Hejsa Niels😀

Vi er mega glade for at du var tilfreds med købsoplevelsen🤗

Oceniono na 5 z 5

Har det sjældne indhold i butikken

Al ære og respekt for at ligge inde med noget så sjældent som uåbnet dvd'er. Jeg fandt den her ja nærmest sjældne dvd her hos Retrobus, som var Terminator 2. Hurtig forsendelse og fin forsvarlig indpakning.

30 listopada 2025

Hejsa Daniel😀

Mange tak for at bruge tid på at give os en anmeldelse herinde🙏🏻

Vi er mega glade for at du var tilfreds med købsoplevelsen🤗 og at du fandt en DVD du manglede i samlingen, vi håber du kommer tilbage og finder nogle flere en anden gang😉

Oceniono na 4 z 5

Jeg købte nogle brugte spil til pc

Jeg købte nogle brugte spil til pc, og til trods for at de var brugte, var de i rigtig god stand, og virkede som de skulle. Kan varmt anbefal Retrobros.

2 marca 2026

Hejsa Claes😀

Mange tak for at bruge tid på at give os en anmeldelse herinde - igen endda🙏🏻

Vi er mega glade for at du var tilfreds med købsoplevelsen🤗 Næste gang måndu lige skrive hvad der skal til for at nuppe den 5. Stjerne😜

Oceniono na 5 z 5

De havde et par spil som jeg manglede…

De havde et par spil som jeg manglede og de kom hurtigt frem. Super god service og hurtig levering🙂

6 marca 2026

Hejsa Nick😀

Vi er mega glade for at du var tilfreds med købsoplevelsen🤗

Fin service

Fin service, er gode til at reagere; fik uden beregning og uden returbesvær og med lidt ekstra (kabel) ombyttet et P/S 3 Controller, da 1. levering var defekt.

25 lutego 2026

Hejsa Niels😀

Mange tak for at bruge tid på at give os en anmeldelse herinde🙏🏻

Selvfølgelig skal der ombyttes nemt og fleksibelt- kunderne skal skånes for mest muligt ulempe hvis det er muligt🤗

5 Stars

5 Stars, as always!

9 lutego 2026

Dear Ranettt 4😉

As always it has been a pleasure serving you - thank you for taking the time to give us an review😀

Best regards,

Brian, Retrobrosdk

Super service👍

9 lutego 2026

Hejsa Lars😃

Tak for at bruge tid på at anmelde os herinde🙏🏻
Dejligt at læse du var tilfreds med vores service😀

Oceniono na 5 z 5

Retro hjemmeside med hurtig forsendelse.

Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Hejsa Michael😀

Vi tager som udgangspunkt
Billeder af alle varer, istedet for at bruge standard eksempel billeder, vi mener må. Skal kunne se præcis hvad det er man køber selvom det er i en webshop, så tusind tak for at bemærke og kommentere det😃🤗🙏🏻

Det er også super dejligt at læse du er tilfreds med os og vores service😃

God service og godt udvalg

God service og godt udvalg

Hejsa Max😀

Tusind tak for at bruge tid på anmelde os herinde🙏🏻

Det er super dejligt at læse du er tilfreds med os og vores udvalg😃

Oceniono na 5 z 5

Fik retrofilm som jeg havde bestilt

Fik retrofilm som jeg havde bestilt, i perfekt stand

Hejsa Marie😀

Oceniono na 4 z 5

En af varene defekt, men hurtig respons og tilbagebetaling

Jeg bestilte 3 spil, men det ene af dem var så ridset, at disken ikke kunne læses. Jeg gjorde dem opmærksom på problemet her lørdag aften og fik respons og penge tilbage samme dag. Samt et tip om, hvor jeg har har mulighed for at få disken slebet.

31 stycznia 2026

Hejsa 😀

Tusind tak for at bruge tid på anmelde os herinde🙏🏻

Jeg håber du fik gang i disken🙈

Det er super dejligt at læse du er tilfreds med os og vores service😃Selvom vi lavede en fejl😃

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og godt pakket!

Sikke en herlig virksomhed. Holder liv i de gamle klassikere og leverer i perfekt stand.

3 sierpnia 2025

Hejsa Marco😀

Fremragende kundeservice

Fantastisk service! Havde bestil en dvd serie og ved ankomst virkede nogle af dvd’erne ikke, men efter at have kontaktet RetroBros. Blev pengene refunderet. Super service. Ser frem til næste køb hos dem.

19 stycznia 2026

Hejsa Tristan 😀

Det er super dejligt at læse du er tilfreds med os og vores service😃

Selvom jeg mener det er en selvfølge og ikke en service at penge for et fejlagtigt produkt skal sendes retur hurtigst muligt,
Er det dejligt at du er tilfreds😎

Brian, Retrobros.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej