Vi var på deres restaurant i Aarhus. Stedet var virkelig hyggelig og betjeningen var også af de bedre. Men som på de fleste andre og deres andre søster restauranter skulle vi her selv skænke vand og v... Zobacz więcej
Var på Basso i festugen. 13 retters menu, dog en skuffende madoplevelse hvor maden blev stillet lidt i farten. Vin og vand blev ikke skænket på noget tidspunkt. Tjeneren var nedladende i sin måde at t... Zobacz więcej
Vi besøgte Basso i København i lørdags, og det var en helt igennem udsøgt fornøjelse :) Vi bestilte 13 retter med dertilhørende vinmenu, og det skuffede på ingen måde. Lækker mad, gode vine og ri... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Betalt for champagne, som jeg ikke havde bestilt
Maden var gennemsnitlig - Ikke fantastisk. Men at kalde det for 13 serveringer er en stærk overdrivelse, når de første 3 små snacks (der serveres på den samme tallerken) tæller som 3 serveringer - Det er jo latterligt. Personalet og betjeningen var ganske god.
Det som er uacceptabelt, er at vi blev mødt med en meget venlig tjener, som ordret siger: "Velkommen til. Vi vil gerne byde jer velkommen med et glas bobler", samtidig med at hun allerede er ved at skænke op i 2 glas - Altså har hun ikke spurgt, om vi var interesseret i et glas bobler inden hun hældte op. Så kan det jo kun tydes som, at det er på husets regning. Så vi siger selvfølgelig mange tak. Til min store forbløffelse ser jeg, efter at jeg har betalt, at de har sat de 2 glas champagne på regningen. Her burde jeg selvfølgelig have vendt om og gået tilbage til restauranten og protesteret, men jeg valgte at tænke "jeg kommer alligevel ikke tilbage til Basso igen, så lad det fare"
Desuden er jeg harm over at det skal koste 56 kr. for en liter postevand. Jeg ved godt, at det nærmest er blevet standard på Københavnske restauranter, men det er ustyrligt frækt at tage over 5000% markup på postevand!!
En ting mere der virkelig provokerer mig, er at hos Basso bliver man mødt med det som desværre også er ved at være standard overalt i Københavnske restauranter, en betalingskortterminal som er indstillet til at tigge om drikkepenge - Når du betaler bliver du bedt om at tage stilling til om du vil betale 10, 15 eller 20% i drikkepenge. Du kan selvfølge vælge at betale ingenting, men "ingenting" knappen er bevidst mindre end de andre knapper, og gemt lidt væk, så man lige skal lede efter den imens man "skammer" sig over, ikke at ville betale ekstra for den "service" man har modtaget. Hvor er det usselt! Vi afskaffede drikkepenge i Danmark i 1969 så tjenere kunne få en ordentlig løn, men nu er producenterne af de nye kortterminaler og restaurationsejerne sørme ved at indføre det igen.
Jeg kan bestemt ikke anbefale Basso, og jeg sætter ikke selv mine ben der igen.
Virkelig kedelig madoplevelse
Virkelig kedelig madoplevelse. De fleste retter var smagløse og bestående af simple og kedelige opskrifter og ingredienser. For mange pure-retter og retter med ricotto, stracciatella og mascarpone. Slet ikke pengene værd. Det bedste var den meget begrænsede mængde kød og det lille stykke olivenoliekage i desserten. Vi kommer ikke tilbage.
13 skønne serveringer
13 serveringer på Basso i kbh som var helt igennem fantastiske.en søndag hvor menu ikke er kendt men det gjorde det kun til en bedre oplevelse
Skuffende aften
Skuffende aften.
Selskab på 18 der fik serveret kold suppe og skuffende retter. Snacks, vin og betjening trækker det op
Smagsløs små kedelige retter
Vi har været på Basso København for 5 år siden, hvor det virkelig var en smagsoplevelse og en ovenud god oplevelse. Vi tænkte vi måtte prøve det igen. Men blev meget skuffet..
Fin betjening. Men Kedelig smagsløst mad. Og små intetsigende retter. Andre steder hvor vi “kun” har fået 7 retter, har vi kæmpet med mæthed allerede ved 3. 4. Ret. Men her sad vi stadig og var ikke 100% mæt efter 13. Ret.
Har ikke oplevet at skulle komme salt og peber på min mad før, for det smagte af noget, når man er i dette kaliber.
Vinene var fine. Men vi følte at de 2000 kr for 2 personer, er spildt og meget bedre givet ud på andre restauranter.
Mest fantastiske oplevelse i mange år
Mest fantastiske oplevelse i mange år. Virkelig lækker mad, super servering og hyggelige omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen.
Albert og Lene
Ikke godt nok
Lad mig starte med at sige at maden var lækker og den ønsker jeg egentlig ikke at sætte en finger på, men:
- Jeg havde inden ankomst bestilt to glas champagne til min kæreste og jeg, da vi i dag var ude og fejre en mærkedag. Måske det blot var min forventning, som ikke stemmer overens med service udbydelsen, men jeg havde regnet med at champagnen lidt ville komme som en "overraskelse". Desværre måtte jeg konstatere efter 20 minutter at champagnen aldrig kom.
- Vi blev placeret ved et hjørnebord i jeres kælder lige ved trappen. Det betød, at vi ikke kunne sidde over for hinanden. Jeg er en høj mand og vores knæ stødte mod hinanden - derfor anmodede jeg om en stol, så vi kunne sidde over for hinanden. Dette fortalte tjeneren dog ikke var en mulighed. Der var dog en masse ledige stole, samt plads til at placere en stol ved bordet.
- Slutteligt kommer en bemærkning, som jeg mener er min pligt at videregive. Jeg har i mit liv døjet med allergi overfor skimmelsvamp og udover den ret markante "kælderlugt" jeres kælder har, så gik der heller ikke længe før min næse og øjne begyndte at klø. Heldigvis kunne jeres tjenerteam rykke os op på førstesalen, som gjorde en stor positiv forskel. Jeg synes det er vigtigt at I får dette af vide, da fremtidige kunders oplevelse kan blive påvirket heraf.
Tak for mad, men øv for de fysiske rammers negative påvirkning.
Generelt var maden på ingen måde…
Generelt var maden på ingen måde pengene værd. Noget var for sejt andet for koldt. Mega skuffende.
Yderst ubehøvlet tjener. Dårlig oplevelse.
Var på Basso i 30/9-25. Vi havde som firma (10 personr) bestilt 13 retters menu med vin. Dette var en yderst dog en skuffende madoplevelse hvor maden blev stillet lidt i farten. Vin og vand blev ikke skænket på noget tidspunkt. Tjeneren (mand, mørkt hår, overskæg) var usædvanligt nedladende i sin måde at tale til os, uhøflig og slet ikke serviceminded. Alt i alt en rigtigt dårlig oplevelse. Vi kommer som firma aldrig på Basso igen.
Det er ikke maden
Det er ikke maden, der gjorde dette til en uforglemmelig oplevelse. Bevares - maden var udenærket, men ikke i sig selv bemærkelsesværdig. Til gengæld havde vi en fantastisk skøn tjener (Klara med K), som i den grad formår at afstemme sig efter gæsternes behov og humor. En dejlig aften!!!
Kundeservice i verdensklasse
Vi har lige været på Basso og har fået den beste kundeservice af den sødeste unge pige som hed Sidsel/sidsel, hun var så smilende og virker som en der rigtig godt kunne mig sit job. Med en dejlig kundeservice fin vi også en mega lækker 13 retters menu, som var i verdens klasse, jeg var der inde med min kæreste og der var nok til at blive mæt i de 13 retter. Vi er meget tilfredse og mætte
Med venlig Hilsen Yasmin
Virkelig fantastisk oplevelse på Basso…
Virkelig fantastisk oplevelse på Basso Århus. Super sympatisk tjener der var meget nærværende og gjorde oplevelsen god. Kom ned i øjenhøjde og gjorde oplevelsen personlig. Maden smagte dejligt, og det hele var godt sammensat. Vi fik 13 serveringer, og var meget tilfredse, alt i alt super god oplevelse, vi kommer fra Odense, og kommer gerne igen❤️
En fantastisk aften
Vi havde en fantastisk aften på Basso i Århus. Virkelig god mad, dejlige vine og en super service. De varmeste anbefalinger herfra.
Igen fantastisk mad på Basso (Dr
Igen fantastisk mad på Basso (Dr. Tværgade), fantastisk vin og meget serviceminded betjening, alt i top👍kan kun anbefales
Sunday tasting menu
Sunday tasting menu var virkelig lækker og veltilberedt. Hyggelige omgivelser, velsmagende mad og god betjening. Vi kommer helt sikkert igen.
Der var kun én ud af de 13 retter, som jeg synes var intetsigende, ellers en helt igennem gennemført oplevelse.
Sunday tasting menu
Sunday tasting menu, super hyggelige lokaler, lækker mad og god betjening. Kommer helt sikkert igen 😄
Pescetar menu med én kammusling
Vi var et selskab på 3.
Jeg har bestilt 1 veganermenu og 2 pescetarmenuer.
Da jeg bestilte bord blev jeg oplyst om at i pescetarmenuen blev kød erstattet med fisk….
Super,tænkte jeg,da jeg ikke spiser nogen former for kød,men meget gerne fisk.
Da vi var blevet placeret,ventede vi nok 20 min inden vi fik de første retter….
Vi havde bestilt 13 retter,så vi kunne se at det ville blive en lang aften hvis der skulle gå så lang tid imellem retterne….
Tilbage til maden: ud af de 13 retter vi fik ,var der fisk i én enkelt ret-1 kammusling-resten af retterne var diverse bagte sellerityper med noget ovenpå…
Salatblade med parmesan,kogt spidskål med æbler osv…….helt fint hvis du er vegetar……… men Basso skal være ærlige omkring deres menuer-Basso skal ikke kalde en sådan menu for pescetarmenu!!
Det var helt ærligt en tam omgang!
Vi havde bestilt bord 19,45 så vi kunne blive lidt længere og det var heldigt…for vi havde ikke nået de 2,5times grænse med den tid det tog at få maden
Ja de havde enormt travlt( som vores tjener sagde::jeg ved ikke så meget-jeg er bare kaldt ind for at hjælpe…)
Alt i alt var det en skuffende omgang og en gang optrækkeri-maden er langt under middel til overpris.
Tjenerne var megastressede og irriterede.
Hvis det ikke var for mit dejlige selskab ,ville jeg føle at jeg have spildt mine penge og en lørdag aften.
Firma arrangement
Vi havde et rigtig godt firma arrangement med kunder. Maden og betjeningen var kanon!
Personalet var meget betænksomme og vidste præcis hvornår de skulle være på og hvornår de ikke skulle.
Klar anbefaling herfra.
Huller i sæderne
Huller i sæderne
Vi blev meget skuffet over maden. Nogle få retter var meget dejlige men resten var intetsigende.
Meget hurtig servering. Næsten ingen pause mellem retterne
Vinmenuen var ikke noget at prale af
Hyggeligt sted og rigtig god betjening
Hyggeligt sted og rigtig god betjening. Hele oplevelsen bliver dog trukket ned af, at mange af vores serveringer var kolde da de ankom til bordet. Det virker som om, de har stået længe inden de kom ned til os. Det ødelagde desværre vores madoplevelse. Der er givet en ekstra stjerner for betjeningen. Vores tjener var ekstrem god og serviceminded
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.