Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, väntar fortfarande på en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De här stället sk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Lätt att handla rätt vara, bra uppställning av den del man söker.

Odpowiedź od Reservdelar24
Senaste köpet fungerade bra. Det var enkelt ganska snabbt och till ett bra pris.
/Göran

Odpowiedź od Reservdelar24
Snabb och bra leverans. Fick vad jag betalade för.

Odpowiedź od Reservdelar24
detta företag är ett skämt. När jag ska reklamera ett torkarblad som jag köpt. så ställer de massor frågor via mail. till slut så skicka de mig en PDF blankett som jag ska fylla i på nytt med nytt problem och massor andra uppgifter som inte är relevanta för ett torkarblad. fick tillbaka blankett flertal ggr att de är inte komplett ifylld. Om vill har foto, foto och återigen foto på den felaktiga varan trots att de har fått det ett flertal gånger. Skitkass.
Till slut var jag tvungen att ge upp reklamationen.
Kommer inte att köpa nånting från detta företag.
De är inte värda en enda stjärna. Men man är tvungen att ge minst en.
Obs! Företaget har många olika sidor. reservdelar24, reservdelarexpert mm. rena bluff.
Ni kommer att ångra er om ni köper nåt här och det blir fel.

Odpowiedź od Reservdelar24
Ibland fungerar det bra men oftast hemsk.
Beställer ett eller flera märken som tructec och abs.
Och jag får betydligt sämre kvalitetsmärken som Stark, ridex.
har beställt många gånger ifrån dom och alltid samma historia.
Deras ''experter'' säger att dom passar och jag borde vara nöjd med det, även när jag har jämfört med originalnr från partslink och beställt den del jag vill ha som är likvärdig med originaldel, skickar dom skräp märket stark och ridex som inte passar överhuvudtaget.
och vägrar skicka retur sedel för deras experter säger delarna är likvärdiga som det jag köpte.
Autodoc/reservdelar24 är inte seriöst företag när dom bara ändrar en order utan att fråga. HÄNDER HELA TIDEN. deras svar att dom skickar andra märken för det jag beställde är slut i lager är inte sant. dom tjänar mer på att skicka stark och ridex.

Odpowiedź od Reservdelar24
Beställde torkarblad till min bil runtom. Bakrutans blad passar inte alls! Helt annan infästning trots att det uttryckligen står ATT dom ska passa. Fram var det inga problem. Ett litet men väldigt irriterande fel jag inta vill att andra ska drabbas av.

Odpowiedź od Reservdelar24
Köpte ett hjullager till en volvo. Den passade inte ens, även om jag sökte upp på registreringsnr och dubbelkollade i informationen. Jag fick inte lämna tillbaka det, så nu sitter jag här med ett hjullager till någon annan typ av bil.
Supporten är dessutom på utrikiska, riktigt riktigt dåligt.

Odpowiedź od Reservdelar24
Köpte en startmotor till min bil.Den monterades i April och vi åkte iväg på långsemester till Ungern med bilen.Efter bara 3 månader gick startmotorn sönder!!!!Jag skrev till dom email och efter 30 email skrev dom att jag ska skicka tillbaka den trasiga startmotorn till Tyskland och frakten får vi stå för!!!Så jag ska nog få tillbaka en tusenlapp ifall jag betalar ca 4-500 för rek paketfrakt för att sända tillbaka skiten😡😡😡Företaget går även under namnet Autodoc!Jag kommer att anmäla dom till Konsument Europa😡
UPPDATERING!NU HAR SNART 3 MÅNADER GÅTT, FÖRETAGET BARA MAILAR TILL MIG FRAM OCH TILLBAKA, JAG HAR SKICKAT ÅTER TILL DOM I SLUTET AV SEPT DEN TRASIGA STARTMOTORN OCH DOM BARA HÅLLER PÅ MED MAILANDET OCH HITTAR MASSA URSÄKTER FÖR ATT INTE ÅTERBETALA PENGARNA.NU EFTER 2 MÅNADER VILL DOM ATT JAG FYLLER GARANTISEDELN IGEN!!!!DET ÄR INTE KLOKT ALLTSÅ!!17.SEPT SVARADE DOM ATT SNARAST MÖJLIGT VILL DOM LÖSA DET...NU SKRIVER VI 6.NOVEMBER!!SNART 2 MÅNADER KAN DOM INTE BETALA ÅTER PENGARNA!!

Odpowiedź od Reservdelar24
Köpte ett bilbatteri från dom.
Enligt deras hemsida står det i klartext med gröna stora bokstäver att detta batteri passar din bil, sen bilmodell och registreringsnummer. (skärmdump finns)
Frakten gick på över 600kr för att det var ett "skrymmande paket". Framgår först när man ska betala.
Det visade sig att batteriet är fel, det passar inte till min bil. Jag har varit i kontakt med deras kundtjänst. Dom anger att man aldrig kan vara säker på att det är rätt del trots att det står så på hemsidan. Nu vill dom att jag ska betala ytterligare 600kr för att skicka tillbaka batteriet och sedan ytterligare 600kr i frakt för något som dom påstår är rätt batteri. Blir det fel igen så får jag väl betala ytterligare 1.200kr tills jag får rätt batteri. Deras löften om vad som passar stämmer ju uppenbarligen inte.
Jag kommer inte att betalar några mer pengar. Jag litar inte på att dom ska betala tillbaka pengarna för batteriet även om jag skulle betala dom här ytterligare 600kr för frakten (om det räcker, jag får sköta leveransen själv så det blir säkert dyrare). Batteriet är nytt och oanvänt men dom har skickat typ 3 mejl om den saken så dom kommer säkert att tjafsa och påstå att batteriet är skadat. Bättre att jag konstaterar att jag blivit lurad. Jag får köpa mitt batteri i en annan butik.
Varning för detta skojar-bolag... dom verkar under ett flertal olika varumärken och hemsidor som alla ser liknande ut. Akta er!
Uppdatering:
Erbjudandet va skrattretande. Har lämnat över ärendet till Konsument Europa. Mitt krav är att jag ska hållas skadelös för deras fel. Jag kräver ingen övrig ersättning. Nytt batteri har jag köpt från annat håll.
En jurist från Konsument Europa har tittat på saken och anser att Reservdelar24 bryter mot marknadsföringslagen. Den informationen har nått Reservdelar24, men dom är inte intresserade. Jag har skickat en fullmakt och driver ärendet vidare.
Mest för att det är intressant att se vad som händer...

Odpowiedź od Reservdelar24
Köpte gummimattor och vindrutetorkare. Prisvärda mattor. Tyvärr passar inte vindrutetorkarna. Kommer handla igen dock. Superhantering av min reklamation. Mitt betyg stiger från 2 till 5+👍. Super!

Odpowiedź od Reservdelar24
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.