Zobacz, co mówią recenzenci
Repairpoint in Soest trekt de handel in schermreparatie naar een hoger niveau. Het voelt en is vertrouwd. Je hebt niet t gevoel in de maling genomen te worden. Personeel is zeer vriendelijk en hun wer... Zobacz więcej
Echt super service! Vandaag om 10u langsgegaan met twee iphone 6 waarvan het schermpje kapot was, binnen een halfuur waren beiden telefoons gemaakt! Erg netjes te woord gestaan ook en ik raad iedereen... Zobacz więcej
Zeer tevreden, al eerder dit jaar mijn batterij laten vervangen in soest. Halfjaar later ging mijn telefoon niet meer aan en vanwege de garantie ben ik opnieuw bij hun geweest. Ze hebben de telefoon s... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Van Weedestraat 18, 3761CE, Soest
- 035 888 53 69
- info@repairpoint.nl
- repairpoint.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Super👍🏻👍🏻😂
Super snelle service
Duidelijk over de kosten
Bijna alle reparaties binnen 1 uur
iPad reparatie
Betrouwbaar eerlijk snel goede service.
Ben zeer tevreden!
Het was mogelijk om erop te wachten.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Uitstekend en snel geholpen!
Ik ben zeer vakkundig geholpen en geadviseerd bij het crashen van mijn harde schijf. Oplossing was snel gereed waardoor iMac nu weer draait (hetzij zonder data want die was verloren maar advies gekregen over data recovery bedrijf). Bij een volgend probleem ga ik zeker weer naar iRepair in Soest!
Top!
Zonder afspraak mijn iPad air voorzien van een nieuw scherm binnen een uur. Helemaal goed n vriendelijk geholpen! Zeker nog eens terug!
Zeer professioneel zaak voor reparaties
Een defect iPat 2 scherm laten vervangen.
Gerealiseerd in de afgesproken tijd en bedrag.
Zeer professioneel.
Snelle en goede service bovendien erg vriendelijk
Vooraf duidelijkheid over de kosten, snel het scherm van mijn computer gerepareerd en ik kon er op wachten. Bedankt!
Snelle vakkundige reparatie
Telefoonreparaties zijn vaak relatief makkelijk zelf uit te voeren, maar voor een paar tientjes een nieuwe achterkant voor mijn Galaxy S6 vond ik een goede deal, alleen al voor de originele replacement en het risico. 15 minuutjes later was het gefixt en zag mijn telefoon er weer als nieuw uit. Aanrader!
Super service
Geweldig bedrijf, doen wat ze beloven, zijn zorgvuldig en service is super. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Echt een aanrader.
Super service
Mijn telefoonscherm was stuk van mijn IPhone 6 waar ik erg van baalde, want ik kan door mijn eigen zaak niet zonder telefoon. Het proces verliep heel snel en makkelijk. Binnen 2 dagen had ik mijn telefoon weer terug! Ben erg blij met deze service!
20 minuten, ik stond erbij en ik keek ernaar. Super!
Natuurlijk, het kostte even 159 euro om m'n beeldscherm te laten maken maar ik wil alleen voor het beste voor m'n iPhone 6! In 20 minuten tijd kreeg mijn iPhone een nieuw scherm inclusief 1 jaar garantie. Top kwaliteit en service!
Top kwaliteit, snel geregeld
Zeer snel werd mijn telefoon weer zo goed als nieuw. Deskundig en vriendelijk. Aanrader.
iPhone batterij vervangen
makkelijk afspraak maken, snel en deskundig gerepareerd
Mijn nexus 5 scherm laten vervangen inclusief glanzende ;) behuizing. Hij is weer als nieuw! top service!
Hartstikke fijne service
Vandaag voor het eerst bij iRepair Soest geweest. Fijne vent, die Sven. Werkt goed, snel én heeft een talent voor omgaan met klanten. Dat wekt veel vertrouwen! Ik zou iRepair dan ook zo aanbevelen aan anderen.
Prima! Snel en naar tevredenheid geholpen,
Mijn Samsung Tab S was gevallen en het scherm was kapot.
Binnen drie dagen was alles weer in orde!
Top service super snel opgelost.
In mijn vakantie m'n Iphone laten vallen met gevolg kapot scherm.
Via een tip van een collega bij iRepair Soest een afspraak gepland.
Heel simpel via hun site.
En de reparatie ging ook super snel, ik had m'n koffie nog niet op of het toestel was weer als nieuw.
Na 25 minuten zat ik weer in de auto met een weer als nieuwe Iphone.
iRepair bedankt.
Topservice!
Mijn scherm van mijn IPhone 6 was kapot (laten vallen) Binnen 20 minuten was mijn IPhone weer als nieuw.
Snel, correct, zorgvuldig
Zowel het zelf kunnen plannen, als de 'klaar terwijl u wacht' service geven je het gevoel: 'Jammer dat niet alle bedrijven zo werken'.
goede service
Mijn Samsung galaxy s4 laten maken moest even wachten 10 min met bakkie koffie top service samsung telefoon goed gemaakt tegen een goede prijs
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.