Repairpoint Recenzje 81

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Repairpoint in Soest trekt de handel in schermreparatie naar een hoger niveau. Het voelt en is vertrouwd. Je hebt niet t gevoel in de maling genomen te worden. Personeel is zeer vriendelijk en hun wer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Echt super service! Vandaag om 10u langsgegaan met twee iphone 6 waarvan het schermpje kapot was, binnen een halfuur waren beiden telefoons gemaakt! Erg netjes te woord gestaan ook en ik raad iedereen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden, al eerder dit jaar mijn batterij laten vervangen in soest. Halfjaar later ging mijn telefoon niet meer aan en vanwege de garantie ben ik opnieuw bij hun geweest. Ze hebben de telefoon s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

iPad reparatie

Betrouwbaar eerlijk snel goede service.
Ben zeer tevreden!
Het was mogelijk om erop te wachten.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

3 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Uitstekend en snel geholpen!

Ik ben zeer vakkundig geholpen en geadviseerd bij het crashen van mijn harde schijf. Oplossing was snel gereed waardoor iMac nu weer draait (hetzij zonder data want die was verloren maar advies gekregen over data recovery bedrijf). Bij een volgend probleem ga ik zeker weer naar iRepair in Soest!

1 lutego 2016

Top!

Zonder afspraak mijn iPad air voorzien van een nieuw scherm binnen een uur. Helemaal goed n vriendelijk geholpen! Zeker nog eens terug!

30 stycznia 2016

Snelle vakkundige reparatie

Telefoonreparaties zijn vaak relatief makkelijk zelf uit te voeren, maar voor een paar tientjes een nieuwe achterkant voor mijn Galaxy S6 vond ik een goede deal, alleen al voor de originele replacement en het risico. 15 minuutjes later was het gefixt en zag mijn telefoon er weer als nieuw uit. Aanrader!

27 listopada 2015

Super service

Geweldig bedrijf, doen wat ze beloven, zijn zorgvuldig en service is super. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Echt een aanrader.

16 listopada 2015

Super service

Mijn telefoonscherm was stuk van mijn IPhone 6 waar ik erg van baalde, want ik kan door mijn eigen zaak niet zonder telefoon. Het proces verliep heel snel en makkelijk. Binnen 2 dagen had ik mijn telefoon weer terug! Ben erg blij met deze service!

11 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

Mijn nexus 5 scherm laten vervangen inclusief glanzende ;) behuizing. Hij is weer als nieuw! top service!

25 sierpnia 2015

Hartstikke fijne service

Vandaag voor het eerst bij iRepair Soest geweest. Fijne vent, die Sven. Werkt goed, snel én heeft een talent voor omgaan met klanten. Dat wekt veel vertrouwen! Ik zou iRepair dan ook zo aanbevelen aan anderen.

16 sierpnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Top service super snel opgelost.

In mijn vakantie m'n Iphone laten vallen met gevolg kapot scherm.
Via een tip van een collega bij iRepair Soest een afspraak gepland.
Heel simpel via hun site.
En de reparatie ging ook super snel, ik had m'n koffie nog niet op of het toestel was weer als nieuw.
Na 25 minuten zat ik weer in de auto met een weer als nieuwe Iphone.

iRepair bedankt.

14 sierpnia 2015

goede service

Mijn Samsung galaxy s4 laten maken moest even wachten 10 min met bakkie koffie top service samsung telefoon goed gemaakt tegen een goede prijs

28 lipca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej