Repairpoint Recenzje 81

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer vakkundig geholpen en geadviseerd bij het crashen van mijn harde schijf. Oplossing was snel gereed waardoor iMac nu weer draait (hetzij zonder data want die was verloren maar advies gekreg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Repairpoint in Soest trekt de handel in schermreparatie naar een hoger niveau. Het voelt en is vertrouwd. Je hebt niet t gevoel in de maling genomen te worden. Personeel is zeer vriendelijk en hun wer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden, al eerder dit jaar mijn batterij laten vervangen in soest. Halfjaar later ging mijn telefoon niet meer aan en vanwege de garantie ben ik opnieuw bij hun geweest. Ze hebben de telefoon s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Uitstekende service

Uitstekende service. Ik ben zelfs een paar keer langsgekomen terwijl ik dacht dat ik 60 euro moest betalen voor een nieuwe oplaadport, maar ze zagen wat er mis was en fixten hem gratis. Ik zou het zeker aanraden aan mijn vrienden en het personeel was eerlijk en aardig. Vijf sterren van mij!

31 maja 2017

Uitstekende service

We zijn nu al 4 x geweest en de service is altijd prima. Maar nu was het helemaal top, want de rode loper lag voor ons uit.

2 maja 2017

Goed, en snel!

Mijn scherm was kapot, is snel gerepareert. In de tussentijd dat ik moest wachten kreeg ik een leentoetstel echt helemaal TOP! Personeel ook erg beleefd en goed.!!!

25 marca 2017
Oceniono na 3 z 5

service oneplus x

Beste repairpoint,

Met de nodige omwegen is het toch goed gekomen, de communicatie is al weer stuk beter.

Fijn om zaken met jullie te doen, hopelijk snel mijn telefoon tegemoet zien.

20 lutego 2017
Oceniono na 4 z 5

gewoon goed

IPhone 6 laten repareren, werden later gebeld dat de juiste kleur imitatiescherm helaas niet op voorraad was. Het is voor een reservetoestel, dus geen probleem, konden hem nog dezelfde dag ophalen. Erg vriendelijke mensen!

11 lutego 2017
Oceniono na 3 z 5

Reageert niet op mail, Apple watch niet gerepareerd.

Ben langs geweest om mijn Apple watch glasbreuk te laten repareren, edoch glas was niet voorradig, moest de site in de gaten houden. Mail gestuurd met het verzoek om mij te informeren wanneer het glas binnen zou zijn en nog een andere vraag, geen reactie gehad. Ik neem aan dat er niet elke dag klanten met gebroken Apple watch glazen in de winkel staan, dus zou het sieren, om de klant te informeren indien de glazen binnen zijn en dat de watch gebracht kan worden om gerepareerd te worden.

9 lutego 2017
Logo Repairpoint

Odpowiedź od Repairpoint

Geacht heer/mevrouw,

Zoals wij u in de winkel dan wel telefonisch verteld hebben is het glas voor de Apple Watch helaas niet beschikbaar. De Apple Watch displays die u via Alibaba kunt bestellen zijn inclusief het LCD scherm. Het is niet mogelijk om deze modules voor het vervangen van een defecte Apple Watch te gebruiken. Het LCD/Touchscreen is gekoppeld aan de Apple Watch door middel van een serienummer waardoor het onmogelijk is deze in zijn geheel te vervangen. Op onze website staat duidelijk vermeld dat de glazen niet op voorraad zijn, en dit zal geüpdatet worden zodra er weer nieuwe voorraad beschikbaar komt. Omdat er zojuist Chinees nieuwjaar heeft plaats gevonden en alle toeleveranciers dus gesloten waren was er ook geen nieuwe informatie/levering mogelijk.

Ik vind het spijtig dat u door misinformatie (glazen van alibaba, die niet functioneren) ons hierop afrekent en een slechte review plaats. Ik hoop dan ook dat u uw review aanpast of verwijderd.

Als nieuw!

Afspraak gemaakt voor het vervangen van scherm en achterkant voor mijn Samsung Galaxy S7 Edge. Binnen een half uur gerepareerd en zelfs een compleet nieuwe rand om de telefoon aangezien deze ook beschadigd was door de val. Snelle en goede service!

5 lipca 2016

Binnen 10 minuten klaar

Helemaal top, ik woon in de buurt en kon vandaag nog even snel langskomen voor mijn gebarsten iPhone 6 scherm. Binnen 10 minuten stond ik weer buiten!

28 kwietnia 2016

Super service!

Mijn telefoon was defect, maar hij was al gerepareerd voordat ik het probleem kon uitleggen! Werkelijk super en vakkundig!

Ik zou bijna mijn telefoon kapot maken om hem vervolgens bij Repairpoint te laten maken :D

7 kwietnia 2016

TOP!!!

Echt super service! Vandaag om 10u langsgegaan met twee iphone 6 waarvan het schermpje kapot was, binnen een halfuur waren beiden telefoons gemaakt! Erg netjes te woord gestaan ook en ik raad iedereen aan om hier zijn of haar telefoon te laten maken!

30 marca 2016

Erg goede service

Helaas laadde mijn laptop niet meer op, waarvoor ik naar Soest ben afgereisd om deze te laten maken. Zeker aan te raden, ik werd deskundig geholpen en alles wat voor mijn gevoel mogelijk was is geprobeerd. In mijn geval mocht het helaas niet baten, maar ik zou volgende keer zeker weer naar hem terug gaan als ik weer iets heb.

18 marca 2016

Hartverwarmende service!

Mijn Samsung S5 gaf plotseling vaag beeld zonder dat telefoon gevallen was. Bij KPN vertelden ze me desgevraagd dat het scherm vervangen moest worden en dat het € 225,- zou kosten om het te repareren. Iets anders konden/wilden ze niet bieden. Hier niet op in gegaan omdat ik de verklaring van KPN niet kon plaatsen. Na twee weken werkte het scherm weer net zo plotseling goed als dat het voor heen slecht werkte. Dat proces herhaalde zich geregeld van goed naar slecht en andersom. Tot de keer dat ik de beschermhoes aandrukte en bemerkte dat ik daarmee de telefoon kon herstellen.
Dit probleem aan Irepair voorgelegd. Hier zagen ze direct dat het toestel nog in de garantietermijn was. Ze boden aan de verbindingen in het toestel te checken. Binnen een paar uur kreeg ik een telefoontje dat het toestel gerepareerd was en voorzien van een nieuw scherm. Ik hoefde niets te betalen omdat Irepair Samsung-geautoriseerd is.
Ik was echt blij verrast door het super vriendelijke en professionele serviceniveau van dit bedrijf.....

10 marca 2016

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej