Firma nie kontroluje swoich ekip sprzątających, zostawiłem kamizelkę w apartamencie, zadzwoniłem 2godz po wyjeździe i okazało sie ze nikt jej nie znalazł. Mają złodzieja wśród swoich pracowników. Poza... Zobacz więcej
P przyjechaniu na miejsce okazało się że jest brak miejsca parkingowego . Przez 3 godziny na infolinii uzyskiwałem sprzeczne informacje co mam zrobić . Na koniec usłyszałem że mogę sobie zaparkować sa... Zobacz więcej
Mieliśmy przyjemność gościć w apartamencie w Warszawie koło stadionu Narodowego. Dodam że dużo podróżujemy ale tym razem byliśmy bardzo , bardzo zadowoleni. Mieszkanie w pięknym stylu , bardzo dobrze... Zobacz więcej
Współpraca z Renters.pl to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęliśmy w kontekście wynajmu krótkoterminowego. Już na etapie przygotowania nieruchomości widać ogromne doświadczenie zespołu, wysokiej jakości sesja zdjęciowa oraz dopracowane opisy ofert sprawiają, że mieszkanie prezentuje się wyjątkowo atrakcyjnie i wyróżnia się na tle konkurencji. Dzięki temu przyciąga to klientów.
Na szczególne uznanie zasługuje dynamiczne zarządzanie cenami. Ceny są optymalizowane w czasie rzeczywistym pod kątem popytu, sezonu i wydarzeń w danej lokalizacji.
Bardzo dużą wartością jest także globalna promocja ofert i obecność na największych portalach rezerwacyjnych.
Całość dopełnia analityczne podejście do konwersji regularne monitorowanie pozycji ofert, testowanie strategii, aktualizacja opisów i udział w programach promocyjnych portali. Dzięki temu oferta jest stale żywa i dostosowana do aktualnych trendów rynkowych. Ja jestem bardzo zadowolony i polecam serdecznie każdemu.

Odpowiedź od Renters
Korzystam z usług firmy ponieważ fajnie potrafią obsłużyć rezerwację hotelu. Polecam

Odpowiedź od Renters
Syf, brudne skarpety po poprzednich najemcach pod łóżkami.
Zasłonięte okna popsuta roleta, która wymiany się nie może doczekać przez 2tygodnie pobytu. (Pokój w piwnicy byłby dobrym odpowiednikiem)
Nieszczelne okna, które zostały częściowo naprawione, a wmawiane mi jest, ze problem został rozwiązany.
Zatajenie pleśni przy oknach czy w łazience, gdy podróżuje z dzieckiem.
Kontakt poprzez mail conajmniej śmieszny - odpisuje 5 różnych osób, prosząc o ta sama informacje.
Jutro mam się doczekać wizyty koordynatora po 9 dniach pobytu (gdzie zostało mi już tylko 5dni pobytu).
Dostałem propozycje ekipy sprzątającej, aby naprawili problem pleśni. Na co odpowiedziałem, ze jedyna satysfakcjonująca mnie opcja to zerwanie umowy, a nie czyszczenie lokalu pod koniec mojego wynajmu dla kolejnego najemcy.
NIGDY nie wystawiam ocen, nawet negatywnych. Ale tutaj to jest coś, czego nie powinien doświadczać nikt. Sanitarnie mieszkanie nadaje się do renowacji.
NIE POLECAM, NAWET JAKBY DOPŁACALI ZA TWÓJ WYNAJEM.

Odpowiedź od Renters
Bardzo fajne przyjemne,osiedle na Mokotowie przy ul Wynalazek ,naprzeciwko sklep biedronka i inne sklepy i restauracje w pobliżu, przystanek autobusowy na miejscu, apartament bardzo ladny ,czysty ,dobrze wyposażony. Sprawne zameldowanie i wymeldowanie. Zdecydowanie polecam i chętnie skorzystam przy następnej okazji.

Odpowiedź od Renters
Gdyby była możliwość to dałabym 0/5 gwiazdek.
Działanie tej „firmy” to kiepski żart i odradzam korzystanie z ich usług każdemu komu zależy na profesjonalizmie i bezpieczeństwie.
Z odpowiednim wyprzedzeniem zamówiłam apartament w Warszawie w centrum miasta. Dzień przed przyjazdem, późnym popołudniem zostałam poinformowana (oczywiście e-mailem, którego przeczytałam rano w dniu wyjazdu, bo telefonicznie nikt nie raczył nawet przysłać głupiego SMS), że apartament przeze mnie opłacony, nie może być mi udostępniony z „przyczyn technicznych”. Został mi wysłany link do innego, zastępczego apartamentu, na który się zgodziłam, ale zostałam poinformowana, że jednak został już wynajęty i zaraz dostanę ofertę z kolejnym apartamentem do akceptacji.
Za wybrany przeze mnie pierwotnie apartament zapłaciłam prawie 900 zł, a każdy kolejny apartament wysyłany „jako zastępstwo” był oczywiście droższy. Na początku logicznym dla mnie było, że skoro firma nawaliła, proponują zastępcze apartamenty to oczywiście wynajmą mi inne proponowane przez firmę apartamenty w cenie pierwotnego lokum, które było przeze mnie opłacone.
Jakie było moje zdziwienie gdy przy ustalaniu formalności dot. kolejnego apartamentu, Pani na infolinii poinformowała mnie o tym, że za nowy apartament muszę zapłacić pełną kwotę (ponad 1600 zł), a zwrot za pierwotny apartament będzie na konto za kilka dni.
Podsumowując, z dnia na dzień zostałam na lodzie, bez miejsca noclegowego, a firma w żaden sposób nie próbowała naprawić SWOJEGO błędu.
Zaznaczę także, że na dzień mojego przyjazdu dostępnych apartamentów na stronie owej firmy w Warszawie było kilkanaście, natomiast nie jestem osłem, żeby płacić 2 razy cenę pierwotną, nie uzyskując wcześniej zwrotu środków za pierwszą rezerwację.
Moim zdaniem firma poprostu stosuje praktykę anulujemy tańszy apartament, zaproponujemy 2 razy droższy. Stawiając kogoś pod ścianą, w gorącym okresie wynajmu krótkoterminowego.

Odpowiedź od Renters
Polecam serdecznie jestem mile zaskoczony,profesjonalna obsluga,to sie ceni u szanuje,polecam wszystkim

Odpowiedź od Renters
Mieszkanie z którego skorzystałam znajduje sie w Warszawie, wynajęłam je razem z synem na 1,5 miesiąca. Mieszkanie położone na Ursynowie, nowe budownictwo, dla mnie najważniejsze że miałam blisko do szpitala. Ale też, wszystkie inne lokalizację takie jak komunikacja miejska, sklepy, wszystko co potrzebne było pod ręką. Samo Mieszkanie urządzone bardzo przytulnie, wyposażone bardzo dobrze, co sprawiło, że czuliśmy sie bardzo swobodnie, jak u siebie w domu.

Odpowiedź od Renters
Korzystałam z usług firmy renters jeśli chodzi o rezerwację apartamentu. Rezerwacja przebiegła bardzo sprawnie, w sposób intuicyjny i przejrzysty, a sam apartament przerósł moje najśmielsze oczekiwania! Piękne, nowoczesne wnętrze, czysto (pachniało jeszcze płynem do podłóg), przesympatyczna obsługa. Na pewno jeszcze wrócę!

Odpowiedź od Renters
Mieszkanie w Krakowie w apartamencie Zabłocie 27/66 czyste bardzo dobrze urządzone blisko dworca pkp. Blisko do przystanku tramwajowego. Świetna komunikacja. Bardzo dobrze wyposażone mieszkanie.

Odpowiedź od Renters
Bardzo odradzam korzystanie z usług tej agencji. Wynajęłam mieszkanie na miesiąc w centrum Warszawy i już po przyjeździe okazało się, że w lokalu bezpośrednio nade mną trwa generalny remont. Hałas zaczynał się codziennie o 7:00 rano i trwał cały dzień — wiertarki, kucie, nie dało się normalnie funkcjonować, spać ani pracować. W ogłoszeniach na klatce schodowej było jasno napisane, że remont trwa od miesięcy, więc agencja musiała o tym wiedzieć, ale nie poinformowała mnie przed rezerwacją. Gdybym wiedziała, nigdy nie wynajęłabym tego mieszkania.
Dodatkowo przez cały pobyt w przedpokoju utrzymywał się intensywny zapach stęchlizny, którego nie dało się usunąć ani wywietrzyć i czym również nie zainteresowała się agencja.
Komunikacja z Renters była wyjątkowo słaba. Na każdą odpowiedź czekałam 1–2 dni, a odpisywały mi za każdym razem inne osoby z infolinii, które nie mają żadnej wiedzy o mieszkaniu ani o lokalnych warunkach. Odpowiedzi były generyczne i zbywające. Załatwienie czegokolwiek graniczyło z cudem. Finalnie zostałam całkowicie zignorowana.
Za wysoką cenę jaką zapłaciłam za mieszkanie, otrzymałam lokal w którym trudno było przebywać, nie mogłam spać dłużej niż do 7, a agencja umyła ręce od odpowiedzialności. Jest to jedna z najgorszych obsług, z jaką miałam do czynienia podczas wieloletniego wynajmowania miejsc przez różne platformy i pośredników.
Nie polecam — brak transparentności, brak wsparcia i brak szacunku dla klienta.

Odpowiedź od Renters
Cały proces rezerwacji oraz korzystania przebiegł bardzo dobrze. Rezerwacja bardzo sprawna. Apartament świetnie wyposażony. Obsługa bardzo pomocna. Polecam.

Odpowiedź od Renters
Wszystko było w najlepszym porządku.
Proces rezerwacji i zameldowania bezproblemowy.
Wynajmowany lokal w pełni zgodny z opisem i zdjęciami na stronie Renters.
Lokal w Warszawie na Ochocie, dość przestronny, odnowiony, wyposażenie w pełni prawidłowe, ogrzewanie dobrze działające. Blisko wiele sklepów i komunikacji miejskiej.

Odpowiedź od Renters
Niestety muszę wystawić bardzo negatywną opinię dotyczącą mieszkania, które otrzymałam po dokonaniu rezerwacji.
Po przyjeździe okazało się, że standard lokalu w żaden sposób nie odpowiada temu, co przedstawiono w ogłoszeniu. Rzeczywisty stan mieszkania odbiega od zdjęć i opisu.
Dodatkowo internet, który według oferty miał być dostępny, w ogóle nie działa. Od dwóch tygodni proszę o pomoc w tej sprawie, jednak mimo licznych kontaktów z obsługą klienta nie otrzymałam żadnego konkretnego wsparcia. Wiele obietnic nie zostało spełnionych, a jedna z rozmów została nawet zerwana przez konsultanta bez udzielenia pomocy.
Z powodu braku internetu musiałam korzystać z własnego pakietu danych, aby móc pracować, co generuje dodatkowe koszty - choć zgodnie z ofertą usługa powinna być zapewniona.
Cała sytuacja jest dla mnie niezwykle frustrująca i zdecydowanie nie polecam tej oferty innym osobom. Brak zgodności z opisem oraz brak profesjonalnej obsługi to poważne naruszenie zaufania.
Ps nie wierzcie w ich zapewnienia - czekam 3 tygodnie już a nadal nic z tym nie zrobili. ( 9.12.2025 )

Odpowiedź od Renters
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy "Renters".
Nie mogłem dostać sie do obiektu nie z mojej winy (nie działał panel otwierania drzwi).
Kontakt bardzo utrudniony (jedyny podany telefon kontaktowy +48 91 311 11 12 - to tylko automat, bez opcji rozmowy z osobą (przynajmniej tak bylo o godz. 21 wieczorem w dniu przyjazdu). Na pilne wiadomosci wyslane przez booking obiekt nie odpowiadał. Szczesliwie tylko udało mi sie znalezc inny nr telefonu z internetu).
Zaproponowano mi w koncu inny podobny apartament. Od razu informowałem że nie chce dopłacać do zamiany (87zł), która nie jest z mojej winy. Nie odpowiedziano na to, ale przysłano mi link do platnosci za kolejny apartament tlumaczac ze technicznie nie mogą przeksiegowac jednej rezerwacji na drugą. Firma przez 1 miesiąc nie odpowiadała w kwestii zwrotu tej małej różnicy, pomimo wielu przypomnień, a w końcu... odmówiła. Dno.

Odpowiedź od Renters
Informacje o hotelu przejrzyste i czytelne, duży wybór lokacji i przystępne konkurencyjne ceny. Na pewno skorzystam ponownie.

Odpowiedź od Renters
Świetna lokalizacja, parking w cenie, czysto, schludnie i wygodnie.