Bestellen ging goed bij jullie, nieuwe remschijven en blokken. Vrijdag middag alles ontvangen en zaterdag ochtend gemonteerd. Toen kwamen we tot de conclusie dat de remblokken toch verkeerd waren. Kr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Remschijven en blokken besteld incl. montage. Eerst schijven en blokken ophalen en daarna door naar montage partner Veluwe auto’s en banden. Spullen lagen keurig klaar en door vriendelijke mensen... Zobacz więcej
Ik had op korte termijn een remklauw nodig voor mijn Camper, maar via mijn kenteken kwamen telkens de verkeerde onderdelen naar voren. Toen contact opgenomen met Remschijf.nl (via Google gevonden) de... Zobacz więcej
Remschijven besteld. Deze zouden door DPD gebracht worden. Door volgends DPD een technische storing direct naar een ophaalpunt gebracht. Omdat de track and trace aangaf dat het onderweg was alles al k... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Op Remschijf.nl vind je remschijven en andere remonderdelen die echt op je auto passen.
Dane kontaktowe
Jagerserf 13, 3851SM, Ermelo, Holandia
- 0341 267 637
- info@remschijf.nl
- remschijf.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede service, netjes afgehandel aan de telefoon. Kon verkeerde levering pwr direct terug sturen en word verrekend met de juiste levering.👍
Besteld en binnen 1 dag geleverd.
Betrouwbaar,snellelevering en via…
Betrouwbaar,snellelevering en via telefoon gesprek vriendelijk en hulpzaam goed bezig zo doorgaan top
Prettige ervaring met remschijven.nl
Prettige ervaring met remschijven.nl! Ik heb onlangs remblokken en schijven besteld voor mijn auto, en ik ben tevreden met mijn aankoop. Het pakket bood niet alleen alles wat ik nodig had voor een aantrekkelijke prijs, maar ook een onverwachte bonus van reinigingsmiddelen en een slijtage sonde. Wat een service! Bovendien was het team zo attent om me te laten weten dat ik niet de exacte set had besteld. De bestelling is aangepast en hebben ze me zelfs geld teruggegeven, ondanks de al scherpe aanbieding. Nu kan ik met een gerust hart de weg op en het voorjaar tegemoet rijden met mijn Astra Twintop. Hartelijk dank, remschijven.nl, voor de geweldige service en producten!"
Na al wat jaren klant te zijn geweest
Na al wat jaren klant te zijn geweest, heb ik vanmorgen mijn laatste onderdelen opgehaald, en dat ook kenbaar gemaakt aan de afhaal balie. Reden: De prijzen waren lange tijd gewoon iets lager dan gemiddelde prijs van de collega webwinkels. Maar als ik het ga vergelijken met bijvoorbeeld Winparts zijn ze met de Brembo voorschijven en blokken van een Toyota RAV4 € 72,00 duurder, het antwoord wat ik kreeg, ja ze zullen wel van een partij goedkoop hebben ingekocht en lopen het nu te dumpen. Wie hebben er dan lopen slapen ? Een triest antwoord.......... Ze zijn dus gewoon veel te duur met de onderdelen geworden?
Dat is volgens mij een eerlijk antwoord.,
En over het niet mee leveren van de beloofde paste en het remschijf schoonmaakmiddel zullen we het maar niet hebben.
Veel succes verder.
Zeer vlotte levering!
Goede snelle service, goede prijs, duidelijke communicatie.
Snel gevonden wat ik nodig had, snel geleverd, controle van chassisnr is top, alles wat geleverd is paste. Goede snelle service, goede prijs, duidelijke communicatie.
Ze zouden na 48 uur me geld weer terug…
Ze zouden na 48 uur me geld weer terug storten na een week nog niks terug gekregen slechte servers ooit
Snel en perfect.
Nieuwe schijven en blokken voor mijn Polo 6R de volgende ochtend in huis gekregen. De chassisnummercheck na bestelling op de website is wel een hele goeie service.
Remschijven set + remblokken besteld voor Toyota Yaris TS sport 2004.
Volgende dag bezorgd en vandaag gemonteerd.
Past perfect.
Ook dankzij het dubbel checken van het chassis nummer.
Prima levering
Prima levering, duidelijke site en overzichtelijke info.
Je krijg waar naar je geld, de deellevering was de volgende dag opgelost.
Geweldig bedrijf en een aanrader voor iedereen.
Prima service
Alles volgens afspraak en netjes…
Alles volgens afspraak en netjes afgeleverd
Bestelling beetle onderdelen
Netjes gecontroleerd of t klopte wat er besteld is. Daarna keurig bericht gekregen dat t bestelde verstuurd was en vandaag keurig op tijd geleverd.
Prima snel en duidelijk
Makkelijk en snel !
Strakke prijs en snelle levering
Duidelijke website met kenteken checker wat heel erg handig is! Dit samen met snelle levering maar het een hele prettige ervaring. Vrijdag besteld en zaterdag ochtend al ontvangen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.