Bestellen ging goed bij jullie, nieuwe remschijven en blokken. Vrijdag middag alles ontvangen en zaterdag ochtend gemonteerd. Toen kwamen we tot de conclusie dat de remblokken toch verkeerd waren. Kr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Remschijven en blokken besteld incl. montage. Eerst schijven en blokken ophalen en daarna door naar montage partner Veluwe auto’s en banden. Spullen lagen keurig klaar en door vriendelijke mensen... Zobacz więcej
Ik had op korte termijn een remklauw nodig voor mijn Camper, maar via mijn kenteken kwamen telkens de verkeerde onderdelen naar voren. Toen contact opgenomen met Remschijf.nl (via Google gevonden) de... Zobacz więcej
Remschijven besteld. Deze zouden door DPD gebracht worden. Door volgends DPD een technische storing direct naar een ophaalpunt gebracht. Omdat de track and trace aangaf dat het onderweg was alles al k... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Op Remschijf.nl vind je remschijven en andere remonderdelen die echt op je auto passen.
Dane kontaktowe
Jagerserf 13, 3851SM, Ermelo, Holandia
- 0341 267 637
- info@remschijf.nl
- remschijf.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Extra controle zeer snel geleverd
Extra controle zeer snel geleverd, had eigenlijk niet verwacht dat mijn pakket nog voor de feestdagen geleverd zou worden,maar dit bedrijf controleert je bestelling nog extra en verzend zeer snel, producten zien er perfect uit
Top!
Top, snel en op zaterdag geleverd, plus allemaal benodigde extratjes. Op zo'n 1/3e van de prijs van de lokale auto-onderdelenboer.
Alles snel geleverd en past perfect!
hele goede onderdeel.
hele goede onderdeel.
remklauw was snel geleverd.
het paste perfect.
bedankt.
touareg rem blokken
rem blokkken besteld voor mijn 7p touareg,
eladers was de set boven de 150 euro. Hier vond ik ze goed kopen en netjes met pasta megelverd voord e montage. Top en en was met 2 dagen in huis
Top geregeld!
Alles zat netjes verpakt in 1 grote doos.
Ik heb momenteel alleen de blokken en slijtindicator vervangen, ik krijg met geen mogelijkheid e de schijven los.
Iemand nog een tip hiervoor?
Alles snel en correct geleverd.
Alles snel en correct geleverd.
Goede kwaliteit tegen een fatsoenlijke prijs.
snel en degelijk
de schijven en blokken voor voor en achter snel en perfect ontvangen.
In het weekend besteld en de dinsdag al…
In het weekend besteld en de dinsdag al in huis compleetzoals ik had besteld en....? Vergelijkbaar naar de automaterialenzaak waar ik altijd kom ....stuk duurder onlangs de korting ....
Snel gevonden wat ik nodig had
Snel gevonden wat ik nodig had. De extra check met het chassisnummer is super! Alles ook snel in huis en keurig verpakt. De vriendelijke toon van de winkel en communicatie bevalt me wel!
Zo goed als origineel onderdeel, correcte prijs en levertijd
Onderdeel zo goed als origineel, prijs was zeer democratisch en ook gratis geleverd naar België en de dag erna in huis! Deze mensen weten wat werken is en zijn correct. Ik bestel hier zeker weer. Dank aan het team bij remschijf nl doe zo voort!
Super bedrijf
Super bedrijf, gewoon bestellen,en de volgende dag in huis,zonder extra kosten. Een 10
Supersnelle bezorging en goede…
Supersnelle bezorging en goede communicatie. Product is prima
Duidelijk en snelle verzending
Juiste onderdelen binnen 24 uur geleverd
Het is de eerste keer dat ik met jullie…
Het is de eerste keer dat ik met jullie te maken heb, en ik vind jullie manier van controleren vóór het verzenden van het onderdeel voor mijn auto erg goed. Bedankt!
Correct
De levertijden zijn correct en de producten zijn precies wat ze aanbieden: prijs/kwaliteit niets op aan te merken!
"Snelle service
"Snelle service, correcte onderdelen en een goede prijs. Zeer tevreden!"
Goede webshop
Goede webshop, snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Goede pasvorm. Top+
Meerdere keren besteld alles top
Net zoals de vorige bestelling , hebben jullie het weer voor elkaar . Ik dacht het niet beter kon maar toch weer een extra sterretje hoor . Super snel geregeld . Makkelijk bestellen . Jullie controleren of het past . Super snel geleverd . Goed verpakt .
Top bedrijf voor mij geen ander .
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.