Vi har købt 20 tallerkener af stellet "confetti" i 5 forskellige farver. Vi er generelt rigtig tilfredse med produktet, og de var så fint og sikkert pakket ind. Desværre blev vi lidt skuffet over farv... Zobacz więcej
Fantastisk service! Jeg bestilte nogle forskellige ting på deres webshop onsdag formiddag og skrev i en kommentar, om tingene på nogen måde kunne nå frem i tide til weekenden. Jeg skulle bruge dem t... Zobacz więcej
Superhyggelig liten butikk med alt mulig spennende og annerledes. Jeg bestilte en glasslampe og fikk beskjed om når jeg kunne hente den. Lampen er superfin og de ansatte i butikken svarte på alle sp... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til Remix by Sofie, en unik butik beliggende i hjertet af København, hvor passion for håndlavede keramik og mundblæst glas og ekstraordinær kundeservice er kernen i alt, vi gør. Vores nøje udvalgte sortiment af håndlavet keramik og mundblæst glas er helt speciel og ingen har det samme sortiment. Derfor går vi langt for at sikre, at alle de produkter, som vi tilbyder, ikke kun er af højeste kvalitet, men også bærer en historie og en følelse, der resonerer med vores kunder. Fra de livlige farver i vores keramik til den letheden og elegancen i vores mundblæste glasvarer. Vores vareudvalg er næsten udelukkende fra produktioner fra enten Europa eller nogle af verdens fattigste lande, som Nepal og Guatemala. Vi vælger altid økologi og fairtrade, når det er muligt. Vi er stolte over at være en kilde til inspiration og glæde for vores kunder. Hos Remix by Sofie finder du ikke bare et produkt, men en oplevelse og en iværksætter, som gør sig umage. Uanset om du leder efter det perfekte tilbehør til dit hjem, en speciel gave, eller blot inspiration, er vi her for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Vores forpligtelse til fremragende kundeservice er hjørnestenen i vores forretning. Vi tror på den personlige berøring og stræber efter at skabe en varm og indbydende atmosfære, både i butikken og online. Vores team er altid klar til at hjælpe, guide og dele deres viden og passion, hvilket sikrer, at hver kundeoplevelse er så unik og speciel som vores produkter. Besøg os og opdag, hvordan vi hos Remix by Sofie kan bringe et strejf af kunst og farve ind i dit liv
Dania
- remixbysofie.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig god og hurtig service samt sød…
Rigtig god og hurtig service samt sød betjening ved henvendelse. 5 stjerner herfra 🤩
Helt fantastisk service 🌸
Skaber farverig glæde
Skøn butik med stort udvalg i utallige farver som kan gøre selv en gråvejrsdag glad!
Hurtig levering, fine produkter- ingenting at sætte en finger på 😃👍
Super hurtigt levering
Super hurtigt levering, smukke puder, god kvalitet. Varm anbefaling.
Modtog min bestilling dagen efter
Modtog min bestilling dagen efter. Virkelig flotte vinglas og god service. Handler der gerne igen! 😍
Købte gave
Købte gave - et par farvestrålende såkaldte pastatallerkner med blank glasur og “konfettiprikker” 🤩De kan anvendes til alt til et flot brunchbord f.eks.. Ønsker virkelig selv disse eller lignende. Ordren var meget hurtig fremme, tak ♥️
Fin vifte
Problemfri bestilling og hurtig levering. Er meget glad for den fine vifte, jeg har købt. Man kan roligt handle her :)
Fuldt ud tilfreds med min levering af…
Fuldt ud tilfreds med min levering af pynt til fest
Kun oplevet over nettet
Kun oplevet over nettet, men modtaget med meget tilfredshed. Absolut indfriede forventninger, smukt resultat.
Det er nogle virkelig skønne produkter
Det er nogle virkelig skønne produkter. Jeg modtog desværre en tallerken, som var blevet beskadiget under fragten, trods grundig indpakning. Jeg tog ned i butikken og fik den byttet med det samme. Super service og venligt personale.
Bedtilte på nettet kom meget få dage…
Bedtilte på nettet kom meget få dage efter i fin indpakning og stand
Detsværre havde jeg bestilt nået forkert jeg fik nemt og uden problemmer ombyttet mine ting og fik da også købt lidt ekstra.
Hurtig levering. Fine varer og overskuelig hjemmeside.
Vil helt sikkert handle der igen
Super fine ting. God kommunikation og alt gik som det skulle. Ingen problemer. Og vil klart handle der igen.
Meget venligt personale og hurtig…
Meget venligt personale og hurtig behandling af min ordre
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.