Jag saknade ett svar på en fråga gällande mina intjänade poäng och kontaktade Relode via deras chat. Inom 30 sekunder hade jag en supertrevlig tjej på tråden som snabbt hjälpte mig med mitt ärende. En... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag trodde att min bestämning från relode var jätte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket är fantastiskt och fick ett väldigt moget och fint svar extremt bra service,... Zobacz więcej
Försökte reklamera ett par tights som gått sönder, det är TREDJE gången som jag reklamerade samma fel på samma produkt. Har fått ersättningsprodukt innan men nu var det tydligen vanligt slitage. Ai ge... Zobacz więcej
Förstående bemötande från personal. Allt har bara gått hur smidigt som helst fast det krånglat med leveransen. Jag noterade inte att det stod fel postnr, ska verkligen vara mer uppmärksam på det nästa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Väldigt hjälpsam och snabb kundtjäns
Väldigt hjälpsam och snabb kundtjänst som gjorde allt för att erbjuda en god upplevelse! Väldigt nöjd!
Service i världsklass!
Oavsett om det gäller storleksbyte eller reklamation så sköts allt snabbt, effektivt och med 100%-ig service rakt igenom.
10/10 i betyg alla dagar i veckan!
Underbar service
Underbar service, får enkelt och snabb hjälp vilket är jätteskönt!!
Snabb och bra service när det gäller…
Snabb och bra service när det gäller reklamation!
Trevlig kundservice och snabbt svar 🌟
Trevlig kundservice och snabbt svar 🌟
Jag fick snabbt svar
Jag fick snabbt svar. Det var inte svårt att förstå vad man behövde göra. Dem hjälpte en väldigt bra. Jag fick hjälp av Erica som hade ett väldigt bra och uppskattat bemötande:)
Sådär
Jag ser att många tycker att tightsen har dålig passform och det håller jag verkligen med om.
Har Prime Scrunch Tights och jag har fått gå upp en storlek för att inte midjan ska glida ner bak. Det är som att det är för lite tyg över rumpan och att det liksom drar allt nedåt. Inte alls smickrande. Och när jag då fått gå upp en storlek så blir dom för stora över benen och jag får rätta till dom precis hela tiden.
Har två sorters bh och det jag kan säga om dom är att dom tappar stretchen ganska snart och har inte så lång livslängd.
Många tights är inte squatproof heller.
Men sen är det helt otroligt att det kan ta upp till två veckor att plocka och packa ordrar. Om man mailar och frågar vad dom håller på med så är det ju inget problem utan då skickar dom genast iväg den men hur kommer det sig att det inte händer något alls annars. Jätte dåligt.
Väldigt besviken på Relode
Väldigt besviken på Relode
Jag köpte ett par träningsbyxor Prime Scrunch Tights från Relode för 699 kronor för cirka 1,5 år sedan, och nu har sömmen i baken spruckit. Jag reklamerade byxorna, men företaget avslog reklamationen och hävdade att det var ett resultat av normalt slitage och uppmanade mig att klaga hos Allmänna reklamationsnämnden om jag inte var nöjd. Jag tycker att det är orimligt att ett par dyra träningsbyxor inte håller mer än 1,5 år, särskilt när jag inte använt dem intensivt.
Sömmarna måste ha varit slarvigt sydda från början, för detta borde inte vara ett resultat av normalt slitage.
Jag är verkligen besviken på både kvaliteten och företagsresponsen. Relode borde vara mer transparenta om förväntad livslängd på sina produkter, särskilt när de säljer dem för så höga priser.
Jag rekommenderar inte Relode.
Rekommenderar INTE
Inte ett enda plagg har true to size. Du får betala för saker du inte får. Deras returer fubgerar inte alls. Deras support är otrevliga och sålänge det handlar om att DOM får pengar gör dom allt snabbt. Ska DU få pengar kan du glömma det. Jag kommer aldrig se min leverans på 800kr eller mina 800kr. Köp av ICANIWILL!!! Där fungerar allt.
Köpte kläder för över 700 kr på deras 3…
Köpte kläder för över 700 kr på deras 3 för 2, ville skicka tillbaka bikinitoppen då den hade jättedålig passform men skulle få tillbaka ENDAST 27 kr. Skickar jag tillbaka trosorna och toppen skulle jag få drygt 30 kr tillbaka då skyddsplastet hade fastnat i påsen när jag skulle ta ut dem för att testa första gången.
Man kan även inte lägga negativa recensioner på deras hemsida vilket är extremt oroväckande.
Bästa träningskläderna
Har beställt mycket olika saker från Relode, både tights och toppar och skulle aldrig välja något annat varumärke längre. Tightsen är dem skönaste och snyggaste på marknaden!!
När jag hade problem med att en topp fick jag hjälp av en supertrevlig tjej på kundservice, och en ny topp utskickad till mig. Finns inget negativt att säga!
Sönderhypade tights
Sönderhypade tights, tyvärr mycket sämre än andra märken. Returavgift trots att dom ej har fysiska butiker så att man kan prova. Tyget är alldeles för tunt, shortsen är för långa, rumpan ser bättre ut i andra tights.
VARNING
Verkar int vara den första som är missnöjd, köpte 2 par tights men fick bara ett par, otrevlig kundservice och skyller på mig? VARNING!
Grym kundtjänst!
Skickade en bild på min t-shirt och fick en ny direkt, jättebra kundtjänst.
Fruktansvärt dålig kundservice som…
Fruktansvärt dålig kundservice som tjafsar emot kunden istället för att ge service när man vill reklamera bristfällig vara. STOR VARNING.
Trasiga tights - usel kundservice
Fick hem trasiga tights och försökt i en månad reklamera dem. Usel kundtjänst som svarar sporadiskt och då med frågor som redan besvarats. Fick till slut betala fakturan trots att inte lyckats reklamera eller få svar på hur man reklamerar varan.
Älskar älskar älskar!
Rekommenderar starkt Prime Scrunch tightsen! Första köpet gick dock scrunch sömmen sönder, men efter en reklamation med gott bemötande fick jag nya tights hemskickade redan veckan därefter. Har därefter köpt ett par till och de är i toppenskick! Snabbt och smidigt köp, lär beställa flera gånger.
Snabb leverans och bra service 5/5!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.