Fine og gode tightser, men dei rakner fort i scrunchen. Veldig enkelt å få nye ved reklamasjon. Leveringstid skal vere 1-3 dager, men det tar ofte 4-5 dager.
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har flere tights, topper og jakker fra Peach og kommer alltid tilbake for å kjøpe mer. Kvaliteten er utrolig bra, og passformen er en av delene jeg er alltid fornøyd med! Opplever også veldig hyg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fine og gode tightser
Poor quality leggings and no refund offered
I ordered three pairs of Peach leggings. One pair broke during the first week, and the second pair also ripped soon after. The seams simply do not hold up, even though the size is correct and the leggings were used for normal active movement.
When the first pair broke, I contacted customer service and asked to return them. They refused to refund the product and only offered store credit for their webshop. I explained clearly that I do not want store credit because I do not want to order more products of this quality. They still refused and insisted on the store credit.
After a long email exchange with no solution, I had to open a chargeback through my bank.
The design and fit of the leggings would actually be great if the quality matched, but unfortunately the seams and stitching are extremely weak and do not withstand normal use.
Based on my experience, I cannot recommend these products. The quality is poor, seams break easily, and the company does not refund faulty products. They only offer store credit, which forces customers to buy from them again.
Dålig kvalitet
Köpte 3 tights och alla har gått sönder i sömmarna i rumpan efter fåtal användningar, så himla trist !
Om du är en person som faktiskt TRÄNAR och inte bara vill se snygg ut på gymmet så rekommenderar jag INTE peach
Dårligste kundeservice jeg noen gang…
Dårligste kundeservice jeg noen gang har opplevd. Jeg var i utganspunktet fornøyd med en tights jeg hadde kjøpt og ønsket derfor å kjøpe en til i en annen farge. Jeg valgte å gå en størrelse opp for å få den et hakk romsligere, men da den nye ankom var den MYE trangere og mindre elastisk enn den jeg hadde fra før av. Med andre ord så var tightsen i en str L mindre enn helt samme modell i str M, eneste forskjellen var fargen. Jeg prøvde å snakke med kundeservice om dette, med tydelige bildebevis og ble bare møtt med kverulering og svada. De nektet meg å sende den i retur som en reklamasjon. Jeg kommer absolutt aldri til å legge igjen en krone hos denne nettbutikken igjen, og vil fortsette å spre ordet om deres elendige kundeservice. Enormt skuffende.
Egentlig utrolig fornøyd med tightsene…
Egentlig utrolig fornøyd med tightsene her fra. De er behagelige på, god i fasongen, holder ting på plass. Men det er 3 gangen tightsen sprekker i sømmen i rumpa og lysken. Sendte klage på to første tightsene som ble ødelagt av at jeg satt meg ned i sofaen. Fikk velge meg en tight som jeg kunne få i retur. Men begge tightsene var ødelagt. Fikk tightsen ette to dager, har brukt tightsen alt i alt 5 dager, å sprakk igjen i lysken. Gikk til og med opp en strl. Dette er utrolig dumt da jeg egentlig er fornøyd.
Peach ger mycket mera bläck för…
Peach ger mycket mera bläck för pengarna än HP original och fungerar helt tillfredsställande till min Hp skivare deskjet 3639.
Rask og god kommunikasjon
Fikk tilsendt ny vare etter reklamasjon. Rask og god hjelp.
Bonjour j ai commandé un pull il y a…
Bonjour j ai commandé un pull il y a presqu un mois et toujours pas reçu. Je m inquiète. Que faire?

Odpowiedź od Peach
Uprofesjonell og dårlg kundeservice.
Utrolig uprofesjonell og dårlig kundeservice. Mottok produkt med fargefeil flere ganger. Kundeservice kommer ikke med noen beklagelse, kun unnskyldninger. De skriver i mailen at fargefeil er helt normalt, og at feilen uansett ikke er så veldig stor. Ingen imøtekommelse eller ydmykhet. De unnskylder bare seg selv. Opplevde dessverre ingen trygghet som kunde her.
Gjennomsiktig, lang reurvrntetid!
Jeg bestilte tights men de var veldig gjennomsiktig og leverte de tilbake for snart 2 uker siden og enda ikke fått pengene tilbake.
Defekt
Har peach tights sedan tidigare och varit nöjd. Senast jag beställde, köpte jag 2 par, 1 par rosa och 1 par blå. Super fina båda 2.
Jag använde tightsen för första gången och upptäckte en defekt som jag inte har orsakat själv. Det ser ut som att tyget har spruckit och sedan lagats eller sytts ihop igen med samma färg som tightsen. Lagningen är diskret och därför svår att upptäcka, men tydlig när man tittar nära. Samma dag som jag fick hem tightsen, använde jag dem och såg detta. I och med att tightsen inte är så billiga, så ville jag informera om detta, skicka tillbaka dem och få ett par nya, då jag ej orsakat detta.
Svaret jag fick var följande.
”Efter en bedömning ser vi tyvärr att detta inte omfattas av reklamationsrätten, då lagningen verkar ha uppstått efter användning och det inte finns några fel i sömmar eller produktionsrelaterade defekter på tightsen.
Vi förstår att detta kan kännas tråkigt, och vi uppskattar verkligen att du är kund hos oss.”
(I mailet efter fick jag 150:- i presentkort, som plåster på såren vilket såklart var snällt).
Det är bara så otroligt tråkigt, då jag inte orsakade detta, det var en defekt från start, så ska jag som kund få bli drabbad för något jag ej har orsakat.
Super tråkigt!
I övrigt fina och sköna tights.
Very cheap material but jeans very…
Very cheap material but jeans very expencive. Its not worth the money, I bought beige and you see through. They are very flexible so they are not staying on place. Horrible
Super service
Super service, raske og effektive ved reklamasjon og veldig fornøyd med både tightser og shortser.
Super!
Flotte produkter som holder det de lover. Har bestilt flere ganger, og kommer til å gjøre det i framtiden også. De har tightser som ikke er gjennomsiktige - og jeg SLITER med å finne noen som er squat proof på min kropp! Har prøvd utallige andre merker og leverandører som ikke er like gode.
Superfornøyd!
Veldig fornøyd med både treningstøy, jogge-sett og jeans 🤩 mine absolutte favoritter! Fikk også kjempegod hjelp av kundeservice når jeg dummet meg ut og bestilte feil størrelse. Tusen takk 🌸
Spricker
De är så himla fina och sköna, men båda mina har spruckit sönder i scrunchen redan efter några enstaka användningar 😥 väldigt tråkigt med tanke på att de är väldigt dyra
Dårlig kundeservice!!
Dårlig kundeservice!!! Tightsen revnet i rumpa, sendte mail til de men fikk aldri svar tilbake.

Perfekt gave
Har kjøpt masse klær til kjæresten og hun har blitt helt frelst. Elsker å bruke Peach klærne sine. De blir brukt til trening, turer og avslapping. Trenings BH-ene har fått masse skryt og de blir også brukt under kjoler.

Dålig kvalitet?
Jättefina kläder och verkade som bra kvalitet, men efter bara cirka 4 användningar och 2 tvättar i 30 grader enligt anvisningar så sprack tightsen i scrunchen. Väldigt besviken då jag endast haft dem ett fåtal gånger, medans tights från andra märken hållit i flera år.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.