Reizendeals Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Op 27 mei 2025 kwam ik via een Facebookadvertentie terecht op de website van Reizendeals. Ik wilde enkel aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over vertrek­luchthavens en verzekeringen. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hadden een verrassingsreis naar Griekenland geboekt voor 2 personen per ongeluk 2 keer geboekt. De 2e boeking is netjes door hun zonder extra kosten geannuleerd. De reis die ze voor ons geboekt ha... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Oplichters!! Per ongeluk gedrukt Boeken en kon niet meer annuleren! Wie gaat vakantie boeken zodra info welke hotel gaat je naartoe en geen info over tijd en vanaf welke luchthaven echt bizar!! Moet... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ondanks dat we via Brussel Charleroi vlogen was onze vakantie heerlijk genieten. Portimēo leuke beachtentjes met goede kaart en keuken. Je wordt aan het ligbedje bediend bij No Solo Auqa. Heerlijk oes... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

De leukste reizen voor de beste deals!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 15% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

Super leuke tijd gehad

Super leuke vakantie met mijn zoon in Malta

19 listopada 2024

Beste mevrouw Moumen,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij om te horen dat jullie zo'n leuke vakantie hebben gehad en zien jullie graag weer bij ons terug!

Oplichting!!!!!!!

Oplichting! !!!!!!!!!Trap er niet in!!!!!!!
Beste mensen, Reizendeals is pure oplichting! Boek niks bij hun! Trap er niet in! Zonde van je geld! Kijk ook op de website van BNN Vara en het tv programma van Kassa. Hier waarschuwingen zij ook voor Reizendeals!

5 stycznia 2024

Oplichting

Oplichting! Trap er niet in!

6 listopada 2024

Reizendeals verwijdert negatieve…

Reizendeals verwijdert negatieve recensies, zoek naar andere sites die de frauduleuze activiteiten van dit bedrijf beschrijven. Nu is het duidelijk waarom er zoveel positieve recensies op deze site staan, In tegenstelling tot andere sites,daar blijven de negatieve reviews wel staan.

10 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Oplichting! Trap er niet in!

1 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Alles was fantastisch geregeld voor…

Alles was fantastisch geregeld voor onze reis naar valencia. Zowel de reis als het hotel waren super!! Ook was alle informatie goed en duidelijk

14 października 2024

Beste Anita,
Hartelijk bedankt voor jouw leuke review! Fijn om te horen dat alles zo goed bevallen is! We zien jullie heel graag weer bij ons terug!

Oceniono na 5 z 5

Le voyage avec Reizendeals était une…

Le voyage avec Reizendeals était une très belle expérience 👍 tout était collé décrit dans la description. Nous avons passé de très belles vacances en Grèce au bord de la mer .
Le prochain voyage est déjà programmé pour très bientôt .

7 października 2024

Beste Samira,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij te horen dat alles weer zo goed is bevallen. Tot de volgende keer weer!

Oceniono na 3 z 5

Onduidelijk

Ik was naar wat negatieve berichten erg nieuwsgierig geworden.
Deals zijn niet geheel duidelijk met de extra kosten, maar er staat bij exclusief toeristenbelasting en wordt bovenaan gemeld 7,00 p.p.p.n.
In de tekst 0 tot 5 euro p.p.p.n.

Ik zou al hierdoor niet snel boeken bij deze website en door veel negatieve publiciteit over deze website.

26 października 2024

Beste Stefanie,
Wij bieden voornamelijk verrassingsreizen aan. Aangezien er dan verschillende hotels en verschillende landen geboekt kunnen worden, kunnen wij vooraf helaas niet aangeven hoe hoog de toeristenbelasting precies is omdat elk land een ander tarief hanteert en deze ook afhankelijk is de aantal sterren van de accommodatie.

Top ervaring tot 2x toe

Wij zijn al 2x op vakantie geweest via reizen deals beide keren goed bevallen!
Mallorca & L'Estartit, Spanje.
Goed geholpen met vragen & geen onverwachte kosten. Houd er rekening mee dat als je wint je wel binnen 5 dagen (denk ik) moet betalen.
Kan niet wachten op onze volgende vakantie 2 februari! & daarna hopelijk nog meer!

4 października 2024

Beste Imani,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij om te horen dat allebei de reizen zo goed bevallen zijn, dat vinden we altijd weer fijn. We zijn blij met jou als trouwe klant!

Grote oplichters!!

Grote oplichters!!

Drie vakanties bij hun afgenomen ter waarde van bijna €1600 euro. Vervolgens veranderen zij ineens de gekozen datum om dan er nog kosten boven op te gooien als je dan een nieuwe datum wilt. Heb geen gebruik van mijn vakanties kunnen maken omdat we er niet uit kwamen met de datum om dan vervolgens er nog kosten boven op te gooien omdat ik de vakantie moet annuleren maar kreeg mijn €1600 niet terug. Vervolgens sturen zij een deurwaarder op je af,

22 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Alles klopte en was zoals op de site…

Alles klopte en was zoals op de site omschreven was. Geen spijt gehad van deze vakantie, alles was voortreffelijk geregeld. Ook stond er op de site duidelijk wat de extra kosten waren ( naar aanleiding programma kassa ) dus goed lezen wat er staat dan kom je niet navorderen verrassingen te staan. Zullen het zeker nog een keer gaan doen voor deze prijs. Je moet er wel bij stil staan dat je niet weet waar je vandaan vertrekt. Of tegen extra kosten kan je vliegvelden uitsluiten.

2 grudnia 2023

Beste Sjon,

Hartelijk bedankt voor de mooie review! We zijn blij te vernemen dat jullie tevreden zijn over onze service en zien jullie heel graag weer bij ons terug.

Zeker geen deal

Zeker geen deal, de reis van 169 werd 730 voor 2 personen! 4 sterren hotel was geen 2 waardig! De bedden en kussens waren heel slecht. Nooit meer Reizendeals

12 października 2024

Beste mevrouw Mardi,

De accommodatie welke wij hebben geboekt scoort op meerdere review website een 8,0 en hoger en ligt midden in het historische centrum.

Wij vinden het dan ook spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over de geboekte reis en dat je tijdens de reis geen contact met ons hebt opgenomen. In dat geval hadden wij je graag verder willen helpen, in de reisbescheiden staat immers vermeld dat je bij klachten altijd contact op kunt nemen op ons 24-uurs noodnummer.

Wij zien dat je extra dagen hebt bijgeboekt. Ook heb je ontbijt bijgeboekt, een upgrade naar een 4* hotel en een extra reiziger bijgeboekt. Helaas kunnen wij deze opties niet gratis bijboeken. Desondanks hopen wij dat je alsnog genoten hebt van je vakantie.

Geen deal ,Misleidende informatie

Review:
Ik heb onlangs een vakantie naar Turkije geboekt via Reizendeals.nl en ben zeer teleurgesteld. Hoewel ik een upgrade naar een 5-sterren hotel had betaald, bleek het hotel dat ik toegewezen kreeg niet aan deze standaard te voldoen. De service was ondermaats en het hotel zag er verwaarloosd uit.
Na mijn vakantie heb ik ontdekt dat dezelfde vakantie bij andere aanbieders aanzienlijk goedkoper te boeken was. Dit geeft de indruk dat ik misleid ben over de 'deal' die ik via Reizendeals.nl heb afgesloten.
Ik raad het af om via deze aanbieder te boeken.

1 października 2024

Beste meneer Habibi,

Het 5* all-inclusive hotel welke wij hebben geboekt scoort op meerdere review websites een 8,4 en hoger. Dit betreft ook echt een 5* hotel.

Wij zien in ons systeem dat je ons op de laatste vakantiedag in Turkije een email hebt gestuurd dat je de accommodatie 4-sterren waardig vindt, met de vraag hoe wij dit kunnen oplossen. Je bent 8 dagen op vakantie geweest, maar als je een klacht op dag 7 pas kenbaar aan ons maakt, dan kunnen wij helaas niets meer voor je betekenen om een probleem op te lossen.

Desondanks hopen wij dat je alsnog genoten hebt van je vakantie.

Reis naar Corfu

Het was een hele leuke reis voor ons naar Corfu. Alles was heel goed georganiseerd door Reizendeals. Het hotel was ook super mooi en het personeel was kei vriendelijk. Zeker een aanrader.

4 października 2024

Beste Peggy,
Hartelijk bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat Corfu zo goed bevallen is! We zien jullie heel graag weer bij ons terug!

Oceniono na 5 z 5

Voor een zeer lage prijs toch ontzettend veel gekregen

Beste mensen van Reizendeals
We zijn net terug van 8 dagen Griekenland
Alles wat beloofd was is uitgekomen
Je kan het eigenlijk niet geloven voor de prijzen maar alles was precies wat wij ervan hebben verwacht Natuurlijk kom je niet in en 5 sterren hotel maar meestal zijn de mensen die in een wat lager sigment op vakantie wel een stuk gezelliger en vooral makkelijker Accommodatie was prima Vlucht ophalen wegbrengen prima Verwacht geen gouden bestek en kaviaar maar wel aandacht goede communicatie en gezelligheid Dit was allemaal super We hebben 1,5 dag geen water gehad in het complex Boeien
Het stucwerk liet een beetje los en de kit Boeien
Is gewoon een ander land
Ik had vooraf als het te goed is om waar te zijn kan het niet maar mijn zigeunerhart
Zij gewoon een keer doen
Locatie is natuurlijk wel alles
Als je in een gouden kooi zit op een berg zonder andere mensen is niet leuk
Als je in een leuk gebied zit en een net app waar je af en toe naartoe kan gaan is top
Zwembad
Verschonen bedden
Handdoeken enzovoort
Ik zeg super bedankt en we hebben er van genoten
Tot de volgende
Gr Mies Ons Miran en Jay

2 października 2024

Beste Mies, Miran en Jay,
Hartelijk bedankt voor jullie leuke gezellige review! We zijn blij om te horen dat jullie zo hebben genoten van de vakantie en heel graag tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Ik was blij verrast met deze veiling

Ik was blij verrast met deze veiling ! Vanaf begin tot eind goed geregeld er kwamen wel toeslagen bij maar dat was onze eigen keuze koffer transfer 4 sterren hotel ipv 3 maar we hebben een super weekje gehad ook Weeze met Ryan air was dik in orde nog nooit zo snel van A naar B We gaan dit zeker weer doen ! Een leuk kadootje voor de wintermaanden !

11 października 2024

Beste Elvira,
Hartelijk bedankt voor jouw leuke review! We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn, en zien jullie heel graag weer bij ons terug!

Oceniono na 4 z 5

Dit was voor ons de eerste reis met…

Dit was voor ons de eerste reis met reizendeals.nl.Alles verliep zoals het moest,booking,hotel,transfer van en naar de luchthaven...
Sommige waren opties zoals de transfer,keuze van de luchthaven maar dat was dan ook van bij het boeken heel duidelijk. Kortom het is zeker voor herhaling vatbaar .

6 października 2024

Beste Carina,
Hartelijk bedankt voor jouw leuke review! We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn, we zien jullie ook heel graag weer bij ons terug voor de volgende reis

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej